Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gecen hafta vefat eden carrie fisher hatrina, 89 yapimi the burbs....
    Bill murray in groundhog day i ve quick change i gibi ayri bir yerde tutacagim eglenceli sevimli izlenesi bir film....tom hanks filmografi icin de izlenebilir tabi....
    Tavsiye ederim....
    Tavsiyeler için çok teşekkürler, 1080p buldum, indiriyorum şuan
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Harry Potter Serisini yeniden izledim, bu kadar mı güzel film serisi olur.

Her bittiğinde bende ki boşluğu anlatmaya kelimeler yetmez.

Hiç bir film serisi bu etkiyi bırakmadı.

Kaçıncaya tekrar izledim hatırlamıyorum, bir kaç ay sonra tekrar izlemek üzere arşive yolladım
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• Oscar Törenini askerde izledim, tesadüfe bakın ki o gün nöbetçi onbaşıyım. Gece boyu izledim, arada bütün nöbetçileri nöbete çıkarıyorum, doldur-boşalt. 30 dk'lık kısımları kaçırıyorum, Örneğin 01:45-02:15 arasını izleyemiyorum.

Geceden beri en merakla beklediğim an geldi. Leonardo DiCaprio ödül alacak mı?

Arkadaş öyle denk getirmişler ki? Tam da nöbetçiyi çıkartmam gerekiyor. Komutan ha geldi gelicek, bir yandan nöbetçi bana bakıyor. Nöbetçiye 2 dk ver, 2 dk geçti ortada hiçbir şey yok.

Malesef gittik, döner dönmez sordum. Arkadaş ben gider gitmez dönmüşler ahabere, hay başınıza ahaber düşsün

Çarşıyı bekledim öğrenmek için. Leonardo'nun aldığını öğrenince şafak 10 gün azaldı

Bu da böyle bir anımdır.
        ~Twitter ~

Yorum

• Behzat Ç.'nin sinema filmleri tam olarak dizinin hangi bölümlerinden sonra çıktı?

Diziye başladım da sırayı bozmak istemiyorum. Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Behzat Ç.'nin sinema filmleri tam olarak dizinin hangi bölümlerinden sonra çıktı?

Diziye başladım da sırayı bozmak istemiyorum. Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
            Diziden bağımsız filmler, o yüzden sıranın bir önemi yok. İkisini de istediğin zaman izleyebilirsin.

Yorum

• The Big Short (Imdb 7,8/10)

Amerikadaki Mortgage sisteminin çöküşü üzerine bir film. Dünyada gerçekleşen 2008 krizini gelmeden farkeden yatırımcıların gerçek hikayeleri ele alınmış. Ahım Şahım bir film değil ama bence izlenesi bir film.
              ~Twitter ~

Yorum

• "Mediterraneo" (Akdeniz) 1991 yapımı çok güzel bir İtalyan filmi. İzlemeyen arkadaşlara önerimdir. Ayrıca film oscar ödülüde almıştır.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

The Big Short (Imdb 7,8/10)

Amerikadaki Mortgage sisteminin çöküşü üzerine bir film. Dünyada gerçekleşen 2008 krizini gelmeden farkeden yatırımcıların gerçek hikayeleri ele alınmış. Ahım Şahım bir film değil ama bence izlenesi bir film.
                  Bu film çok iyi bir film bence.
                  Neden?
                  Malum ekonomik krizi, ekonomi terimlerine batmadan, herkesin anlayabileceği şekilde ve başarılı bir şekilde aktarmışlar.
                  İlk izlediğimde çok beğenmiştim.
                  Gayet başarılı...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Çalgı Çengi için rezalet diyorlar. Giden olumlu yorum atan tek Allah'ın kulu yok.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Eski NSA çalışanı Edward Snowden'in itirafları yakın zamanda patlak vermişti.
                      Filmi de kötü değil,tavsiye ederim...
                      Konu ve yaşanılanlar gayet iyi ama anlatım zayıf kalsa da izlemeye değer...

Snowden...

Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt) askerde iki bacağını da sakatlaması sonucu zorunlu olarak terhis edilir. Ülkesine hizmet etmek için yanıp tutuşan bu
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Görümce filmi komedi olarak hoşuma gitti
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• yeni filmlerden gece hayvanları ve trendeki kız'ı izledim.ikisi de gerilim türünde. trendeki kız klasik sonu süprizli film, katili arıyoruz. gece hayvanlarını beğendim, sembolik bir anlatım kullanılmış ama karışık değil gayet açık ama etkileyici olmuş.

Yorum

• Gece hayvanlarının reklamını sinemada görmüştüm. Gidelim bari

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

The Big Short (Imdb 7,8/10)

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu film çok iyi bir film bence.
                              Neden?
                              Malum ekonomik krizi, ekonomi terimlerine batmadan, herkesin anlayabileceği şekilde ve başarılı bir şekilde aktarmışlar.
                              İlk izlediğimde çok beğenmiştim.
                              Gayet başarılı...
                              Böyle filmleri seviyorsanız, sanat kaygınız da yoksa: ENRON

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Böyle filmleri seviyorsanız, sanat kaygınız da yoksa: ENRON

http://www.imdb.com/title/tt1016268/
                                Belgesel modunda değil mi bu??
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim