Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Kitabıda okuyun harika bir aksiyon ayrı bir zevk
    Ben okudum zaten o yüzden tavsiye ettim ya

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      The Hangover
      Harika bir komedi. Son dönemde çekilen tüm komediler bir yana, bu komedi bir yana bence. Sahneler aklıma geldikçe hala gülüyorum Film damat + 3 kişinin Las Vegas'taki bekarlığa veda partisini işliyor. Daha doğrusu partinin öncesini ve sonrasını. Vegas'a gidiyorlar ve ertesi sabah uyandıklarında hiçbir şey hatırlamıyorlar. Damadın kayıp olduğunu fark ettiklerinde macera başlıyor Ayrıca film Las Vegas'ın hayvanlık yapmaktan başka bir işe yaramadığı düşüncesini savunuyor. İzleyin, pişman olmazsınız
      Filmin müzikleri de çok güzel

Yorum

Angels & Demons
        Sonunda izleyebildim ama beklediğim kadar olağanüstü bir film değildi. Oldukça sürükleyici olmasına rağmen anlamadığım bazı noktalar var.

1 - İki bilim adamı nasıl ellerini kollarını sallaya sallaya istedikleri yere girebiliyorlar?
        2 - Bütün polis teşkilatı niye bu iki kişinin istediği her şeyi yapıyor?
        3 - Bizim profesör ipuçlarıyla sürekli gideceği yeri ve yapacağı eylemi buluyor. Terörist neden o işaretlerin gösterdiği yere saklanmış? Amacı gizli kalmaksa neden yerini işaretlerle deşifre ediyor? Ve
        4 - Bizim profesör işaretlerin doğru yeri gösterdiğini nerden biliyor, teröristin işaretlere uygun şekilde hareket ettiğini nerden biliyor?

Ters köşe bir final yapmaya çalışmışlar ama filmi dikkatli izleyince fazla beceremediklerini anlıyorsunuz Neyse yine de güzel filmdi. Sürükleyiciydi, izletti kendini
        ---Hafiften spoiler içerir---

1) Onları oraya çağıran polisler zaten girerler tabi istedikleri yere ayrıca Camerlengo dikkat çekmemek için olağanüstü hal gibi davranarak istedikleri yere girmelerine izin veriyor ki bütün yetki onda.

2)Üstteki soruyla aynı zaten cevabı.

3) Gideceği yerleri assassin düşünmüyor ona Camerlengo veriyor o yerleri ona göre uyuyor. Camerlengo'nun o yerleri vermesinin sebebi de İlluminati'nin hikayesine uygun olduğunu gösterip açık vermemek.

4) Biliyor diye bir şey yok deniyor, denemesin mi yani?

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1) Onları oraya çağıran polisler zaten girerler tabi istedikleri yere ayrıca Camerlengo dikkat çekmemek için olağanüstü hal gibi davranarak istedikleri yere girmelerine izin veriyor ki bütün yetki onda.

2)Üstteki soruyla aynı zaten cevabı.

3) Gideceği yerleri assassin düşünmüyor ona Camerlengo veriyor o yerleri ona göre uyuyor. Camerlengo'nun o yerleri vermesinin sebebi de İlluminati'nin hikayesine uygun olduğunu gösterip açık vermemek.

4) Biliyor diye bir şey yok deniyor, denemesin mi yani?

Spoiler

1 ve 2 - Yine de hiçbir isteklerini sorgulamadan yapmaları mantıksız. Birisi ölüyor, polisler onu hiç sallamadan profesörün emirlerine uyup başka yere koşturuyorlar.

3 - Camerlengo'nun yeniden oluşturduğu İlluminati'nin gerçek İlluminati'yle uzaktan yakından alakası yok. Bu yüzden gerçeğe uygun hareket etmesine anlam veremedim.

4 - Bence deniyor diye bir şey yok. Filmin başından beri oldukça emin kendinden. Tedhişçinin İlluminati efsanelerine uygun hareket edeceğinden bu kadar emin olması filmin bütün gerçekçiliğini alıp götürüyor bence

Spoiler
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Spoiler

1 ve 2 - Yine de hiçbir isteklerini sorgulamadan yapmaları mantıksız. Birisi ölüyor, polisler onu hiç sallamadan profesörün emirlerine uyup başka yere koşturuyorlar.

3 - Camerlengo'nun yeniden oluşturduğu İlluminati'nin gerçek İlluminati'yle uzaktan yakından alakası yok. Bu yüzden gerçeğe uygun hareket etmesine anlam veremedim.

4 - Bence deniyor diye bir şey yok. Filmin başından beri oldukça emin kendinden. Tedhişçinin İlluminati efsanelerine uygun hareket edeceğinden bu kadar emin olması filmin bütün gerçekçiliğini alıp götürüyor bence

Spoiler
            ---spoiler---

Çok kısa süreleri var hiçbir şeyi sorgulayacak zamanları yok, acele etmeleri gerekiyor.

Gerçek İlluminati yok edilmeseydi bunları yapmaları gayet olası idi. Yani gerçek İlluminati ile gayet uyuşuyor.

Karşısındaki adamı İlluminati'nin içinden birisi olarak görüyor. Yani tabiki onların efsanelerine uygun hareket etmesini bekleyecek.

---spoiler---

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ---spoiler---

Gerçek İlluminati yok edilmeseydi bunları yapmaları gayet olası idi. Yani gerçek İlluminati ile gayet uyuşuyor.

---spoiler---
              Katılmıyorum. İlluminati'nin amacı devrim ya da darbe yapmak değildi. Aksine, bir yandan bilim yoluyla insanların görüşlerini değiştirerek, bir yandan da hiyerarşik sistemlerde önemli derecelere ulaşarak hiyerarşiyi ve baskıcılığı yavaşça ortadan kaldırmak ve insanlara anarşizmi aşılamaktı asıl hedef. Anarşistlerden tek farkı da zaten amaçlarına şiddetle değil, akıl yoluyla varmaya çalışmalarıydı.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Katılmıyorum. İlluminati'nin amacı devrim ya da darbe yapmak değildi. Aksine, bir yandan bilim yoluyla insanların görüşlerini değiştirerek, bir yandan da hiyerarşik sistemlerde önemli derecelere ulaşarak hiyerarşiyi ve baskıcılığı yavaşça ortadan kaldırmak ve insanlara anarşizmi aşılamaktı asıl hedef. Anarşistlerden tek farkı da zaten amaçlarına şiddetle değil, akıl yoluyla varmaya çalışmalarıydı.
                Ama bu dediklerin hep kilise onları yok etmeden önceydi. Yani kimse intikamı şiddetle almayacaklarını garanti edemezdi. Çünkü böyle bir olay hiç başlarına gelmemişti. Yani burada yok akıl yoluyla insanları iknaya devam edecekler illaki diye bir öngörüde bulunulamaz.

Yorum

• Oldboy filmi, midesi sağlam olanlara tavsiye olunur.Yok böyle bir intikam.
                  Sonradan öğrendim İntikam Üçlemesi serisinin 2.siymiş diğer ikisinide izlemeyi düşünüyorum.
                  Ayrıca My Sassy Girl filmide çok sağlam.Koreliler çözmüş işi.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• severim mide ye hitap eden filmleri

Yorum

• Righteous Kill

Kime sorsam hiç düşünmeden kötü diyordu. Ben de korkuyordum izlemeye. En sevdiğim iki aktörü kötü halde görmek istemiyordum. İzledim, bence kötü değil. Ama fena yaşlanmışlar Robert De Niro'nun küfür ettiği zaman yüz ifadesi çok komik oluyor. Bir sahnede de o eski yüz ifadesini gördüm, Taxi Driver'daki gibiydi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Dün gece izlediğim bir film..Çok zamandır bunca canımı acıtan bir film olmamıştı: Çizgili Pijamalı Çocuk...
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Ne zamandır bilgisayarımda izlenmeyi bekleyen ''No Country For Old Men''(İhtiyarlara Yer Yok) filmini sonunda izledim.İzledim ama şimdiye kadar izlemediğim için fena halde pişman oldum.

Tek kelimeyle süper bir film.Daha fazla yorum yapamayacağım zira Anton bir yerden çıkıp gelir diye korkuyorum.
                          Bordomavi.net

Yorum

• Yahşi Batı dan kareler...

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X