Kurgusu sağlam gizemli sonunda harbi ters köşe yapan yeni film önerileriniz var mı arkadaşlar ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
othersİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurgusu sağlam gizemli sonunda harbi ters köşe yapan yeni film önerileriniz var mı arkadaşlar ??
Yorum
-
Maalesef izledim kardesim Diğerleri flimini cogunu izledim bu tür filmlerin ama izlemedigim sizin tavsiye ettiğiniz flimler arıyorum...İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleothersS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
ex machina'yı izledim en son. saydığın özelliklerden hafif doz var. bir de beğendiğin filmlerden birkaç örnek ver sevdiğin tarzı daha net anlayayımİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef izledim kardesim Diğerleri flimini cogunu izledim bu tür filmlerin ama izlemedigim sizin tavsiye ettiğiniz flimler arıyorum...
Yorum
-
Bu filmi ilk izlediğim zaman sonunu tahmin edebilmiştim. 6. hissi daha önce izlediğim için tecrübe olmuş olabilirİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleothers
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
malesef sonra çıktığı için öyle bir sorunu vardı ama atmosferi çok hoşuma gitmişti, 6.his'ten daha fazla sevdim. ya da nicole kidman'ı bruce willis'e tercih ettim bilmiyorum.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu filmi ilk izlediğim zaman sonunu tahmin edebilmiştim. 6. hissi daha önce izlediğim için tecrübe olmuş olabilir
Yorum
-
Mesela Davetsiz Zindan Adası Oldboys gibi kardeşim... Bu arada izlemediysen sana da Raydan Çıkanları tavsiye edebilirim ben çok beğenmistim...İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleex machina'yı izledim en son. saydığın özelliklerden hafif doz var. bir de beğendiğin filmlerden birkaç örnek ver sevdiğin tarzı daha net anlayayım
En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 20:16.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurgusu sağlam gizemli sonunda harbi ters köşe yapan yeni film önerileriniz var mı arkadaşlar ??
Tavsiye ederim sağlam filmdirYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
Kardesimm izledim gerçekten harikaymış çok tsk ederim diğer önerilerini bekliyor olacağımİlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Christian Bale'siz Batman izlemem arkadaş ben Ben Affleck oraya kavgaya sonradan müdahil olmuş mahalle abisi gibi duruyor benim gözümde...İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatman v Superman: Adaletin Şafağı çıktı bugün-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
O rezalet fragmandan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Gidip izleyeceğiz ama beklenti sıfır.İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatman v Superman: Adaletin Şafağı çıktı bugünDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Akşam 21:30 seansına bilet aldık bakalım
IMDB 7.7 şuan. Yorumlar da "idare eder" seviyesinde. Beklentisi olan için hayal kırıklığı olacakmış gibi
Fragmanlar çok spoiler veriyorduEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 14:43.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum