[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Deneme II. basrollerde kim var la? [img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse 2 kere daha deneyebiliriz tabi. hakkimiz var buna. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Online rekor denemesi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
0|acak 0|acak...
yakinda!....
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
gs maçinda demesekte herkes burada olacak herhalde...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
Toplam273822Mesaj,3258Konu ve18Forum
Son Mesaj Tarihi:04-Mart-2006Saat17:28 Yazan:Muhalif
Toplam8638Forum Üyesi
En Yeni BMN Üyesihedieat_41
Toplam122Etkin Kullanici Etkin,63Ziyaretçi(ler) ve59Kullanici(lar)
Kullanici(lar)Etkin:akkese_61, smart61, lazkopirana, selcuk, Erhan|TS, tsasik, SOTA2, delioflu61, dr_st, Efrasiyab, eys_61, izmirdenayhan, fanatik pacci, fadimee, fincher_se7en, KESKIN_34, 61_dnc_TS, youngsailor, murat emre, DieGo, mhaki, My, Oflu144, TSunami, O_F_L_U_61, X-factor, TRABZONLU_TS, QuakeviL61, hedieat_41, bahadiroglu, Trabzonsporum, ÇaGaTaY, isots1978, hamucera, ÇAYKARALI_61, Külünkoglu, Harun, zahido, degok, Schoulzen'TS, **Maxim**, ts_61, ozcanasanoglu, another, selcjK, forever61, fromTheRApBZONe, Selim55, Ünyeli Kadir, Kaya, owenank, ahmetansu61, madheart17, kptn, coach
Fena sayilmaz herhalde,,[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: coachAdam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
beyler bilgisayariniz açik oldugu surece kapatmayin forum sayfasini[img]smileys/smiley2.gif[/img]"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
hafta sonu pc.den uzak kaldim onun için yokum bende.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
ISTE REKOR....
Toplam280364Mesaj,3287Konu ve18Forum
Son Mesaj Tarihi:11-Mart-2006Saat18:12 Yazan:blume_61
Toplam9080Forum Üyesi
En Yeni BMN Üyesi_serseri_oflu_6
Toplam10Etkin Kullanici Etkin,4Ziyaretçi(ler) ve6Kullanici(lar)
Kullanici(lar)Etkin:Kaya, X-factor, blume_61, toshiba, b_kartal, smart61
[img]smileys/smiley36.gif[/img]...anti-klişe timi...
Yorum
-
yenersek geç online olurum ama yenilirsek olmam online herhalde.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
yenersek geç online olurum ama yenilirsek olmam online herhalde.
aynen eger yenersek geç saatde dolar ama yenilirsek bende gelmem"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
rekora az kaldi ama ...
Yorum
Yorum