Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya bırakın şu mister end misis simit filmlerini. Yok mu baba bir kaç Türk filmi? Festival olur, uzun metraj olur, klasik olur, doksanlar olur.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 26.03.2016, 15:19.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Türk filmi izleyebilmek için harcadığınız enerji ve motivasyonunuza hayran kalıyorum gerçekten. Üstüne para verseler yerli sinema filmini seyretmem, bu konuda acayip bir ön yargım var.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Who Am I" çok zamandır arşivde duruyordu dün izleyeyim dedim, çok beğendim.
        Sen o kadar hack alemine hükmet sonra sıradan bi kütüphanede (ya da cafe net hatırlayamıyorum şimdi) yakalan. Dünya çok garip be

=

Bugün tatil diye filmlere daldım. Geceden beri üç dört film seyretmişimdir. İki tanesini yazayım size. Irfan Khan'ı Launch Box harici projelerinde merak ettiğimden dolayı iki filmini izlemek istedim.

Zamanı olan herkese kesinlikle öneririm. Hint filmleri sevenlerin yanı sıra gizemi de barındıran çok iyi bir film. Hindistanda'ki gerçek bir olaydan yola çıkılarak hazırlanmış. Ben bu tür filmlerin hastasıyım. Irfan Khan da oynayınca tadından yenmemiş. Türkiye ile Hindistan adalet konusunda çok benzer... Buradan yola çıkarak ilk önerimi yapayım Talvar ile. IMDB'si 8,5 bu arada.

İkincisi ise Jazbaa

İki acılı annenin davası var burada da. Meslek sizi bazen öyle yerlere götürüyorki dünya yıkılsa yapmayacağınız şeyleri yapmak zorunda kalıyorsunuz. Aishwarya Rai de güzel gözleri ve oyunculuğu ile renk katmış. Bence başarılı olmuş. IMDB 5,8 ama kesinlikle hakkı yenen filmlerden.

Bu da filmin sonundan...

Hindistan'da her gün 90 kadın tecavüze uğruyor.
        Her 22 dakikada bir kadınlar tecavüz vakası ile karşılaşıyor.
        Ve 10 tanesinden bir tanesi raporlanıyor.
        Rapor edilenlerin de sadece %25'i cezalandırılıyor.

Ülkemizdeki çarpık adalet sistemi, medya algısı ve insanların bakış açısı Hindistan'da da mevcut.
        En son Burak tarafından düzenlendi; 27.03.2016, 11:50.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen o kadar hack alemine hükmet sonra sıradan bi kütüphanede (ya da cafe net hatırlayamıyorum şimdi) yakalan. Dünya çok garip be

=

Bugün tatil diye filmlere daldım. Geceden beri üç dört film seyretmişimdir. İki tanesini yazayım size. Irfan Khan'ı Launch Box harici projelerinde merak ettiğimden dolayı iki filmini izlemek istedim.

Zamanı olan herkese kesinlikle öneririm. Hint filmleri sevenlerin yanı sıra gizemi de barındıran çok iyi bir film. Hindistanda'ki gerçek bir olaydan yola çıkılarak hazırlanmış. Ben bu tür filmlerin hastasıyım. Irfan Khan da oynayınca tadından yenmemiş. Türkiye ile Hindistan adalet konusunda çok benzer... Buradan yola çıkarak ilk önerimi yapayım Talvar ile. IMDB'si 8,5 bu arada.

İkincisi ise Jazbaa

İki acılı annenin davası var burada da. Meslek sizi bazen öyle yerlere götürüyorki dünya yıkılsa yapmayacağınız şeyleri yapmak zorunda kalıyorsunuz. Aishwarya Rai de güzel gözleri ve oyunculuğu ile renk katmış. Bence başarılı olmuş. IMDB 5,8 ama kesinlikle hakkı yenen filmlerden.

Bu da filmin sonundan...

Hindistan'da her gün 90 kadın tecavüze uğruyor.
          Her 22 dakikada bir kadınlar tecavüz vakası ile karşılaşıyor.
          Ve 10 tanesinden bir tanesi raporlanıyor.
          Rapor edilenlerin de sadece %25'i cezalandırılıyor.

Ülkemizdeki çarpık adalet sistemi, medya algısı ve insanların bakış açısı Hindistan'da da mevcut.
          Hint filmlerini çok severim. Bu ikisini izleyeceğim eyvallah.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hafta sonu Batman vs Superman'i izledim. Film gayet güzeldi beğendim şahsen.

Film içinde en beğendiğim replik ise; Batman'ın Superman'e " Söylesene senin kanın akar mı?" dediği bölümdü

.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türk filmi izleyebilmek için harcadığınız enerji ve motivasyonunuza hayran kalıyorum gerçekten. Üstüne para verseler yerli sinema filmini seyretmem, bu konuda acayip bir ön yargım var.
              Ya ne biliym seviyorum böyle bizden olan adamların oyunculuk yapmasını, sahnelerde bizim gibi tepki vermelerini falan. Zaten bıktım bu sokaklardaki Alman Alman hareketlerden. Suratlarına baka baka gına geldi. İnsan içine çıkmam, sabah akşam Türk filmi seyrederim daha iyi.

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya bırakın şu mister end misis simit filmlerini. Yok mu baba bir kaç Türk filmi? Festival olur, uzun metraj olur, klasik olur, doksanlar olur.

Sorumu yineliyorum. "Tabutta Rövaşata", "Gemide" zamanlarından olur. "Çoğunluk", "Kader" gibi olur. "Bir zamanlar Anadoluda", "Neden Tarkowski olamıyorum" tarzı olur.

Deyin bişeyler da.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya ne biliym seviyorum böyle bizden olan adamların oyunculuk yapmasını, sahnelerde bizim gibi tepki vermelerini falan. Zaten bıktım bu sokaklardaki Alman Alman hareketlerden. Suratlarına baka baka gına geldi. İnsan içine çıkmam, sabah akşam Türk filmi seyrederim daha iyi.

Sorumu yineliyorum. "Tabutta Rövaşata", "Gemide" zamanlarından olur. "Çoğunluk", "Kader" gibi olur. "Bir zamanlar Anadoluda", "Neden Tarkowski olamıyorum" tarzı olur.

Deyin bişeyler da.

en son vücut diye bir film izlemiştim, sanat filmi. madem ısrar ediyorsun.
                En son artvints tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 20:01.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  en son vücut diye bir film izlemiştim, sanat filmi. madem ısrar ediyorsun.
                  Erdal bakkalı o hallerde görmemek için kaçtığım filmdir bu film. Sağolasın yine de.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hafta sonu Batman vs Superman'i izledim. Film gayet güzeldi beğendim şahsen.

Film içinde en beğendiğim replik ise; Batman'ın Superman'e " Söylesene senin kanın akar mı?" dediği bölümdü

TELL ME ?
                    DO YOU BLEED !

--spoiler--
                    Birde iki dk önce. yerde kal isteseydim ölmüştün diyem süpermani ipe bağlayıp duvarda duvara vuruşu fenaydı adam süpermana kafa attı daha ne olsun
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• O filmde en son eleştirilecek adam bence Ben Affleck adam gayet iyi oynamış Bruce Wayne profiline cuk oturmuş bence. Christian Bale 3 tane Batman filminde oynadığı için insanlar alıştı bence ona ama Affleck daha iyi bana göre.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O filmde en son eleştirilecek adam bence Ben Affleck adam gayet iyi oynamış Bruce Wayne profiline cuk oturmuş bence. Christian Bale 3 tane Batman filminde oynadığı için insanlar alıştı bence ona ama Affleck daha iyi bana göre.
                        Ben Affleck'e kimse laf söyleyemez zaten. Filmi beğenmedim bence kötüydü hatta tek iyi olan şeyin Batman olduğunu söyleyebilirim. Çok şey anlatmaya çalışmışlar ve bunu hızlı yapmak istemişler ama hiç olmamış. Görsel olarak çok iyiydi ona lafım yok. Justice League'de umarım bu hataları tekrarlamazlar.

Lex Luthor hakkında konuşmaya bile gerek yok. Diğer filmlerde böyle ergen ergen takılmaya devam etmeyeceğini umut ediyorum. Yılların Lex Luthor'unu bu halde göreceğimi düşünmezdim.

Son olarak Martha diyorum susuyorum. Rezalet sahneydi bence
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Batman Supermani beğenen görmedim daha.
                          Gitmeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Batman Supermani beğenen görmedim daha.
                            Gitmeye gerek yok.
                            Bazı kurgusal problemler dışında beğenilmeyecek bir yanı yoktu bence kendi adıma tavsiye edebilirim. Biraz Superman, Batman karakterlerine ve çizgi roman evrenine dair bilgi birikimi isteyebiliyor sadece. Aşırı değil

Büyük beklentilerle gidilirse evet hayal kırıklığı olur ama ön yargısız izleyen sever filmi. Karakter seçimlerini baya başarılı buldum. Justice League iyi olacak gibi.

Filmi izleyenler şu yazıyı okuyabilir fena değil: http://kahramangiller.com/sinema/ada...k-bir-donusum/ (SPOILER)

Yorum

• Dc sinematik evreni resetlendiği için Batman v Superman filmi bir nevi hazırlık filmi niteliğindeydi. Muhteşem Batman The Dark Knight üçlemesinde nasıl Batman Begins diğer iki filmin altında kaldıysa o misal, evet Batman v Superman çok çok başarılı bir yapım değildi ancak batman supermanin efsane karşılaşması için bile tekrar gidip izleyebilirim filmi.
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

• Bahsi arttırıyorum Batman ve Süpermanin dövüş sahnesi çizgi roman uyarlamaları arasında gelmiş geçmiş en iyi dövüş sahnesiydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim