Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zindan adasını izlemeyenler biran önce izlesin. Ben Başlangıcı o kadar beğenmedim yalan yok
    Şaşırtan, ilgi çekici kısımlar asıl sonlara doğru zaten. Ama bütün olarak ele alındığında bence de izlenmesi gereken bir film.

Harry Potter Part 2 izleyen yok mu, canlı canlı aktarsa yorumlarını finale yakışır bir bölüm olmuş mu acaba...

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Filmi tam olarak anlamam için birkaç kez daha izlemem gerekecek galiba
      O zaman Momento'yu izleme sen

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Momento'yu bugün izledim.
        Yoruldum, yattım uyudum
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sherlock Holmes

Bu akşamki listede bu film var

Fazla söze gerek yok. Tam benim aradığım tarzda film. Diğer filmi sabırsızlıkla bekliyorum.

İzlemeyenlere tavsiye edilir

Yorum

• İlk olarak 61Elif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaşırtan, ilgi çekici kısımlar asıl sonlara doğru zaten. Ama bütün olarak ele alındığında bence de izlenmesi gereken bir film.

Harry Potter Part 2 izleyen yok mu, canlı canlı aktarsa yorumlarını finale yakışır bir bölüm olmuş mu acaba...
            Şaka yapıyor olmalısın Elif bunu söylerken.
            Ömer kardeş "Başlangıç" derken filmin başını kastetmiyor.
            Şakaysa komik gerçekse daha komik derler ya o cinsden olmuş. Bu saatte de sırf bu yüzden yazı yazdırdın bana.
            "Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."

Yorum

• İlk olarak 61Elif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başlangıç(İnception) Filmini kastetmiştim

İlk olarak aumur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şaka yapıyor olmalısın Elif bunu söylerken.
              Ömer kardeş "Başlangıç" derken filmin başını kastetmiyor.
              Şakaysa komik gerçekse daha komik derler ya o cinsden olmuş. Bu saatte de sırf bu yüzden yazı yazdırdın bana.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Momentoyu da deneyelim bakalım

@ Ömer , başlangıç o değil Fikir aşılamaydı galiba . Ben de öyle sanmıştım.
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Momentoyu da deneyelim bakalım

@ Ömer , başlangıç o değil Fikir aşılamaydı galiba . Ben de öyle sanmıştım.
                  Momento değil Memento , ben de yıllar önce izlemiştim bazen aklıma geliyor hala filmi anlamaya çalışıyorum

Yorum

• Sadece en son mesajı görerek yorum yaptım. Yani ondan önceki Inception adlı filmi görmedim bile. O kadar 'komik' olacak bir durum yok kanımca, filmlerin yorumlandığı başlığın altında bunu özellikle belirtecek kadar.
                    Başlığın amacından sapmaması adına en son izlediğim 'Transformes: Dark of the Moon' adlı filmi bu seriyi severlere tavsiye ederim. 3 Boyutlu olması bu sefer ayrı bir güzellik katmış. Aksiyon yine üst safhada.
                    İyi seyirler herkese

Yorum

• Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Momento değil Memento , ben de yıllar önce izlemiştim bazen aklıma geliyor hala filmi anlamaya çalışıyorum
                        Tamam ya isimlere takılıp kalmayalım

Denemek lazım.
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Limitless'ı tavsiye ederim fena bir film değilmiş. Zamanınız boşa geçmez en azından . Bir hap içiyorsunuz ve 30 saniye içinde beyninizin %100'ünü kullanabiliyorsunuz. Akıldı paraydı derken başınız belaya bulaşıyor. Konu bu en kaba anlatımla. Robert De Niro reis fena yaşlanmış yalnız moralim bozuldu valla. Bu konudan daha iyi film çıkarmış son olarak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• tarzının en iyilerinden birisi olmaya aday, tavsiye ederim
                            7
                            Cngz_61

Yorum

• sinemada izlediğim son film, konusu ilginç
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• Yenilmez 2

Çok beğendim. Sonu harika bitti. İzlemenizi tavsiye ederim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X