Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bahsi arttırıyorum Batman ve Süpermanin dövüş sahnesi çizgi roman uyarlamaları arasında gelmiş geçmiş en iyi dövüş sahnesiydi
    Martha'ya rağmen mi?
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Martha'ya rağmen mi?
      Başta banada saçma geldi ama sonra farkettim Batman Supermani insanlık için düşman olarak görüyor, sonra Martha ismini duyuncu, kendi annesininde adı olduğu için değil supermanin bir insanı annesi olarak görmesi, ölmek üzereyken onu düşünmesi ve korumasını istemesi, filmin başındaki repliği çürütmüş oluyor. neydi o replik. %1 bile düşman olma ihtimali varsa falan diyordu o ihtimal kalkmış oluyor. yani mantık kurabiliyorsun. açıklaması biraz zor ama sen demek istediğimi anladın ama evet daha iyi anlatılabilirdi bunu kabul ediyorum
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

Başta banada saçma geldi ama sonra farkettim Batman Supermani insanlık için düşman olarak görüyor, sonra Martha ismini duyuncu, kendi annesininde adı olduğu için değil supermanin bir insanı annesi olarak görmesi, ölmek üzereyken onu düşünmesi ve korumasını istemesi, filmin başındaki repliği çürütmüş oluyor. neydi o replik. %1 bile düşman olma ihtimali varsa falan diyordu o ihtimal kalkmış oluyor. yani mantık kurabiliyorsun. açıklaması biraz zor ama sen demek istediğimi anladın ama evet daha iyi anlatılabilirdi bunu kabul ediyorum
        Film boyunca hedefine odaklanan hatta bunu takıntı haline getiren bir Batman görüyoruz. O sahne hiç ama hiç olmamış Batman ananı ben kurtarırım sen git dediği zaman bastım kahkahayı zaten Bir şekilde bağlayacaklardı dediğin gibi anlayışla karşılıyoruz.

Marvel'e yetişmek için hızlı hızlı anlatmışlar çoğu olayı bu biraz çizgi roman dünyasına uzak olan insanlar için kötü oldu. Batman'le Superman'i kapıştırıyoruz diyerek Justice League reklamını iyi yaptılar.

Marvel karakterlere ayrı ayrı filmler çekerek temeli çok sağlam attı. İnfinity War için müthiş yol yaptı adamlar. DC biraz acele etmek zorunda kaldı o yüzden kurgu biraz sıkıntılı oldu bu filmde. Kesilen sahnelerin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama baya vardır belliydi izlerken.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hint sinemasının gerçekten profesörü bu adam. Amitabh Bachchan'e hayranım resmen. Yine oynamış. Herkese tavsiye ederim. Bu gece daha durmam iki üç film izlerim.

Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Film boyunca hedefine odaklanan hatta bunu takıntı haline getiren bir Batman görüyoruz. O sahne hiç ama hiç olmamış Batman ananı ben kurtarırım sen git dediği zaman bastım kahkahayı zaten Bir şekilde bağlayacaklardı dediğin gibi anlayışla karşılıyoruz.

Marvel'e yetişmek için hızlı hızlı anlatmışlar çoğu olayı bu biraz çizgi roman dünyasına uzak olan insanlar için kötü oldu. Batman'le Superman'i kapıştırıyoruz diyerek Justice League reklamını iyi yaptılar.

Marvel karakterlere ayrı ayrı filmler çekerek temeli çok sağlam attı. İnfinity War için müthiş yol yaptı adamlar. DC biraz acele etmek zorunda kaldı o yüzden kurgu biraz sıkıntılı oldu bu filmde. Kesilen sahnelerin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama baya vardır belliydi izlerken.
            Marvelle DC karşılaştırması komik değilmi evet DC aceleci biraz davrandı ancak DC filmlerinde gördüğün karanlık havayı hangi Marvel filminde görüyorsun Marvel evreninde geçen filmşer daha çok çerezlik zevkler tartışılmaz ama genel kanıda böyle zaten
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

Marvelle DC karşılaştırması komik değilmi evet DC aceleci biraz davrandı ancak DC filmlerinde gördüğün karanlık havayı hangi Marvel filminde görüyorsun Marvel evreninde geçen filmşer daha çok çerezlik zevkler tartışılmaz ama genel kanıda böyle zaten
              Marvel o havayı bilerek veriyor zaten. Daha fazla insanı sinema salonlarına çekebilmek için böyle şeyler yapmaları doğal. Lex'i gördükten sonra karanlık hava deme bana
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Marvel o havayı bilerek veriyor zaten. Daha fazla insanı sinema salonlarına çekebilmek için böyle şeyler yapmaları doğal. Lex'i gördükten sonra karanlık hava deme bana
                kötümüydü ? efsaneydi bence ve filmin genel havası karanlık idi lexin olduğu sahneler cıvık gelmiş olabilir

Yorum

• İnside Out

Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

kötümüydü ? efsaneydi bence ve filmin genel havası karanlık idi lexin olduğu sahneler cıvık gelmiş olabilir
                    O dediğin karanlık havaya tam gireceğim sonra Lex çıkıyor saçma sapan mimikler yapıyor Onun karakter değişimini merak ediyorum hapishane sonrası bu kadar cıvık olmayacaktır.

Suicide Squad nasıl olur sence? Harley Quinn ve Joker'i çok beğendim fragmanlarda.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• ben ex machina'yı beğendim. tam sevdiğim tarz filmler. yeni kapılar açıyor, araştırma isteği uyandırıyor. ayrıca oyunculuğa da çok takılırım. alicia vikander iyi oynamış.ödülünü de aldı bu sene önü açık.

Yorum

O dediğin karanlık havaya tam gireceğim sonra Lex çıkıyor saçma sapan mimikler yapıyor Onun karakter değişimini merak ediyorum hapishane sonrası bu kadar cıvık olmayacaktır.

Suicide Squad nasıl olur sence? Harley Quinn ve Joker'i çok beğendim fragmanlarda.
                        tanıdığım bildiğim karakterler, efsane bir şey bekliyorum açıkcası ve jokeri ve harley quini bende beğendim bir tek jokerin dövmeler pek hoşuma gitmedi bakalım yazın izleyeceğiz

Yorum

• Bir kaç hikayenin birleşiminden oluşturulan boks filmi. Son maçtan sonraki bir sahne harikaydı. Bu sisteme atılan en güzel yumruktu.

Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya bırakın şu mister end misis simit filmlerini. Yok mu baba bir kaç Türk filmi? Festival olur, uzun metraj olur, klasik olur, doksanlar olur.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Otobüs filmini izlediniz mi?

Yorum

• Beynim yansın, filmden hiçbir şey anlamayayım diyorsanız The Frame izleyin.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• The truman show geldi aklıma efsane

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim