Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Online rekor denemesi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bende is yerinde ancak online olabiliyorum yani o saatte olmam mümkün degil ama bilgisayari bordomavi.nette açik birakip giderim..pek inandirici olmadi galiba..yüregim sizinle olacak arkadaslar diyip çekileyim ben..
    TrabZonguldaklı...

Yorum

Msj aaaaalindi.

Çarsamba 20:30 [img]smileys/smiley2.gif[/img]
      FxY

Yorum

Arkadaslar zaman kisa ve belirlediginiz saat ters bir saat, iki aylik zaman içinde BMN üyeleri genellikle saat 15:30 - 17:00 arasi forumda bulunmuslar.

Istatistiklere bagli olarak gelin saat haftaiçi saat 16:00 yapalim. Günü önümüzdeki persembe yada gelecek hafta çarsamba yapalim.
        Bu arada listede ismini görmek isteyen arkadaslar ne sekilde foruma gireceklerini biliyorlar degil mi ? )

Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Arkadaslar zaman kisa ve belirlediginiz saat ters bir saat, iki aylik zaman içinde BMN üyeleri genellikle saat 15:30 - 17:00 arasi forumda bulunmuslar.

Istatistiklere bagli olarak gelin saat haftaiçi saat 16:00 yapalim. Günü önümüzdeki persembe yada gelecek hafta çarsamba yapalim.
          Bu arada listede ismini görmek isteyen arkadaslar ne sekilde foruma gireceklerini biliyorlar degil mi ? )

O saatte okulda olanlar var.

Yorum

Ankara grubu gibi benim de hali saha maçim var. Haftaiçi bir gün, mesai saatlerinde katilim daha çok olur gibi. Ama sabah 07.30 da olursa.. ben tek basima oluyorum hep [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

rekor simdilik bu heralde.

İlk olarak A-LeeCool tarafından gönderildi

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

Hayir rekor 212 kisi

Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Hayir rekor 212 kisi

belki 212 dir belki daha fazla. ama buraya yapistirilmasi lazim. ben en çok 148 olarak gördüm yukarda oldugu gibi. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

kiralacagi için yapistirmaya gerek yok. )Kaya'nin açtigi diger baslikta görüntüsü var.
                    Trabzonspor √
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

simdi|ik deni|en saatte yapa|im...

iki üc hafta s0nra yine yapariz bence..

hem deneme adi üstünde...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Arkadaslar bence denemeyi Persembe Altay maçindan sonra yapalim veya haftasonu Sivas maçindan sonra çünkü rekor olan 212 Rum maçi sonrasinda geldi... Maç bitiminde sitede yogunluk oluyor bu da yeni rekoru kirmak için güzel zamanlardir... Bence en ideali haftasonu..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

ben istediginiz zaman burdayim ama okul saatleri disinda[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

maç sonunda olmasi en dogrusu. katilim yüksek olur
                            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

İlk olarak A-LeeCool tarafından gönderildi
                              Arkadaslar bence denemeyi Persembe Altay maçindan sonra yapalim veya haftasonu Sivas maçindan sonra çünkü rekor olan 212 Rum maçi sonrasinda geldi... Maç bitiminde sitede yogunluk oluyor bu da yeni rekoru kirmak için güzel zamanlardir... Bence en ideali haftasonu..[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Bence denemeyi hafta sonu Sivas Spor macindan sonra yapalim,hafta ici Carsamba günü zor,is günü .. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                              TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

Evet genellikle maçlardan yarim saat-1 saat sonrasi en yogun saatleri oluyor BMN'nin,o yüzden Sivas maçi sonrasi mantikli. Diger yandan Emin'in dedigi gibi deneme yapiyoruz sonuçta, herhangi bir zamandayapilmasinda sakinca yok [img]smileys/smiley2.gif[/img]Karar sizlerin.
                                "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Çalışıyor...
                                X