Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaç senedir forumdayım tam benlik başlık varmış geç fark ettim. En son Star Wars Rogue one ı seyrettim. Çok iyiydir

Yorum

• Çin seddi filmine gittim. Efektler güzel ama hikayede kopukluk var. Yaratıkları bir anda kalenin ve krallığın içine soktular. Bence en önemli yerleri hızlı geçtiler.

Loading %61..

Yorum

• Mr. Brooks'u seyreden var mı?
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mr. Brooks'u seyreden var mı?
          Ne yazık ki TV de ortasından başlayarak seyrettim, o sebeple pek yorum yapma hakkım yok aslında ama bana biraz şişirilmiş gibi geldi. Neyle kıyaslıyorsun dersen, bu filmin imdb puanı 7,4. Yine Kevin Costner filmleri olan kusursuz dünya ve düşler tarlası filmlerinin de puanı 7,5 örneğin. Bence çok daha iyi filmler.

Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mr. Brooks'u seyreden var mı?
            Sevdiğim bir filmdir.
            Kesinlikle zaman kaybı olacağını düşünmüyorum.

Bu arada;

The Accountant şiddetle tavsiye arkadaşlar.
            Bir an olsun kopamıyorsunuz.
            En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 02.01.2017, 20:32.
            Hamiş

Yorum

• Bu başlığı seviyorum hakaret yok kavga yok siyaset yok
              ����
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• Gecen hafta vefat eden carrie fisher hatrina, 89 yapimi the burbs....
                Bill murray in groundhog day i ve quick change i gibi ayri bir yerde tutacagim eglenceli sevimli izlenesi bir film....tom hanks filmografi icin de izlenebilir tabi....
                Tavsiye ederim....
                ıslak imza....

Yorum

• Uğur Yücel - Beren Saat 'in başrol oynadığı Benim Dünyam filmi çok iyiymiş.

Uğur Yücel varsa fena değildir diye düşünerek izledim yalnız Beren Saat de çok iyi oynamış

Amerikan filmi olsa oscar alırdı kesin.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uğur Yücel - Beren Saat 'in başrol oynadığı Benim Dünyam filmi çok iyiymiş.

Uğur Yücel varsa fena değildir diye düşünerek izledim yalnız Beren Saat de çok iyi oynamış

Amerikan filmi olsa oscar alırdı kesin.
                    Orjinal versiyonu olan ''Black'' mükemmeldir. Oscar almak istiyorsan önce kendi senaryonu yazman gerekir
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Orjinal versiyonu olan ''Black'' mükemmeldir. Oscar almak istiyorsan önce kendi senaryonu yazman gerekir
                      Aynen. Bende fragmanı izlerken "bu black dedim" mükemmel bir filmdi.

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vay arkadaş ben de diyorum mükemmel senaryo yazmışlar helal olsun.

Yalnız oyunculuk iyi ama.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]11809[/ATTACH]
                          Müthiş bir film. Şiddetle tavsiye ediyorum.
                          Deşarj ediyor film resmen insanı, yenilendiğimi hissettim.
                          Mutlaka izleyin derim. Etkileneceksiniz.
                          Önerin ile izledim, gerçekten güzel. 8,5/10
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Bu liste Kült filmler listesi gibi olmuş.
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• la la land isimli kekeme film hızlı giriş yapmış, ödüllere adaylıklara doymuyor. müzikal falan diyor ama merak ettim.zaten öyle takıntılarım yoktur. dram, komedi severim, sinematografiyi önemserim. sırf hikayeye bakmam.
                              En son artvints tarafından düzenlendi; 05.01.2017, 20:58.

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gecen hafta vefat eden carrie fisher hatrina, 89 yapimi the burbs....
                                Bill murray in groundhog day i ve quick change i gibi ayri bir yerde tutacagim eglenceli sevimli izlenesi bir film....tom hanks filmografi icin de izlenebilir tabi....
                                Tavsiye ederim....
                                Sıcacık filmler...
                                Quick change çok keyifli...
                                Groundhog Day ise tam devrinin filmi, tam 90'lar havası var filmde...

Çok başarılı...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim