Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    20 Mart - Hacıosmanoğlu:

-"Bütün maçlarını kaybedip, TRABZONSPOR'u küme düşürse bile, yola Ziya Doğan'la devam edeceğiz."

6 Mayıs - Ziya Doğan:

-"Başkanım; işlem tamam. "

7 Mayıs - Cyzio:
    -"İyi ki doooğdun Haaaruuuunnn. :meşale1: "

8 Mayıs - Cyzio
    -"İyi ki doooğdun Tuungaaa... :meşale2: "

Çıkmaz ayın son Çarşambası - Karanlık biri:

-"Your boys have done it, maaan...."

Eminim bu tarihte de Üstad Poetricus doğmuştur .
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Albayrak ; ewet kardesım yıldız sozu verdık dorudur ama ne yıldızı ? bu takımda zaaten şimal yıldızı var baska ne gerek yıldıza takımın dengesını bozmak olmaz

Lazoroni; hacı osminyo haniko yıldıziko fatihiko sattıko kımle oynayacazınho

M.a.Yılmaz; nerden buldunuz lan bu adamı teknık trektor dıye aldınız traktormotoru gıbı susmuyor

Sayitoğlu ; nuriii kardesım burada bır futbolcular var allah senı ınandırsın benki futbol dehasıyım macları ızlemeden 10 tane futbolcu buldum sorun smzyeke gıdecekse hemen yerıne baska bırını gondereyım

taraftar ; yaa kardes yarın mac var 50 lıra borc versene bee bılıyorsun durumu hep destek tam destek

yattara ; hocam hatunlar nerde hatunsuz cıkmam hocam bak asar yoksa taraftar seni

smzyek ; yeterbeee yeter anlayın artık gıtmek ıstıyorum yaaa gıtmeeekkkkkk bırakın benı lan sıyırdım burada artık

Albayrak ; ıhım ıhım sımalyıldızımı ? nerde kalmıstım smzyek bızım topcumuzdur bıyere gıdemez gerekırse bulasık yıkatırız paspas yaptırırız ama bızım dedıgımız olur

Tarftar : ula sankı bu senede umut yok hee neyse bugunde ac kalalum ama macada gıdelum

Atremandakı Futbolcular; yaa oolem yarın mac var kım kosacak sımdı ne kosması oolem sut bıle atmayın gerek yok paralar bugun yatmıs hesaplara

Ligin sonu ve Erman hoca ; şimdi trabzon zor deplasman yeni stad yapılmadı oyuzden takım bır cıkıs yakalayamadı yoksa ıyı takım trabzon (4.5 saatlik programdakı tek cumle )

ve son olarak Bmn ; Amator Lige de dussen senınleyız sen bızı m ıcın bır tutku bır asksın

sadece deneme ıdı sama sanırım gusel olmadı
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• @ oflu144 ve demirbeyy

Her ikinizin ki de harika olmuş, elinize sağlık
        --------------------------------------------------

Başkan Nuri Bey uzun süren başarısızlık dönemi sonrası bu işten nasıl çıkılacağı ile ilgili şirketlerinden birinin Verimlilik Danışmanını görevlendirir. Danışman bu amaçla Trabzonspor'un maçlarından birine giderek yakar purosunu başlar gözlemlemeye.

Maç bitip de evine döner dönmez raporunu yazar ve başkanın ofisine fakslar. O sırada orada bulunan bir işgüzar bu raporu alarak bize ulaştırır. İşte o şok rapor:

--------------------------------------------
        Değerli Başkanım,

Öncelikle beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkürlerimi sunuyor ve yüzünüzü kara çıkarmamak için elimden gelenden de iyisini yaptığımı ve yapacağımı arz ediyorum. Raporum ana başlıklarıyla aşağıdaki gibidir:

1- Maçın çok önemli sayılabilecek kadar uzun bir bölümünde forvetlere top gelmediğini gözlemledim. İstatistikçi arkadaşlarla konuştuğumda bu sürenin maç başına ortalama 3 dakika olduğunu tespit ettim. 90 dakikada topu topu 3 dakika topla oynayan adamlar için ödediğimiz para gerçekten de ürkütücü. Maaş, transfer taksidi ve primlerinde bu oranda (29/30) bir indirim yapılması durumunda kulübün kasası ciddi bir tasarruf sağlayacaktır.

2- Kalecinin maçta kendine gelen 3 topun ikisinden gol yediğini gözlemledim. Maçtaki diğer bir görevi de degaj yapmak suretiyle topu ileri göndermek olan kalecinin görevini pek ala defanstan bir oyuncu üstlenebilir. Kaleciye çok para vermiyormuşuz ama ondan bile tasarruf edebileceğimizi söyleyebilirim. Kaleciye ihtiyaç yok.

3- Orta sahada koşuşup dururken sürekli birbirine çarpan iki oyuncu var. Bunlardan birini bertaraf edecek olursak hem gene tasarruf sağlayacak, hem de çarpışma suretiyle oluşan enerji kaybını en aza indireceğiz.

4- Defansın sağı ve solunda duran adamlar zaman zaman ileri çıkıyorlar ya da buna teşebbüs ediyorlar. Eğer bir ihtiyaçları varsa bunu devre arasında görebilirler. Çalıştıkları mevkiiyi o kadar süre boş bırakmalarının önüne geçilmeli. Bunun için her devre başlarken saha kenarında saat basma sistemine geçmemiz şart gibi görünüyor. Bu da ciddi bir mesai kaybını önleyecektir.

5- Saha kenarına kaçan topları alarak oyunculara geri atan çocuklar için beş kuruşluklar dendiğini duydum. Bu kadar çocuğa para mı (5 kuruş) yetişir diyerek irkildim. Sonradan öğrendim ki bu çocuklara para vermiyormuşuz. Onların sayısını arttırmakta fayda var. Sigortasız da çalıştırabileceğimiz bu işgücü bize ivme kazandıracaktır. Bu çocuklardan gerekirse forvette de yararlanabilir, böylece ikinci forvet lüksünden de kurtulmuş oluruz.

6- Tribünler konusunda da çekincelerim var. Kontrolümüz altındaki bölümler dışında kalan bazı bölgelerin halka açık olduğunu üzülerek öğrendim. Bence halka arz konusunda oldukça erken davranılmış.

7- Kombine sistemi denen bir kavramdan bahsedildi statta. Sordum araştırdım ve bunun peşinen yıl içindeki iç saha maçlarının tamamı için satılmış hisseler olduğunu öğrendim. Bu sistemin sakıncalı olduğunu düşünüyorum. İkili üçlü kombineler, kombinasyonlar ile başlar herşey. Sonrası malum. Statta bir anda, özellikle de halka açık kısmında, "İstifa" naraları yükselebilir.

8- Sezon açılışına gerek görmediğiniz ile ilgili şikayetler duydum. Bence sezon açılışı yapmamakta fayda var. Geçen sezondan farklı bir durum olmadığı için, hala o sezon devam ediliyormuş havası yaratılabilir böylece. Gene halka açık kısımlarda bu uyutucu bir etki yapıyor olabilir. Aklınızla bin yaşayın başkanım.

9- Stadyum yapılması sözü diye birşey duydum. Sanırım bu işi bir önceki şirket toplantımızda da gündeme getirmiştik. Yapıyormuş gibi Yap - işlet - işletmeye devam et modeli bence de oldukça uygun. Aklınızla bin yaşayın başkanım, tebrikler.

10- TS Club diye birşeyi kapatmışsınız. Zekice bir adım. Trabzonspor Kulübü Türkçe'dir, bunun dejenerasyonuna izin vermemeliyiz.

11- Son olarak takımın bir teknik direktöre de ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Formasını ilk giyen 9 kişi ile çıkabiliriz maçlara (maalesef kurallar gereği 8 kişi ile başlanamıyormuş, yoksa tensikata devam edebilirdik).

