İlk olarak Naim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Öncelikle hizli cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Aslinda size internetten ulasmak yolunu sectigim icin bana kizacaginizdan cekinmistim. Aslinda size mektup yazmistim. Ancak nedendir bilmiyorum yolladigim mektup bana geri döndü, üzerinde de bir ibare var, anlayamadim: "Trabzonspor Kulubü, 640 sayili ve 20.12.2006 tarihli yönetim kurulu geregi artik mektup kabul etmemektedir". Bu yuzden interneti sectim, cok ozur dilerim.
Beni hatirlayamamaniza gercekten cok uzuldum. Ufak bir hatirlatma yapayim; bu sefer beni animsayacaksiniz. Sene 1989. Biliyorsunuz Sancak Mahallesi Idman Yurdu PAF takimi olarak o sene lige kesin sampiyonluk sloganiyla baslamistik. Sezonun en kritik maclarindan birine cikiyorduk. Rakip ligde iddiasi kalmayan ve formalite macina cikan "Mardin SSK Ishani'nin Yanindaki Kunduracilar Jimnastik Kulubü PAF takimi"ydi. Kümede kalmak icin bu maci kesin almamiz gerekiyordu. Siz bizi dahiyane bir taktikle (7-3-0) sahaya cikartmistiniz. Mac 0-0 giderken, rakip yari sahasina gecen bir arkadasa cok kizip beni 85.dk'da oyuna onun yerine oyuna almistiniz. Rakibin ataginda topu ceza sahamizdan uzaklastirmak icin yaradana siginip öyle bir vurmustum ki o top gidip gol olmustu. Tabi ki rakip kalecinin gol aramak icin bizim ceza sahamiza gelmesi de bunda etkili olmustu ama o golle kümede kalmistik. Simdi hatirladiniz mi Hocam?
Belirttiginiz vakitte belirttginiz mekanda olacagim. Merka buyurmayin, hepimizin saclarini o günlerde kestirtmistiniz. O günlerden beri müntazaman kafami kazitirim.
Görüsmek üzere ellerinizden operim,
Saygilarimla.
Erman Özönlibero
Yorum