Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN'deki Sürmeneli Gençlik

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak hakikiofkopat tarafından gönderildi

İlk olarak srmnl tarafından gönderildi
    ee kimse ettirmiyor devam yawww...

bira daha uhras. kayret et beki devam ederle ... yilmak yok la
    arkadasim olayi büyütme nerden esti simdi aklina da kime ne inat yapiyosun falanm ne demek yani ?

Yorum

onur kardesim olayin senlan bi ilgisi yok. kisisel bi mesele.

Yorum

İlk olarak piskOF tarafından gönderildi
        Sürmeneliler de oldu olasi bu bizum oflilari cegemez argadas. Siz ne biçim adamsunuz he. Oflilan ugrasmak sziun neyunuze. Siz kendi isunuze bagun la ..

bu yaklasimini çocukluguna veriyorum.Biraz daha büyü aklin basina gelsin o zaman mantikli bir sekilde düsünmeyi konusmayi ve yazmayi ögrenirsin.Sürmene neresi Of neresi ikiside TRABZON degilmi.Sizler bu kafayla çok daha gelisme sampiyonluk beklersin.Vay anam vayyy

Yorum

olayi futbola tasima. ne alagasi var? resmen bize inat is yapiyormussunuz?

Yorum

onur kardesim olayin senlan bi ilgisi yok. kisisel bi mesele.
            mahmut gardasim kisiselse özelden halledin da topici bozmayalim da gardasim [img]smileys/smiley2.gif[/img]

@piskof sende konusmalarina dikkat et da pok muncirli falan olmaz yani bizde laziz yani yakismaz sana öyle konusmak saka bile olsa [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

aslinda olayin özüne inersen sevgi olayin baslangicina bi bakmani tavsiye ederim. Bizimde tasvip ettigimiz bi olay degil ama burdaki bazi terbiyesiz arkadaslarin yaptiklari olayi bu hale getirdi. Bu yaziyi alinti yapana kaadar istersen diger basliklara da bi göz at yaptiklari terbiyesizlikleri gör. Ben demiyorm ki bizimkiler dogru yapiyor. Onlarda yanlis yapiyor. Zincirleme reaksiyon denen olay meydana gelmis. Burdaki arkadaslardan bazilari ( hepsini kastetmiyorum ) terbiye sinirlarini asmazlarsa bi sorun cikacagini sanmiyorum
              - impossible ? what does it mean ?

Yorum

o yapti bende yapicam demek sizi hakli çikarmiyor burda yapilan sehri ikiye bölmek bisey degil.Her firsatta TRABZON luluguyla övünen insanalrin bunu yapmasida çok tuhaf çok.

hakikiofkopat bir düsün bakim futbolla bir alakasi var mi bu bölünmüslügün yok mu.bir düsün bakim bizim taraftarlar niye sinema seyreder gibi maç izliyor.

Yorum

@ sevgi

yazimi dikkatli okumani tavsiye ederim. Ben yapilanlari tasvip ediyorum diye bisi yazmadim. beni hakikiofkopat nikli arkadasla karistirmadigini düsünmek istiyorum.

Yorum

la mahmut .kaç defa dedum la size benden izunsuz is yapmayn diye. çik ula habrolardan [img]smileys/smiley18.gif[/img]

Yorum

@ ofkopat

kimseyi kimseyle karistirmiyorum ne demek istedigini çok da iyi anladim ve ekledim basta bir yanlis yapildiysa devami böylemi getirilmeliydi.Nerde TRABZON luluk.Nedir bu yaa.

Yorum

ben adminlerden of, sürmene, vakfikebir.. gibitopiklerin kapatilmasini talep ediyorum hepimiz biriz ofluda olsak sürmenelide olsak baska memlekettende olsak bu sitede ortak bulusma nedenimiz trabzonspor [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        milyonlarin askisin

Yorum

Eee atalarimiz bosuna dememis balik bastan kokar diye. Önce burdaki o kokmus baliklari ayiklamak lazim ki senin bahsettigin o TRABZONluluk ruhuna ulasalim. Baska yol biliyorsan söyle senden ögrenelim.?

Yorum

arkadaslar yazik yani surda hemseriyiz konusulanlara bakin yani surda kürtler olsa birlik beraberlik nasil olur görün yani ula kendi adamlarimizin yaptigi muhabbete bak olmaz böyle bisey ya yok biz ofliyuk , yok biz sürmeneliyuk , yok vakfikebirliyuk nedir ulan hepimiz trabzonluyuz neyi paylasamiyosunuz hayret bisey ya [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

ee kimse ettirmiyor devam yawww...

bira daha uhras. kayret et beki devam ederle ... yilmak yok la

ya sen ne atliyon...

size laf demeden geliyorsunuz konusuyorsunuz. ben diyorum ee kimse devam ettirmiyor yaww diye... biraz akilli konus dogru cvp al. ben ofa lafmi dedim ya da surmene kralmi dedim. sadece surmenedeki arkadaslarla tanisalim diye konu actik. bizim kimseyle alip veremedigimiz olamaz.
                              "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                              Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                              Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

@onurkaradeniz

anlamadim noluyor burada...
                                "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                                Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                                Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X