Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düğün dernek 2 güzel.. içinizde kuşku olmadan gidebilirsiniz
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani aksi mümkün mü
      Ben gitmeyeyim o zaman Pek gülemedim 1'e nedense. Bayağı güleceğim ön yargısı ile izlemiştim ama olmadı. İkiyi de deniyeceğim. Belki de fragman ve film hakkında bir çok ayrıntıyı bildiğim için gülemedim
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben gitmeyeyim o zaman Pek gülemedim 1'e nedense. Bayağı güleceğim ön yargısı ile izlemiştim ama olmadı. İkiyi de deniyeceğim. Belki de fragman ve film hakkında bir çok ayrıntıyı bildiğim için gülemedim
        Beni güldürmek kolay değildir ama baya güldüm yani 2'de

Yorum

• [MENTION=50703]kayyum61[/MENTION] Film öneriniz için çok teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @kayyum61 Film öneriniz için çok teşekkür ederim.
            rica ederim, ödev veya tez içinmiydi film?

Yorum

• imkanı olanlara sarmaşık filmini öneririm.

Yorum

• [MENTION=50703]kayyum61[/MENTION] evet vize sınavının yerine film analizi yapmamız gerekiyordu,ödev yanı.

Yorum

• +Requiem for a Dream ( 2. izleyisim, uysuturcu üzerine, muhtesem ötesi)
                  +Jagten (Danimarka filmi, tavsiye ederim)
                  +The Thin Red Line ( 2. Dünya savasi ile ilgili)
                  +Platoon (Vietnam Savasi ile ilgili)
                  +We Need to Talk About Kevin (Psikolojik Gerilim)
                  +Oldboy(Kore versiyonu, simdiye Kadar seyrettigim en iyi intikam filmi)
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    +Requiem for a Dream ( 2. izleyisim, uysuturcu üzerine, muhtesem ötesi)
                    +Jagten (Danimarka filmi, tavsiye ederim)
                    +The Thin Red Line ( 2. Dünya savasi ile ilgili)
                    +Platoon (Vietnam Savasi ile ilgili)
                    +We Need to Talk About Kevin (Psikolojik Gerilim)
                    +Oldboy(Kore versiyonu, simdiye Kadar seyrettigim en iyi intikam filmi)
                    Hepsini izledim harika filmler. Çoğu kişi izlemiştir zaten bu filmler kendi dallarında çok iyi örnekler.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hepsini izledim harika filmler. Çoğu kişi izlemiştir zaten bu filmler kendi dallarında çok iyi örnekler.

Aynen bende normal bir sahsin artik bu filimleri izlemesi gerektigini düsündügüm icin yazdim ama en basdaki ve en sondaki gercekten muhtesemdi

Yorum

Aynen bende normal bir sahsin artik bu filimleri izlemesi gerektigini düsündügüm icin yazdim ama en basdaki ve en sondaki gercekten muhtesemdi
                        Hepsinin insana verdiği çok iyi bir ders var. Jagten beni çok etkilemişti mesela. Mads Mikkelsen zaten harika bir oyuncu adam duyguyu çok iyi yansıtıyor izleyene. Diğerlerinden biraz ayrı tutuyorum Jagten'i.

Liste güzel izlemeyen varsa değerlendirsin. İlk filmi aileyle filan izlemeyinde Diğerleri içinde geçerli aslında bu.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Hepsinin insana verdiği çok iyi bir ders var. Jagten beni çok etkilemişti mesela. Mads Mikkelsen zaten harika bir oyuncu adam duyguyu çok iyi yansıtıyor izleyene. Diğerlerinden biraz ayrı tutuyorum Jagten'i.

Liste güzel izlemeyen varsa değerlendirsin. İlk filmi aileyle filan izlemeyinde Diğerleri içinde geçerli aslında bu.

Jagtenin sonunda, Lucasa ates edem kimdi sence ?

Yorum

Jagtenin sonunda, Lucasa ates edem kimdi sence ?
                            İlk izlediğimde nedendir bilinmez oğlunun ateş ettiğini düşündüm. Kızın babası ateş etti diyenler var ama ateş edenin fiziğiyle pek örtüşmüyordu bilemiyorum.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

İlk izlediğimde nedendir bilinmez oğlunun ateş ettiğini düşündüm. Kızın babası ateş etti diyenler var ama ateş edenin fiziğiyle pek örtüşmüyordu bilemiyorum.
                              Kizin erkek kardesi yani abisi de olabilir, ama orayi bir sonuca baglasalarmis keske

Yorum

• Düğün Derneğe gitmeyin.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X