Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel senaryosu olduğu halde bence kurgu olarak o senaryonun yanına yaklaşamayacak kötü bir film olmuş...

Bence bu senaryoya çok daha güzel bir çekim olabilirdi...Genede senaryo için izlenebilir..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ölüm Yarışını daha yeni izledim ama işin içinde JASON STATHOM olunca olay farklı film farklı oluyo yahu...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Daha önce yazdım sanıyordum ama yazmamışım.
        Death Race aslında sadece Jason'un hatrına izlenirmiş, sonradan anladım.
        Silvester Stallone'lu Death Race 2000'ı tavsiye ederim
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Kabadayı" yı izledim.Yavuz Turgul yine çok güzel bir film yapmış.
          Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuklarının çok iyi olmasının yanında ben Rasim Öztekin'e de hayran kaldım.

Filmde bir yer dikkatimi çekti ama,Devran eski kabadayıların işyerlerini bir bir patlattıktan sonra "bunun yanına kalacağını mı sanıyorsun?" diye sorulunca "elinden geleni ardına KOYMAYAN namerttir" diyor...Cümle çok anlamsız oluyor,"koyan" demesi gerek miyor muydu?..Böyle bir hata nasıl gözden kaçmış olabilir?..
          Ben de şimdi izledim, gerçekten Rasim Öztekin çok iyi. Epey güldürdü beni Şener Şen inanılmazdı . Kenan İmirzalıoğlu da çok karizmatik adam gerçekten. Kötü rolde görmek ilginçti aslında, üstesinden gelmiş bence. Elinden gelme meselesini görmüştüm burada. İzlerken aha şimdi anlayacam galiba dedim ama anlamadım Ali Osman'ın, unutkan olduğu için tanıdıklarının fotoğraflarını çekmesi ve altına isimleri yazması bana Memento'yu hatırlattı. Şener Şen 1 hafta aklımdan çıkmayacak şimdi, olağanüstü

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şimdi Benjamin Button'u izledim hakikaten çok tuhaf bir film.
            Bordomavi.net

Yorum

• Body of Lies
              Leo Di Caprio, Russel Crove ve Mark Strong.
              Di Caprio Ortadoğu'da bir teröristi (ya da altyazıdaki tabiriyle Cihatçı ) yakalamak için ajanlık yapıyor CIA adına. Patronu da Russel Crove'dur. Mark Strong ise bir nevi Ürdün Derin Devleti'dir ve aynı zamanda karizmanın kitabını yazmıştır.

Oyunculuk bakımından çok beğendim. Di Caprio'nun karakteri bana Köstebek'teki rolünü hatırlattı biraz.

Konu bakımından beğenmediğim bir kaç nokta var. Ama güzel film. Beğendiğim kısımlar beğenmediğim ayrıntılardan çok.
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Kelebek etkisi gerçektende etkisinde kaldım güzel filmdi

Yorum

• Muhammet'in yeni avatari da cok guzel bir filmin en guzel sahnesindendir...

Scent of a woman ve yine al pacino yine mukemmel oyunculuguyla...dans ettikleri sahne de calan tangodan sonra carlos gardel dinlemisligim oldu hatta abartip tango kursuna bile yazilmayi dusunmustum o siralar
                  Futbol taraftardır!

Yorum

• Evet Ezgi Abla. Ondandır avatarımda durur o resim. Güzel filmdi.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• 88 Minutes nasıl?
                      Özellikle Muhammet'ten yorum bekliyorum :P
                      Yarın akşam TRT'de oynayacak. Baksam mı?
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Muhammet ne der bilmem ama ben beğendim 88 dakikayı

Klasik polisiye bir konu ama tempolu bir film..

Sürpriz final de cabası
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ben 2 sene önce bilgisayarda izliyordum 88 minutes'i. Yarıda kalmıştı, sonra fırsat olmamıştı. 4 ay önce de Trabzon'da vizyona girmiş, ben de sinemada izlemiştim.

Güzel filmdir. Soner Abi'ye katılıyorum.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• arog goradan daha iyi.recep ivedik 2 birinciden kötü.nalet olsun içimdeki insan sevgisine muro berbat bir film.
                            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammet ne der bilmem ama ben beğendim 88 dakikayı

Klasik polisiye bir konu ama tempolu bir film..

Sürpriz final de cabası
                              Herkesi şüpheli göstermeyi başarmalarıda ayrı bir güzellikti Soner abi..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• The Hurt Locker şiddetle tavsiye edilir.

HAMSİ
                                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X