Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara bitti. Süper Lige geri dönüyoruz.
    Motivazyonunuzu artıra bilecek için kısa bir video

Tebrikler Osman bey Güzel bir video olmuş
    Fanatik Pacci

Yorum

• NA: Bak bakalım en son proje için yapacağım konuşmayı beğenecek misin?

stu: Dinliyorum başkanım.

NA:Sevgili Trabzonsporlular, Trabzonlular,

Bu mübarek günde öncelikle hepinizin kandilini tebrik eder, dualarınızın kabul olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.

Gördüğünüz gibi stadyum konusunda çalışmalarımız var. Daha kısa bir süre öncesinde yeni bir projeyle karşınıza çıkmıştım. İşte şimdi de yenisi.

Bu Mega - Stadyum Projemizi sizlere biraz olsun açıklamak niyetindeyim.

Yeni stadyumu Uzungöl'e yapacağız. Coğrafik konumuyla doğal bir plato gibi duran bu şirin beldemizde inşa edeceğiz stadı. Projelendirme çalışmalarını bizzat kendim yaptırdım ve cebimden de ödedim, merak buyurmayasınız. Bende para bol.

Of'tan içeri kıvrılarak devam eden Solaklı deresini bu projede toplu taşıma amaçlı kullanacağız ve tıpkı Avrupa ülkelerindeki gibi nehir taşımacılığı yapacağız. Diyebilirsiniz ki :"Yahu tersine akan nehirde nasıl olacak stadyuma gelme işi?". Haklısınız ama projemize göre nehrin yarısını bölüp duble nehir yolu yapacağız. Bunun için Anayasa, kanun, yönetmelik, fizik kuralları, bilimsel akıl gibi aşmamız gereken engeller var; ama bunu bizzat bakanımıza anlattım ve kendileri gerekli düzenlemeleri yapacaklarını söylediler, sözünü aldım.

Fizik kanunları yeniden düzenlenirken, Uzungöl'ün üzerine oturtmayı planladığımız platformun batmaması ve çevrenin su basması problemi yaşamaması için de suyun kaldırma kuvveti ile ilgili düzenlemeler yapılacaktır.

Stadyum platformunu gölün üzerine oturttuktan, daha doğrusu askıya aldıktan sonra, tribün inşa etmeyeceğiz. Koltukları doğrudan gölü çevreleyen dağların eteklerine serpiştireceğiz.

Böylece en sıradan maçlarımızda bile boş koltuklar yerine ağaçlar görünecek ve uygun bir rüzgarla beraber bu ağaçların hışırtısı rakip takım üzerinde bir baskı oluşturacak.

Stadyum gişelerini Dernekpazarı'nda kuracağız. Zaten Uzungöl'e çıkan tek yol buradan geçeceği için bir problem yaşanmayacak.

Şu anda geriye tek sorun stadyumun UEFA kriterlerine uymaması kaldı. Onu da Platini ile görüşüyoruz, UEFA'da gerekli düzenlemeleri o yapacak ve belki bunun için Şampiyonlar Ligi Statüsü de değiştirilebilecek.

Hafta aralarında maç olmadığı zamanlarda, yük ve eşya da taşınması ve dolayısıyla da 24 saat canlı bir kompleks olabilmesi açısından dere duble yolu kaldırılabilir olacak şekilde Solaklı Deresi ıslah edilecek.

İhtiyaç duyulması halinde statik ve dinamik kanunları da düzenlenecek, ıslah edilecek....

Nasıl?

Stu: Allah bizi de ıslah etsin başkanım.

*stu: Sayitoğlu... yanlış anlaşılmasın.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Trabzonspor Yönetim Kurulu Toplantısı Tutanakları

NA: Arkadaşlar toplantıyı açıyorum. Yalnız, ne konuşacaksak çabuk konuşalım, işim gücüm var.

HS: Doğru söylediniz Başkanım.

İH: Neyle başlayalım Başkanım?

NA: Ne bileyim yahu. Her şeyi bana bırakıyorsunuz. Ben size en başta demiştim bu işlerden anlamam, vekaleten bu göreve geldim diye.

ZK: Takımı konuşalım bari Başkanım. İşler iyi gitmiyor, taraftar kızgın. Sözcü olarak zor durumda kalıyorum. Bizim mermer fabrikasında toplantı düzenlemekten imanım gevredi. Ne yapmak lazım?

NA: Takım başarılı olsa nasıl olur?

HS: Yok Başkanım, denedik, o iş olmuyor.

NA: Hadi ya. Tüh.

İH: Stad mıtad desek?

NA: Nerede yaşıyorsun İbrahim? Ben geçenlerde bizim çocuklara bir iki resim çizdirdim de alay konusu olduk ya.

ZK: Bir düşman seçip ona mı saldırsak ilgiyi başka yöne çekmek için? Mesela Fener...

NA: Ağzını topla Zeyyat.

ZK: Afedersiniz Başkanım, haddimi aştım.

HS: Ben onu denedim aslında geçenlerde. Bi baktım önümde mikrofon var. Allah ne verdiyse Szymkowiak'a salladım.

NA: Okudum, iyi yapmışsın haine. İşe yaradı mı?

HS: ...

NA: Anlaşıldı. Evet beyler, bize bir çıkış yolu lazım. Diyecek sözü olan yok mu?

İH: Aslında var Başkanım. Aklıma öyle bir şey geliyor ki, yaparsak tüm taraftar arkamızda olur. Ama söylemeye içim el vermiyor...

NA: Aması maması yok İbrahim. Söyle.

İH: Ziya'yı kovalım.

HS - ZK: !!!

NA: Olur mu öyle şey!!!

İH: Haklısınız Başkanım. İstikrar politikamıza aykırı. Özür dilerim, saçmaladım yine.

NA: Kim sallar istikrarı İbrahim? Ziya'yı kovmak gibi bir kart bu kadar erken kullanılır mı? Bundan daha kötü günler göreceğiz, karanlık günler. Sen de bir garipsin son günlerde! Başka fikri olan?

HS - ZK - İH: ...

NA: Tamam yeter. Bu toplantı bitmiştir. Mübarek günde adamı geriyorsunuz.

ZK: E ben ne diyeceğim şimdi basına?

NA: Sen de bir hoşşun Zeyyat. Git işte bir şeyler gevele. Dengeli bir kadroya sahibiz de. Sakatlıklar önemli değil de. Gerçek Trabzonspor yakında gelecek de. Ne dersen de! Zaten önemli olan arkanda fabrikanın adının yazması değil mi? Çok acayipleştiniz, çoook...
        Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• Erman abi yapılırmıydı bu.Karnıma ağrı girdi
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            NA: Bak bakalım en son proje için yapacağım konuşmayı beğenecek misin?

stu: Dinliyorum başkanım.

NA:Sevgili Trabzonsporlular, Trabzonlular,

Bu mübarek günde öncelikle hepinizin kandilini tebrik eder, dualarınızın kabul olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.

Gördüğünüz gibi stadyum konusunda çalışmalarımız var. Daha kısa bir süre öncesinde yeni bir projeyle karşınıza çıkmıştım. İşte şimdi de yenisi.

Bu Mega - Stadyum Projemizi sizlere biraz olsun açıklamak niyetindeyim.

Yeni stadyumu Uzungöl'e yapacağız. Coğrafik konumuyla doğal bir plato gibi duran bu şirin beldemizde inşa edeceğiz stadı. Projelendirme çalışmalarını bizzat kendim yaptırdım ve cebimden de ödedim, merak buyurmayasınız. Bende para bol.

Of'tan içeri kıvrılarak devam eden Solaklı deresini bu projede toplu taşıma amaçlı kullanacağız ve tıpkı Avrupa ülkelerindeki gibi nehir taşımacılığı yapacağız. Diyebilirsiniz ki :"Yahu tersine akan nehirde nasıl olacak stadyuma gelme işi?". Haklısınız ama projemize göre nehrin yarısını bölüp duble nehir yolu yapacağız. Bunun için Anayasa, kanun, yönetmelik, fizik kuralları, bilimsel akıl gibi aşmamız gereken engeller var; ama bunu bizzat bakanımıza anlattım ve kendileri gerekli düzenlemeleri yapacaklarını söylediler, sözünü aldım.

Fizik kanunları yeniden düzenlenirken, Uzungöl'ün üzerine oturtmayı planladığımız platformun batmaması ve çevrenin su basması problemi yaşamaması için de suyun kaldırma kuvveti ile ilgili düzenlemeler yapılacaktır.

Stadyum platformunu gölün üzerine oturttuktan, daha doğrusu askıya aldıktan sonra, tribün inşa etmeyeceğiz. Koltukları doğrudan gölü çevreleyen dağların eteklerine serpiştireceğiz.

Böylece en sıradan maçlarımızda bile boş koltuklar yerine ağaçlar görünecek ve uygun bir rüzgarla beraber bu ağaçların hışırtısı rakip takım üzerinde bir baskı oluşturacak.

Stadyum gişelerini Dernekpazarı'nda kuracağız. Zaten Uzungöl'e çıkan tek yol buradan geçeceği için bir problem yaşanmayacak.

Şu anda geriye tek sorun stadyumun UEFA kriterlerine uymaması kaldı. Onu da Platini ile görüşüyoruz, UEFA'da gerekli düzenlemeleri o yapacak ve belki bunun için Şampiyonlar Ligi Statüsü de değiştirilebilecek.

Hafta aralarında maç olmadığı zamanlarda, yük ve eşya da taşınması ve dolayısıyla da 24 saat canlı bir kompleks olabilmesi açısından dere duble yolu kaldırılabilir olacak şekilde Solaklı Deresi ıslah edilecek.

İhtiyaç duyulması halinde statik ve dinamik kanunları da düzenlenecek, ıslah edilecek....

Nasıl?

Stu: Allah bizi de ıslah etsin başkanım.

*stu: Sayitoğlu... yanlış anlaşılmasın.
            Gülmekten Kusasım geldi

Yorum

• Erman ve Tunga;

Ali'yül âlâ...
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Bundan sonra mübarek gecelerde bu başlığa girmek yok ... birazdan namaz kılıcam kesin ortasında gülücem ve bozulacak ...... bir an önce okuduklarımı unutmam gerekli........
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Şu diyalogları videoya çekip youtube a koyacaksın.Reyting rekorları kırar
                  Özkan SÜMER

Yorum

• veeee şimdi de alternatif stadyum projeleri

Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Ben Tunga'nın bu projelerden birini hayata geçireceğine inanıyorum. yeterki zaman verilsin.
                      istikralı olmalıyız. bekleyelim görelim. İstikrar şart. D

Yorum

• İkinci projeye bayıldım. Kışın üşümeyecez ....
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Tunga abi ellerine sağlık süper alternatifler elifcim kar kış fırtına ikinci projeyle tarih olacak.
                          TSira- Şükran
                          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Bu projeleri Tunga abi Trabzonspor Başkanlığına aday olmayı düşündüğü için koz olarak kullandığını düşünüyorum.ama yemezler Tunga abiyapında görelim
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu projeleri Tunga abi Trabzonspor Başkanlığına aday olmayı düşündüğü için koz olarak kullandığını düşünüyorum.ama yemezler Tunga abiyapında görelim
                              Hiç olmazsa artık tartışılacak birşeyler var Ben Ziya Hocayla yola devam edileceği için tartan atletizm pisti yanında rakip yarı sahayı da projeden kaldıracağım. Bunun için UEFA Kriterlerini yukarıda anlattığım gibi Bakanımızla konuşup aşacağız
                              Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• 1 Nisan 2007 sabah haber bülteninde NTV ye bağlanan Ziya DOĞAN Musampa'yı oynatmamakla çok büyük bir hata yaptığını Musampa'yı bundan böyle ilk 11 de göreceğimizi söyledi. Ayrıca seneye ofansif futbolu tercih edeceklerini söyleyen Ziya DOĞAN, mantalitede büyük değişiklerle karşınızda olacağım dedi.

Saat 00:00 - 2 Nisan 2007

NTV'ye CANLI bağlanan Ziya DOĞAN 1 Nisan şakası yaptığını biraz taraftarı yumuşatmak için bunları yaptığını söyledi.

Saat 02:35 - 2 Nisan 2007

Ziya DOĞAN evinin önünde ölü bulundu.
                                '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

Yükleniyor...
                                X