Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Değerli Ön Libero Adayı

Kalın puntolarla Belirttiğiniz Özellikler benimAradığım Ön liberoda Olmazsa olmaz özelliklerdir
    Her Ön liberonun Sahip olması Gerektiği özellikler olarak düşündüğüm için belirtmeGereği Duymadım
    Zannedirim Siz bunu bilmiyordunuz Belkide Mantaliteniz eksiksiktir
    Fakat Mademki daha öncede beraber çalıştık (Üzgünüm ama sizi Pek Hatırlayamadım malumunuz her sene elimden 50 ye yakın ön libero geçiyor)
    Yarın saat 16:30 da Antalya golf Resort otelde sizinle bir görüşme yapabiliriz
    Yanlız görüşmeye koşarak Gelmeniz gerekmektedir bu sayede konsidyonunuzu görmüş oluruz.

Saygılarımla

4önlibero İnsan Kaynakları

Not: Görüşmeden Önce Berbere uğramanızı Belirtmeme Gerek yoktur Umarım
    Sayin Naim Hocam,

Öncelikle hizli cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Aslinda size internetten ulasmak yolunu sectigim icin bana kizacaginizdan cekinmistim. Aslinda size mektup yazmistim. Ancak nedendir bilmiyorum yolladigim mektup bana geri döndü, üzerinde de bir ibare var, anlayamadim: "Trabzonspor Kulubü, 640 sayili ve 20.12.2006 tarihli yönetim kurulu geregi artik mektup kabul etmemektedir". Bu yuzden interneti sectim, cok ozur dilerim.

Beni hatirlayamamaniza gercekten cok uzuldum. Ufak bir hatirlatma yapayim; bu sefer beni animsayacaksiniz. Sene 1989. Biliyorsunuz Sancak Mahallesi Idman Yurdu PAF takimi olarak o sene lige kesin sampiyonluk sloganiyla baslamistik. Sezonun en kritik maclarindan birine cikiyorduk. Rakip ligde iddiasi kalmayan ve formalite macina cikan "Mardin SSK Ishani'nin Yanindaki Kunduracilar Jimnastik Kulubü PAF takimi"ydi. Kümede kalmak icin bu maci kesin almamiz gerekiyordu. Siz bizi dahiyane bir taktikle (7-3-0) sahaya cikartmistiniz. Mac 0-0 giderken, rakip yari sahasina gecen bir arkadasa cok kizip beni 85.dk'da oyuna onun yerine oyuna almistiniz. Rakibin ataginda topu ceza sahamizdan uzaklastirmak icin yaradana siginip öyle bir vurmustum ki o top gidip gol olmustu. Tabi ki rakip kalecinin gol aramak icin bizim ceza sahamiza gelmesi de bunda etkili olmustu ama o golle kümede kalmistik. Simdi hatirladiniz mi Hocam?

Belirttiginiz vakitte belirttginiz mekanda olacagim. Merka buyurmayin, hepimizin saclarini o günlerde kestirtmistiniz. O günlerden beri müntazaman kafami kazitirim.

Görüsmek üzere ellerinizden operim,

Saygilarimla.

Erman Özönlibero
    En son Erman tarafından düzenlendi; 05.01.2007, 17:26.
    Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• Bu köşe gene uçmuş. Ağızlarınıza sağlık.

Poetricus Üstad; Bayramlar zaten bu iş için, değil mi? BMN'ye üç günden fazla dargın kalınmaz (Teşbihte de hata olmaz.).
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadece arkama, sagima, soluma, sag arka caprazima, sol arka caprazima ve ayriyetten sag arka caprazimla arkamin arasina, sol arka caprazimla da arkamin arasindaki bölgeye pas yapabiliyorum.
        İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Değerli Ön Libero Adayı

Kalın puntolarla Belirttiğiniz Özellikler benimAradığım Ön liberoda Olmazsa olmaz özelliklerdir
        Her Ön liberonun Sahip olması Gerektiği özellikler olarak düşündüğüm için belirtmeGereği Duymadım
        Zannedirim Siz bunu bilmiyordunuz Belkide Mantaliteniz eksiksiktir
        Değerli Ön Libero Adayı;

Hocamız şu anda bebeğiyle ilgilendiğinden, demin yazmayı unuttuğu bir noktayı benim yazmamı istedi. O da şudur:

"Mümkünse, sağa ve sola pas verme huyundan vaz geçsin; diğerleri bana yeter." diyor.

Anladınız siz.
        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Su an itibari ile beynimin Sag-Sol ve Ön Loblarını kullanma yetenegimi kaybettim.Sadece Arka lobumu kullanabiliyorum.Acaba sizin mantalitenize uygunmudur?

