Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN'deki Sürmeneli Gençlik

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

la futbolculari katma bari ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]

olum sike yapmadim ki duyanda harbi sikeci sanacak ha[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

immortal_TS - onurkaradeniz - nuri alço[img]smileys/smiley36.gif[/img]saka saka beytullah[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

olaaa. Çay içmaa gelduk. Onu söz vermistun baa. [img]smileys/smiley36.gif[/img]bida dönerli kuymak demistun. Acoldum la [img]smileys/smiley36.gif[/img]adam ole bise dermi beni gibi ac adama he
        - impossible ? what does it mean ?

Yorum

bu topic saglam mi yaw.biz burdayiz selamuna leykum ben da acim ha oa göre[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

olum ayupsun da bu saate ne çayiydi bu[img]smileys/smiley4.gif[/img]

bana bak sen mi edecen kuymagi ben mi ediyim[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

ne gada aç var isa buriya argadas [img]smileys/smiley36.gif[/img] sen et bare misafiruk olcak o gada [img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: ofkopat

Yorum

iki ac bise etmez de dahasi yemuguni alsun da gelsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

iyi da senda [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

olum size yemek basolmaz [img]smileys/smiley36.gif[/img]

saka saka ne varisa yeruk[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

arkadaslar diger topicte belirttigim mevzuya lütfen kayitsiz kalmayin
                      <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

hangi mevzu oguz?

Yorum

Anaaa topic açilmis[img]smileys/smiley4.gif[/img]Ozaman ilk sürmene-arakli maçini anlatiyim bari[img]smileys/smiley36.gif[/img]Arakli, yi 4-2 yenmis bulunmaktayiz Sahappp Reçberrrrrrrr Suat Orduuuuu ikiser tane yazdi arakli,nin gollerini kimin attigi önemli degil[img]smileys/smiley36.gif[/img]Haftaya çarsamba ikinci derbi Karadeniz firtinasi-arakli,[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

çamburnu elden gidiyor protesto topic i
                            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

gereken neyse yapalim oguzum[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi
                                çamburnu elden gidiyor protesto topic i

bu isin üzerine gidilmesi lazim trabzonun en güzel mekanlarindan biri çamburn[img]smileys/smiley5.gif[/img]u
                                milyonlarin askisin

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X