Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Online rekor denemesi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende yenersek geç gelirim yenilirsek de kizginliktan belki gelemem berabere kalirsak Allah kerim

Yorum

• yenersek sabah kadar burdayim tabi yarin calisamiyacaksam
      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
        beyler bilgisayariniz açik oldugu surece kapatmayin forum sayfasini[img]smileys/smiley2.gif[/img]

belli bi süre sonra forum içinde gezmessen açik bile olsa offline olarak görünüyosun.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• kaç kisiyiz.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• yoklama yapalim :

ben burdayim :P
            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• bende burdayim
              Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• 136 kisi var su an

Yorum

• iyi rakam [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• iyi olmus bencede ..
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• Toplam119Etkin Kullanici Etkin,71Ziyaretçi(ler) ve48Kullanici(lar)
                      Kullanici(lar)Etkin:mhmtylc, tam3r, Erhan|TS, KRALL61, canim TS, Travelair, lazoliii, trapzonely_54, The Legend, GeZeGeN, fincher_se7en, TS-KINGS, zahido, O_F_L_U_61, asem61, kanda61, QuakeviL61, Tomas Jun, selcuk, mhaki, Luckdown, DeAgLeMaNyAq, esTeban, nuri45, Nytre, toshiba, batugol, Necati, BordoMavim, guera, wien_ts, gugula, canalp05, egemengundogdu, zafer6161, FerhaTS, Poetricus, ÇaGaTaY, Schoulzen'TS, ibrahim_yattara, murat, acavdar, poseidon_61, oflee61, nihat, laz_kubi_61, fan_etik, Selcuklaz

Yorum

• Bugüne kadar en çok 306 kişi, 03.11.2006 tarihinde 07:08 saatinde çevrimiçi oldu.

Yorum

• İlk olarak Lapina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugüne kadar en çok 306 kişi, 03.11.2006 tarihinde 07:08 saatinde çevrimiçi oldu.
                          ne kadar güzel
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Bugüne kadar en çok 416 kişi, Dün tarihinde 20:59 saatinde çevrimiçi oldu.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu haberi anasayfadan ya da genelden mi duyursaydik...

bu sefer olmadi baska sefere.
                              Haklisin. Serbest bölüme girip kac kisi okumustur bu topigi? Ana sayfadan duyurulmasi cok etkili olacaktir.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Sitenin reklami daha iyi yapilmasi lagzim ben senelerce internette dolasmama ragmen (anasayfayi biliyordum) ama forumun bu kadar guzel oldugunu bilmiyordum.. /Ondan cok gec oldu uye olmam....
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Çalışıyor...
                                X