Celda 211 ve lncendies izlenmesini tavsiye ediyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Dağ 2
Bence en iyi Türk filmi.. Bu kadar mükemmel sahneleri amerikalılar çekse herhalde bu kadar güzel gerçekci olmazdı..
Atsız şiiri de Arife giderdi zaten.. Muazzam bir şekilde filme enjekte edilmiş.. Arifin sahneleri bana göre yaratıcılık konusunda en iyi Türk yapımı..
Yorum
-
İspanyol filmleri oldum olası favorim olmuştur.
İkinci kez izledim hatta bu filmi.
Beni doyuran bir sonu olmasa da izlemeye değer...
La isla mínima...
Bataklık...
Bataklıkta bir seri katil dolaşmaktadır. Zıt kutuplar gibi görünen iki cinayet dedektifi, aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakmalı ve daha fazla
İspanyol gerilim filmleri her zaman bir numaradır...
Mutlaka ...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İspanyollar sektörün bayraktarı oldu neredeyse. İşin fantastik boyutunun dozunu kaçırmasalar Koreliler de onlar kadar iyi aslındaİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİspanyol filmleri oldum olası favorim olmuştur.
İkinci kez izledim hatta bu filmi.
Beni doyuran bir sonu olmasa da izlemeye değer...
La isla mínima...
Bataklık...
Bataklıkta bir seri katil dolaşmaktadır. Zıt kutuplar gibi görünen iki cinayet dedektifi, aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakmalı ve daha fazla
İspanyol gerilim filmleri her zaman bir numaradır...
Mutlaka ...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İkinci sıram Kore filmleridir zaten.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİspanyollar sektörün bayraktarı oldu neredeyse. İşin fantastik boyutunun dozunu kaçırmasalar Koreliler de onlar kadar iyi aslında
Yalnız,komik gelebilir ama bence çok önemli bir detay var.
Dil...
İspanyollar genelde çok hızlı konuşuyorlar ve de İspanyolca,hızlı konuşulduğu zaman, gerilim filmlerinde inanılmaz bir etki yaratıyor.
Kore'lilerin hayal gücü de inanılmaz,çok beğeniyorum ama şu dil olayı yok mu
Arafilboylu
Yorum
-
Burada daha önce dile getirmiştim,madem konu açıldı tekrar dile getireyim.
Bence,gelmiş geçmiş en iyi 10 gerilim filmi arasına çok rahat koyarım.
İspanyol şaheseri El Cuerpo...
Bir dedektif hastane morgunda hiçbir iz bırakmadan kaybolan bir cesedi aramaya koyulur. Ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İspanyol sinemasının
Böyle bir film,oyunculuk,gerilim ortamı,konu...
Gerilimde yakın dönemin en iyi filmlerinden biridir...Arafilboylu
Yorum
-
Kültüre uzak olduğumuzdan bazen onlar için aşırı önemli olan tonlama ve vurgular, bizim için dünyanın en gerici sahnesini çöp edebiliyorİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinci sıram Kore filmleridir zaten.
Yalnız,komik gelebilir ama bence çok önemli bir detay var.
Dil...
İspanyollar genelde çok hızlı konuşuyorlar ve de İspanyolca,hızlı konuşulduğu zaman, gerilim filmlerinde inanılmaz bir etki yaratıyor.
Kore'lilerin hayal gücü de inanılmaz,çok beğeniyorum ama şu dil olayı yok mu
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 14:02.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bende daha önce yazmıştım bu filmi reis süper bir film herkes izlemeli bence...İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada daha önce dile getirmiştim,madem konu açıldı tekrar dile getireyim.
Bir dedektif hastane morgunda hiçbir iz bırakmadan kaybolan bir cesedi aramaya koyulur. Ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İspanyol sinemasının
Gerilimde yakın dönemin en iyi filmlerinden biridir...En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 20:14.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Hem de ne süper Enes'im...İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunu yazmıştım reis süper bir film herkes izlemeli bence...Arafilboylu
Yorum
-
Gerçekten süperdi. Mientras Duermes de güzel bir gerilim.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada daha önce dile getirmiştim,madem konu açıldı tekrar dile getireyim.
Gerilimde yakın dönemin en iyi filmlerinden biridir...
Yorum
-
Valla Murat, Mientras Duermes's çok büyük umutlarla başlamıştım,çok da iyi ilerledi film,o apartman içerisinde neredeyse tüm filmi çok iyi kurgulamışlar ama sonu çok da doyurmadı beni.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten süperdi. Mientras Duermes de güzel bir gerilim.
He,izlediğime değdi o başka ama daha vurucu bir son beklerdim.
Ama tartışmasız süper bir İspanyol filmidir,ona kabulüm...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 20:35.Arafilboylu
Yorum
-
İspanyol geriliminden gittik bugün,şu filmle noktalayım bu akşamı o zaman.
Los ojos de Julia
http://www.turkcealtyazi.org/mov/1512685/los-ojos-de-julia.html
Başroldeki Belen Rueda, El cuerpo'da da oynadı.Hatta Liuis Homar da oynadı...
Çok güzel ve de çok başarılı bir aktris.En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 20:34.Arafilboylu
Yorum
-
Gerilim filmleri.. Pek severim , not alıyorum bu dediklerinizi de.
Gerilim demişken , izlemeyen varsa hala No Country for Old Man , The Shining , Zodiac , Prisoners .. bunları listesine eklesin derim yani.
Türk işi arıyorsak da Sarmaşık'ın bıraktığı etkiyi başka hiçbiri bırakamadı bende."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Ters köşe olayı yok tabi, ama bence kendini izlettiren başarılı bir gerilim.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Murat, Mientras Duermes's çok büyük umutlarla başlamıştım,çok da iyi ilerledi film,o apartman içerisinde neredeyse tüm filmi çok iyi kurgulamışlar ama sonu çok da doyurmadı beni.
He,izlediğime değdi o başka ama daha vurucu bir son beklerdim.
Ama tartışmasız süper bir İspanyol filmidir,ona kabulüm...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum