Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN'deki Sürmeneli Gençlik

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

@srmnl

bak kardes , olay ha gayretten degil " oflulara inat devam usaklar" die bi tabir kullandin. o yüzden patlak verdi. Madem üstünlük yapmiosun neden INAT kelimesini kullaniosun ? benim bildigim inat kelimesi karsindakine üstünlük saglamak icin harcadigin efordur. Sende tezata düsme. Kullandigin kelimeleri düzgün seç ki bir daha bu durumlara düsmeyesin arkadasim. Hade kal saglicakla.
    - impossible ? what does it mean ?

Yorum

bak bakiyim inatmi yazmisim ben ofkopat kardes

"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
      Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
      Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi
        ve iste benim basligim oflulara inat devam edin arkadaslar ben sürmene Çamburnundanim
        illa senin kullanmandan degil olay senden baslamiyor. Ama sizin basliktan dogan bir sonuc bu. Senden olayi sana yanlislikla yukledigim icin ozur dilerim..biz medeni insanlariz. Hata yapmasini biliyorsak özür dilemesinide biliriz.Ama sende buraya bakarsan olayin neden patlak verdigini anlarsin.

Yorum

Bak kardes ben obur cocuklardan yas olarakta buyugumç uzun zamandir uyeyim buraya. altay ve manisa maclarinda adimiz duyulsun edilsin diye bi birlik var bmn diye o destekliyelim diye ugrastik. heryer oldugumuz hissedilsin diye. inat minat oyle islerle hic ugrasamam.

eminim onu yazan camoka arkadasim kotu niyetlede yazmamistir. cani gonulden inaniyorum camokayi tanimama ragmen yazmadigina...
          Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

bak sinirden dogru yazamamisim. inat olmaz. boyle sacma seylerden dolayi kirmamak lazim birbirimizi....
            Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

o yaziyui ben yazmadim ya. istersen bi önceki sayfalara bak orda görürsün. Biz kimsenin kalplerinin kirilmasindan yana degiliz. Hele ki hepimizin bir ortak noktasi söz konusyken. Kim bi birligi yikmak isterki. Biz demiyoruz bizim OF topicine kimse gelmesin. Ama gelenlerin yaptigi terbiesizlikler cabasi. Bizde sizin topiclere terbiesizlik yapmak icin deil hos bes muhabbet olsun die girioz . Ama karsilastigimiz manzara acikcasi bizi pek tatmin etmiyor. ne bizim kendi topicimizde ne sizin topiclerde. Ben olayin büyümemesi taraftariyim . Madem arkadaslarin bize kin garez veya antipatisi var , burdaaktarmasinlar o duygularini. bak ondan sonra bi sorun cikio mu burda cikmio mu ?.. Kendine iyi bak kardesim. Hade bir daha saglicakla kal.

Yorum

eyvallah... gonul dunyada insanliktan yana... Allah emanet...
                Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi

ben adminlerden of, sürmene, vakfikebir.. gibitopiklerin kapatilmasini talep ediyorum hepimiz biriz ofluda olsak sürmenelide olsak baska memlekettende olsak bu sitede ortak bulusma nedenimiz trabzonspor [img]smileys/smiley2.gif[/img]

kardes eyvallah hepimiz biriz tabi. [img]smileys/smiley2.gif[/img]la çamburnu zaden yürüme 10 dakka. ama hau of basliginin falan kapatilmasi fikrine gelince, yok o olmaz iste [img]smileys/smiley36.gif[/img]bak fena olur isyan çikar uyariyorum [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Onur olum bende yari sürmeneli oldum artik buralar benden sorulur ona göre[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

ne yarisi la sen sürmenelisin artik yarisi marisi yok [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

arkadaslar bundan sonra ilçe topiclerimizde ayrimcilik yapmayalim eger kisisel bi gareziniz varsa veya hakaret olarak algiladiginiz bi cümle varsa o kisiye özelden ulasin sürmene'yi ve of'u bu ise karistirmayin kisilerin yaptigini genele mal etmeyin biz trabzon'luyuz bundan ötesi varmi yani size hemserilik olayini mi anlatalim hepiniz biliyosunuz da bu önemli bi kavram yani biz bize destek olmazsak kim olacak biz bu konuyu ofkopat dostumla konustuk ve daha dikkatli olmamiz gerektigi kanisina vardik sagolsun kendisi bana olayin aslini anlatti ama bu olaya karsilik yapilanlari da tasvip etmedigini söyledi yani @hakikiofkopat ve @piskof kardeslerim derdinizi biliyorum usaklar özelden halledin da bu isi ...topiclere öyle pok muncirli falan yazmayin yani sürmenelilerin hepsi giriyo o söylediklerinize olmaz o zamananlaysunuz da [img]smileys/smiley2.gif[/img]

topici gelin ziyaret edin muhabbete katilin sahsen ben sizin topice ugricam sik sik çünkü sevdigim arkadaslarim var orda ama saygi sinirini asmayalim sorunlarinizi sorun yaratan kisiyle halledin [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Yaa kanka nezaman yicez laa sürmene pidesini fb maçina kismet artik ama 2 tane falan yerim bu sefer
                          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi

Yaa kanka nezaman yicez laa sürmene pidesini fb maçina kismet artik ama 2 tane falan yerim bu sefer

Harun la dolastiginiz nasil da belli isiniz gücünüz yemek, akliniza gelen ilk sey yemek oluyor[img]smileys/smiley1.gif[/img]Sürmene Pidesi yemek istiyorsan Küçükyalida Sürmene Pidecisi var tavsiye ederim [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                              İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi

Harun la dolastiginiz nasil da belli isiniz gücünüz yemek, akliniza gelen ilk sey yemek oluyor[img]smileys/smiley1.gif[/img]Sürmene Pidesi yemek istiyorsan Küçükyalida Sürmene Pidecisi var tavsiye ederim [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                              valla bozo'nun yerini tutmaz orasi ya...hasan kanka sen sürmenelisin olum artik bundan sonra bizim ev senin ev yani[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
                                arkadaslar bundan sonra ilçe topiclerimizde ayrimcilik yapmayalim eger kisisel bi gareziniz varsa veya hakaret olarak algiladiginiz bi cümle varsa o kisiye özelden ulasin sürmene'yi ve of'u bu ise karistirmayin kisilerin yaptigini genele mal etmeyin biz trabzon'luyuz bundan ötesi varmi yani size hemserilik olayini mi anlatalim hepiniz biliyosunuz da bu önemli bi kavram yani biz bize destek olmazsak kim olacak biz bu konuyu ofkopat dostumla konustuk ve daha dikkatli olmamiz gerektigi kanisina vardik sagolsun kendisi bana olayin aslini anlatti ama bu olaya karsilik yapilanlari da tasvip etmedigini söyledi yani @hakikiofkopat ve @piskof kardeslerim derdinizi biliyorum usaklar özelden halledin da bu isi ...topiclere öyle pok muncirli falan yazmayin yani sürmenelilerin hepsi giriyo o söylediklerinize olmaz o zamananlaysunuz da [img]smileys/smiley2.gif[/img]

topici gelin ziyaret edin muhabbete katilin sahsen ben sizin topice ugricam sik sik çünkü sevdigim arkadaslarim var orda ama saygi sinirini asmayalim sorunlarinizi sorun yaratan kisiyle halledin [img]smileys/smiley2.gif[/img]

ya en cok bu olaya takislan benimdir ama sonucta dip dibe yasayan insanlariz isi abarmamak lazim tergbiyesizligin alemi yok
                                <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X