Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bollywood'dan söz açılıyor hep ancak birkaç gündür Aamir Khan filmleri tüketiyorum.

"Her Çocuk Özeldir" de gayet başarılı bir film olmuş. Dünyaya ve çocuklara bakış açısını çok fazla değiştirebilir...
    Hint filmlerini kıyısından köşesinden takip eden çoğu kişi izlemiştir o filmi zaten İyi filmdir.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oscar adayı filmleri iyice azalttım hatta bitirdim bile diyebilirim. En iyi yabancı film adaylarına göz atacağım bundan sonra.

Room'u izledim biraz önce ve gerçekten beğendim. En iyi kadın oyuncu ödülü Brie Larson'a gitmeli. Filmin iki tarafında birden çok iyi performansı var. Jack karakterini oynayan çocuğu ağzım açık bi şekilde izledim gerçekten harikaydı.

Şu filmin ikinci bölümünü biraz daha iyi yapabilselerdi Oscar'ın en büyük adaylarından olabilirdi. Biraz yazık edilmiş olmasına rağmen iyi film.
      En iyi film ile erkek oyuncu adayların kimler?
      "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En iyi film ile erkek oyuncu adayların kimler?
        En iyi film favori The Revenant plase Spotlight.

En iyi erkek oyuncu favori Leonardo DiCaprio plase Eddie Redmayne.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Ghajini.

İzlemeden 1 gün daha geçirmeyin.
          Arka sayfalarda biri yazmıştı bazı sahneleri izlerken ben napıyorum ya diyor insan. Dans sahneleri direkt geçilmeli bu filmin.

İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başrolünde Aamir Khan'ın yer aldığı Talaash.İçinde hint dansları bulunmayan ender filmlerden

http://www.imdb.com/title/tt1787988/?ref_=nv_sr_1
          Güzel filmdir. Sonunda vay be diyor insan.

Yorum

• Hint filmleri sanki amerikan filmlerinin önüne gecmis gibi duruyor
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Soğuk, kar, ıssız yer, vahşi ortam. İnsanın doğaya karşı mücadelesi. Bu karlı kış günü izlenebilir ideal filmlerden.

GRİ KURT

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Soğuk, kar, ıssız yer, vahşi ortam. İnsanın doğaya karşı mücadelesi. Bu karlı kış günü izlenebilir ideal filmlerden.

GRİ KURT

http://www.imdb.com/title/tt1601913/
                Bu filmi çok beğenmiştim ama kar kıştan bahsedeceksek bence Everest daha etkileyici olur

"Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

Bollywood'dan söz açılıyor hep ancak birkaç gündür Aamir Khan filmleri tüketiyorum.

"Her Çocuk Özeldir" de gayet başarılı bir film olmuş. Dünyaya ve çocuklara bakış açısını çok fazla değiştirebilir...
                  Berke PK izlemelisin. Aamir Khan'ın en manalı ve en iyi filmi bana göre bu. Tavsiye ederim. Mükemmel bir eleştiri ve bu kadar narin bir konuyu ustalıkla eleştirmiş.

Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• 3 idiots u izledim sanırım birtek. Beğenmiştim, vay be neler yapıyor Bollywood demiştim ama sonra bir daha hiç izlemedim Bana uymuyor arkadaş bu hintliler.

Hayır adamların uzak doğulular gibi fiziksel bir dezavantajları da yok. Japonlar ne yapsın; gözler çekik, duyguyu veremiyor, sesi kalınlaştırıp bağırıyor, olmadık yerde kahkaha atıyor, herşeye el kol yapıyor anlıyorum da, size ne oluyor, nedir bu abartı onu anlamadım.

Ama evet bu adam iyi işler yapıyor, kabul.
                    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben beğendim aslında. Gemide filmini izlerken diğer tarafta ne olup bittiğini çok merak etmiştim. Olay hakkında soru işareti kalmadı bende. Mesela reis diyorya bakire kız nasıl şey oluyor diye. O soruya cevap buldum bunu izleyince.

Ben beğendim aslında. Gemide filmini izlerken diğer tarafta ne olup bittiğini çok merak etmiştim. Olay hakkında soru işareti kalmadı bende. Mesela reis diyorya ulan bakire kız nasıl şey olur diye. O soruya cevap buldum bunu izleyince.

İçimden Nadir Sarıbacak'ın bir filminin izlemek geldi. Sarmaşık filmini bulamadım nette. Yeni olduğu için galiba. Almanyaya gelme ihtimali de yok. Var mıdır bu tür filmleri netten izleyebilme şansı? Sen bilirsin abi.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                      Valla ben torrent ten indiriyorum genelde ama evet bu filmi ben de bulamadım. Biraz bekleyelim bakalım, düşer elbet, bu arada filmi ararken, aşağıdaki linki buldum, saygı duydum, orjinal DVD alasım geldi

Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Berke PK izlemelisin. Aamir Khan'ın en manalı ve en iyi filmi bana göre bu. Tavsiye ederim. Mükemmel bir eleştiri ve bu kadar narin bir konuyu ustalıkla eleştirmiş.

http://www.imdb.com/title/tt2338151/

İzlemez olur muyum PK'yi

Zaten en çok bu filmini beğendim.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• the big short izlemeden önce inside job izlenirse daha verimli olur. mortgage kirizi ile ilgili baya belgesel izlemiştim.ilgimi çeken bir konu olduğu için filmi de zevkle izledim.

Yorum

• Zoraki Kral saçmalığını izledim. Gerçekten İMDB her zaman haklı değil
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu şu Batman Superman filminde Batman'ı Christan Bale oynamıyacak ya deli oluyorum izlemiyeceğim berbat olmuş Ben Affleck kim o rolü kaldırmak kim.
                              Aynen.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Warcraft'ı merak ediyorum nasıl olucak acaba oyununu oynamadım sevmemde ama sanki Universal yapınca bir güzel olmuş film gibi geldi fragmandan..

Leonardo'nun Diriliş'i izleyen var mı?
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X