İmza: Ziyaettin bin LOb
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Ayman transferi öncesi ve sonrası söylemler;

# Trabzonspor AyMAN arıyor! (Ayman transferi öncesi birileri)

# Trabzonspor’da AYMAn(Z)lıklar devam ediyor! - (gerçekçi düşünenler)

# Mentalite anlamında eksik olan futbolcu arkadaşlar, Ayman’ında katılımıyla mentalite de son noktaya ulaşmış bulunuyoruz. Bundan böyle mentalite olarak HAF’ı örnek alacaksınız, artık idmanlarda sık sık HAF, HAF = 2HAF* diyerek mentalitemde son noktayı beyninize kazıyacağım. - (ondan, mentalite fakiri futbolculara)
            * Futbola temaşa olarak bakacak olursak görsel anlamda eziyet çektiren bir mentalitenin! son versiyonunun açılımı; Hüseyin, Hasan, Ayman, Ferhat.

# Ayman, birlikte olmayalı futbolun gerilemiş.Ne bu başarılı ara pasları, oyunun yönünü değiştirmeler, kazandığın topları ileriye doğru hem de isabetli bir şekilde oynamalar?Ama sıkıntı yok, üç beş idman sonra eski Ayman olacaksın, zaten sen mentaliteme en uygun ön liberolardan birisin! - (bu da tabi ki ondan)

Birkaç tane de çeşitleme;

# Trabzonspor’un üzerine GÜNEŞ DOĞmadAN camianın toparlanması imkansız. - (ilginç adama* ithafen birisi)
            *gider ayak yarım konuşanlar derneği başkanı.
            (Anladık biz onu, A.Ş’nin başına o geçtiği an Trabzonspor iki hocayla beraber ancak kurtarılabilir, di mi ilginç adam?)

# Camiayı bütünleştirecek, birbirine sıkıca yapıştıracak biri lazım.Doğru yaa, aklımıza nasıl gelmedi?Bizim birde BALİ’miz vardı, di mi? - (Trabzonspor’u kurtarma çabasındaki Trabzon orjinli ve Trabzon lokalinde yaşayan Büyük Trabzonspor’lular! bir gün camia dışarıya ÇELİK gibiyiz imajı vermek isteyecek, işte o zamanda Lemi ÇELİK gelir, Trabzonspor'da çark böyle dönüyor!-)

# Hem kulüp hemde ben, inat yüzünden ZİYAn olduk! - (çok uzaklardan sarışın çocuk)
            En son Misafir tarafından düzenlendi; 06.01.2007, 19:57.

Yorum

• gulzel olmus abi eline koluna sagık be yaw...
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Son Dakika

"Futbolu Bıraktım"

Trabzonspor Kulubune yaklaşık 10 dakika önce Arapca bir mektup geldi.
                Mektupda "3 günde Beni Hayattan Soğuttunuz be Ömrümü Çürüttünüz Futbolu bıraktım Kına yakın"
                ifadesinin olduğu iddia edildi
                Mektubun gerçekten Ayman Abdulazizden geldiği sanılmaktadır.
                Kulub Asbaşkanı Olayı kısmen doğrularken aymana Ulaşmaya çalıştıklarını söylüyor.
                Ayrıntılar Yakında
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 06.01.2007, 18:29.

Yorum

• Şok şok şok.

Ziya Doğan'ın şarkı listesini ele geçirdik. İşte olay şarkılar:

1-Bengü - Korkumdan Ağladım
                  2-Kamuran Akkor - Ne güzelsin Ay man, bir tanesin Ay man
                  3-Levent Yüksel - Yeter ki liberosuz olmasın maç
                  4-Ayhan Yener - Ben Bir Garip Keloğlanım
                  5-Şebnem Ferah - Korkarak Yaşıyorsan
                  6-Hakan Peker - Liberonu Yolla Bana
                  7-Kenan Doğulu - Yüzsüz Yürek
                  8-Kıraç - Ferhatı Saldım Çayıra
                  9-Mfö - Mazeretim Var
                  10-Nazan Öncel - Ayman Baksana Bana
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Ayman transferinin perde arkasındaki telefon konuşmaları

Cavcav: E hadi hayırlı olsun İbrahim. Neredeyse bedavaya verdim Ayman’ı size ha!

Hacıosmanoğlu: Çok sağ olun Başkanım. Bayram hediyesi oldu gerçekten de.

Cavcav: Hayrını görün şekerim. Yalnız kasığında ufak bir sakatlık mı ne var, baktırın onu.

Hacıosmanoğlu: Yoktur bir şeyi, koçtur o koç!

Cavcav: Tabi tabi. Bir de önemli değil gerçi ama AIDS taşıyıcısı mı nedir, çok yaklaşmasın futbolcular.

Hacıosmanoğlu: Hiç problem yok Başkan. Zaten orta saha oyuncusu ya, bizde o bölgeye fazla yaklaşan olmaz. Bir tek Hüseyin var, ona da karalahana yediririz, sorun çözülür.

Cavcav: Tabi canııım. Hem Ziya'nın da mantelitesine uygundur.

Hacıosmanoğlu: Başkanım iyi hatırlattınız. Mutlu haberi vereyim de sevinsin çocuk. Ellerinizden öperim.

Cavcav: Ellerden öpenin çok olsun şekerim. Hadi sen kapat. Hmm, neydi bu diğerinin numarası… Hah buldum!

Dıııt … dıııt

Sayitoğlu: Alo?

Cavcav: Haşiiiiim, nassın şekerim?

Sayitoğlu: Sağ olun Başkanım. Futbolcuların kurbanlarıyla uğraşıyorum.

Cavcav: Uğraş uğraş aferin. Hadi gene iyisiniz. Ayman’ı verdim size.

Sayitoğlu: Ayman mı!!? Başkanım nereden çıktı Ayman ya? Benim haberim yok. Şaka mı bu? Sizi gidi sizi... Şaka yapıyorsunuz değil mi? Bayram şakası.

Cavcav: Ne şakası şekerim. Ben bilmem sizin iç işlerinizi. Ziya istemiş, İbrahim aradı. Ben verdiğimi bilirim.

Sayitoğlu: Başkanım ben bi arkadaşlarla konuşayım. Ellerden öperim. Haydaaa, nereden çıktı bu Ayman ya!

Dıııt … dıııt

Albayrak: Haşim yoğurt yiyorum, sonra ara.

Sayitoğlu: Başkan bi dur, kapatma. Bu Ayman transferi ne ayak ya?

Albayrak: Ayhan mı? Olum o Galatasaraylı değil mi? Olmaz o iş. Tanıdığım yok Galatasaray’da. Hani Fenerbahçe olsa neyse, ararız ABİ’yi, bize aracılık yapar.

Sayitoğlu: Ya Başkan Ayhan değil, Ayman Ayman! Ziya istemiş; İbrahim, Cavcav Başkan’la anlaşmış, almışız. Benim haberim yok!

Albayrak: Ya evet, birileri diyordu bi Arap falan ama tam hatırlamıyorum.

Sayitoğlu: Şimdiden söylüyorum; zırnık koklatmam ben! Zaten gitti o kadar param futbolcuların kurbanlarına!

Albayrak: Ya arkadaş! Bana ne kızıyorsun! Ben demedim mi size beni bu futbolla mutbolla uğraştırmayın diye! Böyle anlaşmadık mı en başta? Ben ne anlarım futboldan!

Sayitoğlu: Neyse Başkanım, bi toplanıp konuşalım bari bu işleri.

Albayrak: Tamam. Atlayın gelin buraya.

Sayitoğlu: Yok Başkan, istersen biz Antalya’ya gidelim, herkes orada.

Albayrak: Ne! Antalya mı? Ne işleri var lan Antalya’da! Ohhh ne ala! Biz burada çalışalım, herifler…

Sayitoğlu: Başkan kamp var ya… Kamptalar. Devre arası kampı…

Albayrak: Uuuu, devre bitti mi oluuuum? Tüh tüh tüh. Kaçıncıyız?
                    Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• Erman yaptın gene yapacağını.
                      ''Haşim yoğurt yiyorum, sonra ara''
                      Tebrik ederim dostum.

Yorum

• Ziya Hoca'nın mantalitesinin gelişme öyküsü:

-Pas.. ve goooool!

-Hmm gol yedik şu ön liberoyu ikilemek gerek

Sonraki maç

-Ortaaaa ve goooool!

-Tabi ya ön liberolar 2 tane adamlar 10 kişiyle saldırıyorlar. Tabi yeriz golü. Şuraya bir ön libero koydukmuu tamamdır!

Sonraki maç

-Ve bir gol daha Trabzonspor dağılıyor...

-Yok ya bu iş böyle olmayacak....

-Oh be! Allah'ım yoksa hoca gerçeği gördü atak mı yapacağız yoksa?? (Taraftar)

-Yetmiyor yetmiyor... Forvet oyuncularını kestik zaten... Mecburen ortasahadan da kırpıp bir ön libero daha koyacağız takıma...

İlk defa başarısız oluyorum. Ama inanıyorum ki bu sefer verim alacağım. Eğer bunca şeyden sonra da verim alamazsam o zaman yapacak başka bişey kalmıyor. Ortasahasız oynayıp ön liberoları beşliyeceğiz.

O zaman beraberlik garanti ama henüz Trabzonspor camiasının "mantalitesi" bunu kavrayabilecek seviyede değil....Zamanla inşallah.... ( Allah yazdıysa bozsun )
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.01.2007, 11:45.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bir Fıkra

Efendim;

Bir kasabada, iki madrabaz yaşarmış. İkisi de hilekâr mı hilekâr. Kasaba ahalisi de, bunları birbirine düşürüp, eğlenirmiş.

Bir gün bunlardan biri, kasaba pazarına topal bir eşek getirmiş ve çok ucuz bir fiyata satışa koymuş:

-"Haydiiii... Eşek on lira, eşek on liraa..."

Az sonra, öbürü damlamış. Eşeğe şöyle bir bakmış, incelemiş:

-"Tamam alıyorum."

deyip, on lirayı satana vermiş. Daha pazar yerinden ayrılmadan, ahali etrafını sarmış:

-"Yahu, ne yaptın? Topal eşeğe, on lira verilir mi? Tamam ucuz ama, hiç bir işine yaramayacak ki... Boşu boşuna besleyeceksin."

-"Siz merak etmeyin. Ben almadan önce baktım, eşek topal filan değil. Tırnağının arasına taş sıkışmış. Pazar yerinden uzaklaşayım, taşı çıkaracağım. Eşek de normal yürümeye başlayacak."

Ahalinin işi gücü yok. Hemen, soluğu öbürünün yanında almışlar:

-"Yahu senin eşek topal filan değilmiş. Tırnağının arasına taş sıkışmış; hayvan ondan topllarmış. Verdin güzelim eşeği, on liraya."

-"Çcuklar ben de hiç tongaya basacak göz var mı? Eşek gerçekten topal. Taşı tırnağına ben sıkıştırdım."

Tabii, millet hoooppp, hemen öbürünün yanına:

-"Yahu senin eşek gerçekten topalmış. Seni aldatmak için, tırnağına taş sıkıştırmış."

Adam taşı çıkarmış; bakmış eşek gene topallıyor:

-"Ulaaannn... Verdiğim on lira sahte olmasaydı, beni fena çarpmıştı kerata."

************************************************** **********

Bu fıkra, durup dururken nereden aklıma geldi, bilmem .
                          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• buna benzer bi fıkra vardı tam olarak hatırlayamıyorum am şöyleydi galiba

Birgün Kayserili çocuk babasının yanına gider:
                            -baba bana 500 lira verirmisin der.Babası:
                            -ne yapçan lan 300 lirayı 200 lira neyine yetmiyo al sana 100 lira der
                            ve cebinden çıkardığı 50 lirayı çocuğuna verir.Çocuk:
                            -Hehe... bana da zaten 50 lira lazımdı.Babası:

-Bak sen kerataya demek sahte para vermesem kandıracaktın beni.
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bir Yorum Analiz:
                              Açıklama:
                              Kel Ziyan : Özellikle ilk yarıda oynadığımız futboldan memnunum. İkinci yarıda genç oyuncularımıza şans verdik. Bu futbolcularımız uyum sağlamakta zorluk çekti.
                              Veriler: İkinci Yarıda Oyuna giren Oyuncular-Dakikaları = "TRABZONSPOR: Tolga, Musa (Feridun dk. 70 ), Stepanov (Musampa dk. 46 ), Ufukhan, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Ferhat (Enis dk. 75 ), Gökdeniz, Marcelinho (Cem Demir dk. 70 ), Ersen Martin (Yattara dk. 46 ), Umut"

Giren Oyuncuların Yaşları:
                              Cem Demir:22
                              Feridun:23
                              Musamba:30
                              Yattara:27
                              Enis:20

Sonuç:

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir Yorum Analiz:
                                Açıklama:
                                Veriler: İkinci Yarıda Oyuna giren Oyuncular-Dakikaları = "TRABZONSPOR: Tolga, Musa (Feridun dk. 70 ), Stepanov (Musampa dk. 46 ), Ufukhan, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Ferhat (Enis dk. 75 ), Gökdeniz, Marcelinho (Cem Demir dk. 70 ), Ersen Martin (Yattara dk. 46 ), Umut"

Giren Oyuncuların Yaşları:
                                Cem Demir:22
                                Feridun:23
                                Musamba:30
                                Yattara:27
                                Enis:20

Sonuç:

ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

süper...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Yükleniyor...
                                X