Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk duyduğumda inanamadım zaten,tekrar geri alıp izledim...Ancak,bu saptamam Sinema çevrelerince kabul görür mü,orasını bilemem
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Twilight'ı izledim.

Son zamanlarda divx çevrelerinde bayağı olay oldu film. Belki yüksek beklentiden, belki sınav ertesi izlediğimden beklediğimi tadı alamadım. Olsa da olur olmasa da kalitesinde bir film. Oyunculuklar oldukça kötü. Filmin genel ortamını beğendim.

Ama filmi kızların çok seveceğinden eminim. Bütün gizemiyle bir Edward karakteri var ve bu elemana hayran kalmayan kız görmedim henüz. Aynı kalitede bir bayan karakterimiz ne yazık ki yok

Bu arada başroldeki hanım kızımızın yüzü vampirlerden daha beyazdı yahu
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Geçenlerde Windows hesabımda bir sorun çıktı. Sorunu çözemeyince kendime yeni bri hesap açtım.

Nasıl olsa Belgelerim'deki her şey otomatikmen yeni hesaba aktarılıyor diye sildim eski hesabımı. Meğer Belgelerim'deki İndirilenler kısmını taşımıyormuş.

Twilight, Body of Lies, Benjamin Button ve V for Vendetta o klasörde izlenmeyi bekliyordu
        Şimdi işin yoksa bir daha indir

Hiçbirine yanmıyorum da Benjamin Button 23 part mı neydi
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Oscar galiplerinden devam..

Dün akşam, hazır valideler de evlerine dönmüşken fırsat bilip şu ünlü Harvey Milk' i izledim. Eh malum, evdekiler yanlış anlamasın hesaabı)

Eşcinsel olan ama bu özelliğini utanarak gizlemek yerine daha da göz önüne sokmaktan kaçınmayan ve bunu insanın gayet doğal bir hali olarak tanımlayan Harvey Milk' in küçük bir dükkanda başlayan siyasi yaşamının belediye başkanlığına kadar uzanan öyküsünü anlatıyor kısaca..

70 li yılların Amerikası' nda eşcinsellere uygulanan psikolojik ve fiziksel baskılara karşı bir başkaldırının öyküsü de diyebiliriz aslında..

Yani tamam. Filme gerçek bir yaşamdan alıntılandığı yönünden bakacak olursak gayet başarılı. Dönemin şartlarını çok iyi yansıtmış. Lakin gaylerin uğradığı bir kısım haksızlıkları Dünya' nın asıl meselesiymiş gibi göstermeleri bana biraz abartılı geldi açıkçası..

Özellikle Sean Penn gibi benim gözümde efsaneleşmiş bir aktörün gene son derece ünlü James Franco ile uluorta hapur hupur birbirilerine yumulup durmaları niye itiraf edeyim, beni biraz irrite etti yani. Herifi tanımasam kesin olarak eşcinsel olduğuna inanacağım, o derece

Hadi Sean baba bu son derece iddialı rol ile oscar heykelciğini kaparak karizmayı kurtardı diyelim, garibim James' in eline ne geçti yahu

Neyse, bu kadarlık yeter. Hala merak edenler varsa çekinmeden izleyebilir. Ama yalnız izlemek en akıllıcası olacaktır, söyleyeyim)
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçenlerde Windows hesabımda bir sorun çıktı. Sorunu çözemeyince kendime yeni bri hesap açtım.

Nasıl olsa Belgelerim'deki her şey otomatikmen yeni hesaba aktarılıyor diye sildim eski hesabımı. Meğer Belgelerim'deki İndirilenler kısmını taşımıyormuş.

Twilight, Body of Lies, Benjamin Button ve V for Vendetta o klasörde izlenmeyi bekliyordu
            Şimdi işin yoksa bir daha indir

Hiçbirine yanmıyorum da Benjamin Button 23 part mı neydi
            Selim Allah yardımcın olsun

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• GÜNEŞİ GÖRDÜM

Kaliteli bir film.

Tavsiye ederim.

Yorum

• Güneşi Gördüm'ü beğenmedim. Neden beğenmediğimi açıklarım ama açıklarsam filmden bölümler anlatmam gerekiyor. İzlemeyenlere ayıp olmasın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Human Body belgeselini tavsiye ederim hepinize
                  - Eomer -

Yorum

• Body Of Lies

Ortadoğu ve terör üzerine bir film. Ridley Scott yönetmen. Başroller Di Caprio, Russel Crowe. Adamımız Ferris, Di Caprio, CIA ajanı, görev başında. Russel Crowe da masa başında direktif veren CIA çalışanı işte. Terör olayları, ABD Müslümanlar çatışmaları falan işte.

Yalnız, filme başlarken Di Caprie karizma yapacak diye bekliyorsunuz ama filmin en ve tek karizma adamı, Ürdün İstihbarat'ının başkanı Hani. Mark Strong oynuyor. Hani Paşa.

Tavsiye olunur.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Muhammet hatırlatma şu filmi
                      Bkz. bir kaç mesaj yukarısı
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Anestezi(Awake)

Mükemmel bir film.Jessica Alba ve Christopher McDonald oynuyor..

Sıradışı senaryosuyla filmin akışına kaptırıyorsunuz kendinizi...

Tavsiye edilir...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Adaş Jessica Alba'nın oynadığı bir filmi ortalama olması mümkün mü?

Bu kadar mükemmel bir hatun olabilir mi yahu?
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayden'e o kadar kötülük yaptı filmde, gene de kızamadım

Filme gelecek olursak,
                            Çok zor bir konuyu bence gayet başarılı bir şekilde aktarmışlar banta

Not: Ömer (Eomer), Jessica ablanın oynadığı Göz ortalamaydı bence
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Güneşi Gördüm,
                              Mahsun'un böyle bir eser ortaya çıkarmasını hiç beklemiyordum. Birkaç konuyu sentezleyip oluşturduğu filmde kendince farklı sonuçlar çıkarıp, farklı yerlere göndermelerde bulunulmuştur. İtiraf etmek gerekirse bunlardan birçoğunda da haklılık payı mevcuttur. Özellikle çocukların ön plana çıkarıldığı sahnelerdeki duygu yoğunluğu harikaydı. Ağlamamak için kendimi tutmam icap etti
                              BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adaş Jessica Alba'nın oynadığı bir filmi ortalama olması mümkün mü?

Adaş buda Messigillerden..

Dünyadan değil bunlar

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X