Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk Canilik filmini kesinlikle izleyin. Mutlaka izleyin. Tam anlamıyla başyapıt.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Christian Bale'siz Batman izlemem arkadaş ben Ben Affleck oraya kavgaya sonradan müdahil olmuş mahalle abisi gibi duruyor benim gözümde...
      ilk olarak bale rol teklifini reddettiği için ben affleck seçildi ikinci olarak bale batman karekterine hiç uymuyordu bunu batman çizgi romanlarını okuyan birisi anlar.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• bu arada ben affleck tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi batmandir.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk olarak bale rol teklifini reddettiği için ben affleck seçildi ikinci olarak bale batman karekterine hiç uymuyordu bunu batman çizgi romanlarını okuyan birisi anlar.
          Ben çizgi romanlarına göre konuşmuyorum gözlemlediğim ve izlediğime göre tamamen Christian Bale Batman diyorum hatda Batman de değil tamamen Bruce Wayne... Bale'in teklifi reddetmesi benim için birşey ifade etmiyor o rol adamın üstüne cuk oturuyordu gözümde başkasını gördüğümde garipsiyorum hele bu Ben Affleck olunca daha da fazla garipsiyorum... Tamamen şahsi fikrim ayrıca Christian'la Affleck'i koy yanyana oyunculukda da Bale her türlü daha iyi örnek American Psycho... Neyse ben zaten izlemiyeceğim sıkıntı yok Batman serisi başdan izlerim daha çok zevk alırım buna eminim...
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Christian Bale'siz Batman izlemem arkadaş ben Ben Affleck oraya kavgaya sonradan müdahil olmuş mahalle abisi gibi duruyor benim gözümde...
            Harbiden öyle.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Ben çizgi romanlarına göre konuşmuyorum gözlemlediğim ve izlediğime göre tamamen Christian Bale Batman diyorum hatda Batman de değil tamamen Bruce Wayne... Bale'in teklifi reddetmesi benim için birşey ifade etmiyor o rol adamın üstüne cuk oturuyordu gözümde başkasını gördüğümde garipsiyorum hele bu Ben Affleck olunca daha da fazla garipsiyorum... Tamamen şahsi fikrim ayrıca Christian'la Affleck'i koy yanyana oyunculukda da Bale her türlü daha iyi örnek American Psycho... Neyse ben zaten izlemiyeceğim sıkıntı yok Batman serisi başdan izlerim daha çok zevk alırım buna eminim...
              kardeşim gidersin sinemaya bakarsın hangisi batmane daha iyi oturmuş.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardesimm izledim gerçekten harikaymış çok tsk ederim diğer önerilerini bekliyor olacağım

Kore intikam filmi kurgusu filmin sonu gerçekten çok iyi

Artı http://www.imdb.com/title/tt1588170/?ref_=nv_sr_2
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• kritik soruyu soruyorum, ben affleck adam mıdır?

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeşim gidersin sinemaya bakarsın hangisi batmane daha iyi oturmuş.
                    Kardeşim? Hitap ettiğin kişilere dikkat ederek yazarsan daha iyi olur Kardeş tavsiyesi
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kritik soruyu soruyorum, ben affleck adam mıdır?
                      Değildir Hooaaaayyydaaaaa
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Filmi beğendim tavsiye ederim. Ön yargısız izleyin

Yorum

Kardeşim? Hitap ettiğin kişilere dikkat ederek yazarsan daha iyi olur Kardeş tavsiyesi
                          yaşını farketmedim abicim kusura bakma önyargısız bir şekilde filmi izlemeni öneriyorum film gerçekten güzel

Yorum

• Türk filmi izlemeyin. Askeriyenin içinde edinemediğim askerlik anlarını sinema salonlarında edindim.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Filmi beğendim tavsiye ederim. Ön yargısız izleyin
                              İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yaşını farketmedim abicim kusura bakma önyargısız bir şekilde filmi izlemeni öneriyorum film gerçekten güzel
                              Arkadaş yedirtmeyin bana ön yargısını ön yargıysa ön yargı Ben Affleck o role uymuyor bu kadar Christian Bale forever ulan
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Arkadaş yedirtmeyin bana ön yargısını ön yargıysa ön yargı Ben Affleck o role uymuyor bu kadar Christian Bale forever ulan
                                Bence Batman'de Alfred'de olmuştu ben çok yakıştırdım. Karakter-oyuncu seçimlerini çok başarılı buldum

Bence izleyip karar ver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim