Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Online rekor denemesi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

la regorlari altüsd ettuk [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Ya arkadaslar online olanlarin sayisini nerden görüyorsunuz lüfen söyleyin yaaaaaaa
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

son durum[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Forum Istatikleri
        Toplam264441Mesaj,3206Konu ve18Forum
        Son Mesaj Tarihi:22-Subat-2006Saat23:49 Yazan:Kaya
        Toplam8415Forum Üyesi
        En Yeni BMN ÜyesiesrTS
        Toplam53Etkin Kullanici Etkin,22Ziyaretçi(ler) ve31Kullanici(lar)
        Kullanici(lar)Etkin:61 POWER, CeSS, 3diletisim, bodozlama, Selcuklaz, zanoylu, Berat Tekke, KuGu, zafer6161, faithus, Oflu144, h@msi61, Kaya, mrblacksea, golasaliyim, toshiba, fincher_se7en, X-factor, yaranozlu, aleminkrali, Can basten, onurts61, #10 Fietra, Jackdaniels, Tomas Jun, acavdar, eys_61, bahadiroglu, zahido, hamucera
        ...anti-klişe timi...

Yorum

ya kusura bakmayin arkadaslar

ben tamamen unutmusum.kafam çok daginikti.borsada furdi furdi furuldiye gittim[img]smileys/smiley36.gif[/img]bugün..aç gözlülügüm yüzünden furdim furdim eyi kar ettim sonra bir daha furayim derken furildim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

aklim orda kalmis, valla unutmusum bmn yi.

simdi rekor için ne zaman toplaniyoruz tekrardan.?

Yorum

İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi
            Ya arkadaslar online olanlarin sayisini nerden görüyorsunuz lüfen söyleyin yaaaaaaa

sol üstteki

bordomavi.net | Forum

yazisina tikla,en altta akktif kullanici listesini görürsün.
            Her daim TRABZONSPOR!
            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
            "7"

Yorum

Az daha site çöküyodu be

Yorum

sayi bir kaç saat hiç degismedi 50 ile 70 arasinda dolasti...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

çok büyük bir rekor kirildi server çöktü sanirim [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

Dedik size dinletemedik ki hafta içi saat 15:00'da ortalama 80 kisi var forumda bu saatleri tercih etmek lazim diyorum diyorum da sadece diyorum. :) neyse dahagenis çapla bir baska sefere bana öyle geliyor ki kendi haline biraksak o zaman rekor kirilacak )
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi
                      çok büyük bir rekor kirildi server çöktü sanirim [img]smileys/smiley36.gif[/img]

la su anda bile daha çok online var [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

bence gs maçini bekleyelim[img]smileys/smiley2.gif[/img]o maç sonrasi kesin rekor gelir

Fanatik Pacci

Yorum

Ben niye böyle bir rekor kirmaya çalisiyoruz onu anlamadim pek[img]smileys/smiley24.gif[/img]

Yorum

0|abi|ir fanatik pacci...

bi de yendik mi...
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

0|abi|ir fanatik pacci...

bi de yendik mi...

Bence yenilirsek gelen daha çok olur. Herkes günah keçisine demedigini birakmamak için[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              FxY

Yorum

online denemesi 2...

sinemalarda!...

gs maçindan sonra!

Yorum

Çalışıyor...
                                X