hasan dogru diyo baris bu sefer bekliyoruz bak kalabalik olacaz ayrica bana hile yapmayi ögretirsin hattrickte[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN'deki Sürmeneli Gençlik
Daraltma
X
-
İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
hasan dogru diyo baris bu sefer bekliyoruz bak kalabalik olacaz ayrica bana hile yapmayi ögretirsin hattrickte[img]smileys/smiley36.gif[/img]
hönk o da nedir[img]smileys/smiley4.gif[/img]
onu bunu birak da gel senle bi maç yapalim hattrickte[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildiİlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
onu bunu birak da gel senle bi maç yapalim hattrickte[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildiİlk olarak Oflu144 tarafından gönderildiİlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
la sorma 19 gün oldu kara listeye aldi bizi adamlar ama daha bitmedi onlarla isimiz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi
İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildiyakarim orayi varya beni deli etmesinler[img]smileys/smiley4.gif[/img]
la takimlarim da varya çok süper bi hafta geçirmisler[img]smileys/smiley18.gif[/img]
takimlarim degil onur cidaspor diceksin artik[img]smileys/smiley36.gif[/img]
sen neye dayanarak maç yapalim diyosun peki[img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
Yarin çok önemli bir maçimiz var arkadaslar
Sürmene-arakli, (araklida yazim yanlisi yoktur takim sahibinin densizligiyle takim adi bu hale gelmistir[img]smileys/smiley36.gif[/img])
Maç yayini www.hattrick.org den canli anlatim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Haydi sürmene ez su arakliyi çatlasin beyto[img]smileys/smiley36.gif[/img]İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
- Alıntı
Yorum
Yorum