Bu onurlu görevi bana bahşettiğiniz için teşekkürlerimi ve yukarıdaki görüşlerimi bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla,

Adanmış Verimlilik Danışmanınız
        En son Tunga tarafından düzenlendi; 21.03.2007, 01:15.
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ziyafobiaaaa mantalite fobisidir
          oynadığım bu yer önlibero mevkisidir

Ziyafobiaaaa mantalite fobisidir
          oynadığım bu yer önlibero mevkisidir

Yorum

• İlk yarısı 3-0 Kayserinin üstünlüğü ile biten Kayserispor-Antalyaspor maçının devre arası soyunma odası (eksisozluk.com'dan güzel bir yorumdu)

yilmaz vural : eveeeeetttt, hosgeldiniz arkadaslar. gecin gecin soyle, korkak alistirmayin kendinizi

oscar cordoba : simdi hocam ben yedim tamam 3 gol ama hele b..

yilmaz vural : sus len yamyam.. (çotaaaaaa)

ahmet dursun : yapma hocam. valla cok ugrasiyoruz gol icin ama rak..

yilmaz vural : höööyt, oooh ahmet dursun, kayseri yürüsün gol atsin. bela misin sen? (pataaaa)

ali zitouni : valla ben var cok kosmak lakin..

yilmaz vural : hele sen.. isme bak, sihirbaz huduni gibi, ne o oyle? (güm paaaaaat)

maynor suazo antunez : welll, i wanna..

yilmaz vural : bana bak ançuez, sana hepten kılım zaten. ne zamandir cakasim vardi.. (cotaaaaatork)

cikin kazanin asabimi bozmayin benim. sinir sahibisi yaptiniz beni be !
            (la traviata, 17.03.2007 15:50)e(256,10672824,'la traviata');
            '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk yarısı 3-0 Kayserinin üstünlüğü ile biten Kayserispor-Antalyaspor maçının devre arası soyunma odası (eksisozluk.com'dan güzel bir yorumdu)

yilmaz vural : eveeeeetttt, hosgeldiniz arkadaslar. gecin gecin soyle, korkak alistirmayin kendinizi

oscar cordoba : simdi hocam ben yedim tamam 3 gol ama hele b..

yilmaz vural : sus len yamyam.. (çotaaaaaa)

ahmet dursun : yapma hocam. valla cok ugrasiyoruz gol icin ama rak..

yilmaz vural : höööyt, oooh ahmet dursun, kayseri yürüsün gol atsin. bela misin sen? (pataaaa)

ali zitouni : valla ben var cok kosmak lakin..

yilmaz vural : hele sen.. isme bak, sihirbaz huduni gibi, ne o oyle? (güm paaaaaat)

maynor suazo antunez : welll, i wanna..

yilmaz vural : bana bak ançuez, sana hepten kılım zaten. ne zamandir cakasim vardi.. (cotaaaaatork)

cikin kazanin asabimi bozmayin benim. sinir sahibisi yaptiniz beni be !

(la traviata, 17.03.2007 15:50)e(256,10672824,'la traviata');

işte bızede boole bıse lazım yoksa bunların bıse yapacı yok o mac ıcın bu geyık yapıldı ıse tek sut bıle atmadıgımız maclara nasıl yorum getıreceksınız yaww
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Ziya Doğan: Geriiii! Ceyhun gerii gel.Ayman gerii.Celaleddin aferin oğlum geriiiiiii.Yattara kaleye gir.
                Yattara: Amaaaaaaaa!!!
                Ceyhun: Dur hocam ya.Yeniliyoruz zaten ne gerisi.Ulan nerden geldik.
                Ziya Doğan: Mantalitemizi unutma.
                Erdinç: Ferhat,biri geliyor kaç oğlum kaç.Ersen geri gel.
                Ferhat: Gökdeniz abi sen de gel.
                Hüseyin: Ohh,ben de sevmiyorum zaten ilerisini.Bünye kaldırmıyor.

Rakip atağa kalkar...

Ziya Doğan: Allah'ım ne yapacağız şimdi.Gogggdenizz geri.
                Tolga: Erdinç abi geliyorlar valla.Ne yapacağız şimdi.Bak valla bir ses geldi.Kim bir baksana.
                Erdinç: Kedidir o kedi.Merak etme.
                Gökdeniz: Hşş benim sakin olun yav.

Devre arası...

Ziya Doğan: Tamam bir plan yapıyoruz.Erdinç,Stepanov,Celo,Ferhat,Hüseyin,Ayma n,Yattara,Ceyhun siz kalenin önünde bekleyin.Gökdeniz sen tek başına git.İlerde seni Ersen bekliyor.
                İşte planımız bu.Rakibi gafil avlayacağız.Yattara, seni çıkaracağım fazla heveslenme,senin yerine Çağdaş girecek.Ceyhun sen de kurtuldum sanma.Öyle kolay değil hücum oynamak.
                Ceyhun: Henüz 30 yaşındayım.Avrupa'ya gidicem ben.
                Ziya Doğan: Haydi aslanlarım.Ne demiştik önce hücum.Pardon,pardon.Yanlış söyledim.Anlayın işte.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Dördüncü ve Son Sitem

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Ne yanar kimse bana ateş-i dilden özge
                  Ne açar kimse kapım bad-ı sabadan gayrı"

Cyzio

Şu "Yaşlılar Haftası"nda, ne bir tebrik eden oldu, ne de hâlimi hatırımı soran .
                  -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                  -"Burada klima yok mu?"
                  -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Şu "Yaşlılar Haftası"nda, ne bir tebrik eden oldu, ne de hâlimi hatırımı soran .

Abi sen daha gençsin ya

Yorum

z.d:Şu "Yaşlılar Haftası"nda, ne bir tebrik eden oldu, ne de hâlimi hatırımı soran .

n.a: gözüm yolda gönlüm darda ne gelen varrrrrrrrrrrrrr nedeeee....offfffff anam offfffffff yine geldi yaşlılar haftası,yine ben yalnızım gözüm yoldaaaaaa....

abi çok haklısın ziya doğan ve albayrağın hatırlarını sormak lazım
                      TSira- Şükran
                      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Nuri Eminönü'ne gider balık ekmek güvercinlere yem derken bir de bakar ki bir tavşan. " Ne yapıyor bu ? diye sorar, yaşlı adam da "niyet çeker" der.
                        NA : O zaman bizde çekelim dimi ama
                        Tavşan : Pırrt
                        NA okumaya başlar
                        NA: Kusurlarınızı size söyliyebilecek arkadaşlar bulun
                        NA : eeehem olmadı bir daha
                        NA: Bilmediğini bileni öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınız
                        NA: Ne saçma şey
                        Tavşan : ?
                        Niyetçi : ?
                        NA : Bi tane daha
                        NA: Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.
                        NA : Yok bu tavşanın bana gıcıklığı var.Mendebur uğursuz hayvan.
                        Niyetçi : Ücret ?
                        NA : Yok para mara. niyetmiş, musubet bu musubet..

Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• sözlerin gerçek anlamları :

- hocamızın sonuna kadar arkasındayız. hatta küme düşşek bile hoıcamızdan vazgeçmeyiz....

anlamı : hocamız 1-2 yenilgi aldığı takdirde kendisini büyük bir zevkle kovacağız....

- takım iyi yolda gelecek haftalara bakacağız. 1-2 hafta sabır....

anlamı: ulen bu haftada bi şans golü atamadık.takımda bi halt yok düzeleceğide yok.. ah ulan nerden başkan olurdum b külbe.ben...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• YOK ARTIK LE BRON ZİYA!!!

Aşağıdaki haber noktasına virgülüne dokunulmadan Hurriyet.com.tr'den yapıştırılmıştır.Bir zamanlar Ziya Doğan varken bu başlıkta malzeme sıkıntısı çekmeyiz diyordum ama, görünen o ki artık bu başlıkta Ziya Doğan'la da rekabet halinde olacağız

----------------------------------------------------------

Tecrübeli çalıştırıcı, kırmızı takımda forma giydi. Rakip takımın gollerini ofsayt diye saymadı, oyuncuları çileden çıkardı. İtiraz edene ceza verdi, istediklerini yapmayanlara da tatlı sert uyarılarda bulundu.

Trabzonspor, Erciyesspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Ziya Doğan, aşırı sıcak havaya rağmen oyuncularına kondisyon yüklemesi yaparken, çift kale maçta rakip takımın gollerini saymamasına rağmen takımını yenilgiden kurtaramadı. Doğan’ın sürekli kendi takımı lehine kararlar vermesi ve sarı takımın attığı golleri ofsayt gerekçesiyle saymaması başta Ceyhun ve Ersen olmak üzere futbolcuların sitem etmesine yol açtı.

Hakem benim

Doğan, "Hakem benim" diyerek Ceyhun’a 2 tur koşu cezası verdi, sarı takımın kalecisi Ahmet’i de bir tur koşuyla cezalandırdı. Ziya Doğan’ın uyguladığı tüm bu taktiklere rağmen, sarı takım Doğan’ın kırmızı takımını 6-5 yendi. Teknik patron, gol atamayan kendi takımının forvet oyuncuları Umut ve Ömer Rıza’ya çapraz koşu yapmadıkları için kızarken, birçok topu da kendisi kullanmak isteyince oyuncularının eleştirilerine hedef oldu.

Teknik direktör Ziya Doğan, "Size pas atsam nasılsa gol atamayacaksınız" diyerek oyuncularına takılırken, maç sonunda yenilen kırmızı takım ceza olarak kısa bir koşu yaptı.

Tecrübeli çalıştırıcı, kırmızı takımda forma giydi. Rakip takımın gollerini ofsayt diye saymadı, oyuncuları çileden çıkardı. İtiraz edene ceza verdi,...
                            İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

• Haftanın en fazla satan kitapları

1- Stat yapmanın ince detayları (Nuri Albayrak - Ya Sabır Kitabevi)
                              2- Kulübede Geçen Günlerim (Kiki Musampa - Bir Teselli Ver Yayınları)
                              3- Saldırmadan Kazanma Yolları - (Ziya Paşa- Estergon Yayınları)
                              4- BJK maçı anılarım ( Ersen Martin- Selviboylum Kitabevi)
                              5- Şampiyonluk İçin 100. Yılı Bekleyenler (BMN üyeleri - Rüya Kitabevi)
                              '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak liginefendisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                YOK ARTIK LE BRON ZİYA!!!

Aşağıdaki haber noktasına virgülüne dokunulmadan Hurriyet.com.tr'den yapıştırılmıştır.Bir zamanlar Ziya Doğan varken bu başlıkta malzeme sıkıntısı çekmeyiz diyordum ama, görünen o ki artık bu başlıkta Ziya Doğan'la da rekabet halinde olacağız

----------------------------------------------------------

Tecrübeli çalıştırıcı, kırmızı takımda forma giydi. Rakip takımın gollerini ofsayt diye saymadı, oyuncuları çileden çıkardı. İtiraz edene ceza verdi, istediklerini yapmayanlara da tatlı sert uyarılarda bulundu.

Trabzonspor, Erciyesspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Ziya Doğan, aşırı sıcak havaya rağmen oyuncularına kondisyon yüklemesi yaparken, çift kale maçta rakip takımın gollerini saymamasına rağmen takımını yenilgiden kurtaramadı. Doğan’ın sürekli kendi takımı lehine kararlar vermesi ve sarı takımın attığı golleri ofsayt gerekçesiyle saymaması başta Ceyhun ve Ersen olmak üzere futbolcuların sitem etmesine yol açtı.

Hakem benim

Doğan, "Hakem benim" diyerek Ceyhun’a 2 tur koşu cezası verdi, sarı takımın kalecisi Ahmet’i de bir tur koşuyla cezalandırdı. Ziya Doğan’ın uyguladığı tüm bu taktiklere rağmen, sarı takım Doğan’ın kırmızı takımını 6-5 yendi. Teknik patron, gol atamayan kendi takımının forvet oyuncuları Umut ve Ömer Rıza’ya çapraz koşu yapmadıkları için kızarken, birçok topu da kendisi kullanmak isteyince oyuncularının eleştirilerine hedef oldu.

Teknik direktör Ziya Doğan, "Size pas atsam nasılsa gol atamayacaksınız" diyerek oyuncularına takılırken, maç sonunda yenilen kırmızı takım ceza olarak kısa bir koşu yaptı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...31.asp?gid=143
                                bu gerçek olamaz yaa...bu ne
                                Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                                Sadri ŞENER

Yorum

Yükleniyor...
                                X