ispanyol filmi sevenlere bende bir öneride bulunayım : el secreto de sus ojos (gözlerindeki sır)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İspanyol demişken Meksika filmi olsa da "Amoeros Perros" - Paramparça Aşklar ve Köpekler filmini tek geçerim. İnarrutu'nun sükse yapan ilk filmi. Seyredeli en az 10 sene oldu ama çok doğal, çok etkili bir klasik diyebiliriz. "Fight Club" için vaktiyle sinemanın zirvesi diyordum ama o köprünün altından akan sulardan biridir bu film
İzlemeyen izlesin.
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Tarantino vasıtasıyla Robert Rodriguez'e sempati beslerim. Dolayısıyla da Meksika sinemasınaİlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİspanyol demişken Meksika filmi olsa da "Amoeros Perros" - Paramparça Aşklar ve Köpekler filmini tek geçerim. İnarrutu'nun sükse yapan ilk filmi. Seyredeli en az 10 sene oldu ama çok doğal, çok etkili bir klasik diyebiliriz. "Fight Club" için vaktiyle sinemanın zirvesi diyordum ama o köprünün altından akan sulardan biridir bu film
İzlemeyen izlesin.
Ekledim listeye...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ne güzel zamanlardı ya. Üniversite zamanı izlediğimiz ve hayran kaldığımız filmlerden bir liste yapayım bende ;İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİspanyol demişken Meksika filmi olsa da "Amoeros Perros" - Paramparça Aşklar ve Köpekler filmini tek geçerim. İnarrutu'nun sükse yapan ilk filmi. Seyredeli en az 10 sene oldu ama çok doğal, çok etkili bir klasik diyebiliriz. "Fight Club" için vaktiyle sinemanın zirvesi diyordum ama o köprünün altından akan sulardan biridir bu film
İzlemeyen izlesin.
Paramparça 'Asklar-Köpekler' (2000)
21 gram (2003)
Gizemli Nehir (2003)
Amelie (2001)
Sil Bastan (2004)
Dövüs Kulübü (1999)
Geçmisin Gölgesinde (1998)
Akil Defteri (2000)
Rezervuar Köpekleri (1992)
Olagan Süpheliler (1995)
Amerikan Güzeli (1999)
Akil Oyunlari (2001)
Bir Rüya Için Agit (2000)
Tanri Kent (2002)
Donnie Darko - Karanlik yolculuk (2001)
Kelebek etkisi (2004)
Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
Fargo'yu da ekleyelim mi?İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe güzel zamanlardı ya. Üniversite zamanı izlediğimiz ve hayran kaldığımız filmlerden bir liste yapayım bende ;
Paramparça 'Asklar-Köpekler' (2000)
21 gram (2003)
Gizemli Nehir (2003)
Amelie (2001)
Sil Bastan (2004)
Dövüs Kulübü (1999)
Geçmisin Gölgesinde (1998)
Akil Defteri (2000)
Rezervuar Köpekleri (1992)
Olagan Süpheliler (1995)
Amerikan Güzeli (1999)
Akil Oyunlari (2001)
Bir Rüya Için Agit (2000)
Tanri Kent (2002)
Donnie Darko - Karanlik yolculuk (2001)
Kelebek etkisi (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0289879/?ref_=nv_sr_1
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFargo'yu da ekleyelim mi?
İşin aslı, Fargo nun üni zamanı konusu çok geçmişti ama denk getirip izleyememiştim. Ama Coen kardeşlerden aşağıdaki filmleri izlemiştik öğrenci evinde;
Orada olmayan adam (2001)
Nerdesin be birader? (2000)
Büyük Lebowski (1998)
dahası da vardır da hatırlamak zor tabi
Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
faruk komedi mi türü filmin?İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11809[/ATTACH]
Müthiş bir film. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Deşarj ediyor film resmen insanı, yenilendiğimi hissettim.
Mutlaka izleyin derim. Etkileneceksiniz."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Komedi, dram, romantik. Herşey varİlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaruk komedi mi türü filmin?
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
izleyelim bakalımİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomedi, dram, romantik. Herşey var
yabancı komedi pek sevmiyorum ama
jonny english felan güzeldi
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk çıktığında izlemiştim.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11809[/ATTACH]
Müthiş bir film. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Deşarj ediyor film resmen insanı, yenilendiğimi hissettim.
Mutlaka izleyin derim. Etkileneceksiniz.
Hoş bir film.
Tüm aile şehre inip bankada sıra beklediği sahnedeki diyaloglar güzeldi
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Malum kar kış kıyamet hafta sonu evden çıkamayınca film izleyelim bari dedik. Elde ki filmleri karıştırınca bir kaç güzel şey çıktı. Muhtemelen burada da yazılan filmler ama spectre ve x man kıyameti baya beğendim özellikle x man de quicksilver in sweat dream eşliğinde ki sahnesine bayıldım. Bir de ex machina diye bir film izledim sonunda beklentimin altında kalsa da oldukça iyi ve değişikti. Sihirbazlar çetesi 2 de güzeldi ama birinci filmin bir tık altında kalmıştı. Bunun haricinde final fantasy XV de bence berbat bir tecrubeydi
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum