la regorlari altüsd ettuk [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Online rekor denemesi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
son durum[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Forum Istatikleri
Toplam264441Mesaj,3206Konu ve18Forum
Son Mesaj Tarihi:22-Subat-2006Saat23:49 Yazan:Kaya
Toplam8415Forum Üyesi
En Yeni BMN ÜyesiesrTS
Toplam53Etkin Kullanici Etkin,22Ziyaretçi(ler) ve31Kullanici(lar)
Kullanici(lar)Etkin:61 POWER, CeSS, 3diletisim, bodozlama, Selcuklaz, zanoylu, Berat Tekke, KuGu, zafer6161, faithus, Oflu144, h@msi61, Kaya, mrblacksea, golasaliyim, toshiba, fincher_se7en, X-factor, yaranozlu, aleminkrali, Can basten, onurts61, #10 Fietra, Jackdaniels, Tomas Jun, acavdar, eys_61, bahadiroglu, zahido, hamucera...anti-klişe timi...
Yorum
-
ya kusura bakmayin arkadaslar
ben tamamen unutmusum.kafam çok daginikti.borsada furdi furdi furuldiye gittim[img]smileys/smiley36.gif[/img]bugün..aç gözlülügüm yüzünden furdim furdim eyi kar ettim sonra bir daha furayim derken furildim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
aklim orda kalmis, valla unutmusum bmn yi.
simdi rekor için ne zaman toplaniyoruz tekrardan.?
Yorum
-
İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildiYa arkadaslar online olanlarin sayisini nerden görüyorsunuz lüfen söyleyin yaaaaaaa
sol üstteki
bordomavi.net | Forum
yazisina tikla,en altta akktif kullanici listesini görürsün.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Yorum
-
sayi bir kaç saat hiç degismedi 50 ile 70 arasinda dolasti...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
çok büyük bir rekor kirildi server çöktü sanirim [img]smileys/smiley36.gif[/img]"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Dedik size dinletemedik ki hafta içi saat 15:00'da ortalama 80 kisi var forumda bu saatleri tercih etmek lazim diyorum diyorum da sadece diyorum. :) neyse dahagenis çapla bir baska sefere bana öyle geliyor ki kendi haline biraksak o zaman rekor kirilacak
)
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
0|abi|ir fanatik pacci...
bi de yendik mi...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
online denemesi 2...
sinemalarda!...
gs maçindan sonra!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
Yorum