Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günün anlam ve önemine binaen bir sahne, bir hatırlatma:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Osman pazarlamaya gittim Pazar akşamı kardeşimle. E kardeş bu kıramıyorsun malesef.

Hem hayatımın 1 saat 57 dakikası hem de 35 Eurom boşa gitti. Hay böyle sinemanın ben...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Osman pazarlamaya gittim Pazar akşamı kardeşimle. E kardeş bu kıramıyorsun malesef.

Hem hayatımın 1 saat 57 dakikası hem de 35 Eurom boşa gitti. Hay böyle sinemanın ben...

Avrupa'da o kadar pahalı mı ya sinema.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avrupa'da o kadar pahalı mı ya sinema.
          2 kişiden sinema bileti 19 Euro. Patlamış mısır, su falan derken etti sana 35. Bir de böyle bir filme işte.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Osman pazarlamaya gittim Pazar akşamı kardeşimle. E kardeş bu kıramıyorsun malesef.

bende gitmistim cumartesi aksami ve biraz hayal kirikligina ugradim. Fragmanda olmayan süpriz ve komik sahneler neredeyse hic yoktu. Fragmani izleyen neredeyse filmin tümünü izledi. Yinede güldüm ve eglendim, ama bu konuda baya bir hayal kirikligina ugradim.

Baska bir konu, gecen hafta ben Deadpool izledim fiyati 7,90€, türk filimlerin fiyati 9,70€. Yani Osman Pazarlama Deadpooldan 20% daha pahali. Almanlar bizi bu konuda Saglam kazikliyor
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Biraz önce Babalar ve Kızları (Russel Crowe) izledim...

Filmin bütününü içimde patlamaya hazır gözyaşı damlalarını bir türlü dışarıya çıkaramamanın sıkıntısı ile izledim...(eskilerden Dustin Hofman & Merly Streep ile Gramer Gramer'e Karşı filminin tadını bir nebze olsa aldım)

Filmde birçok dram, olay içiçe anlatılmaya çalışılmış...

Baba elinden kızını almak isteyen akrabalarına karşı bir hayat mücadelesi (ünlü ancak eşini kaybetnenin psikolojik sıkıntısı yüzünden başarısız hale gelmiş bir yazar) ve hukuk mücadelesi (filmin çok kısa bir diliminde bir damla tadında verilmiş bu hukuk mücadelesi) içinde cedelleşirken (bu mücadele filmin 20-25 yıl geresinde) , bir yandan da günümüze dönen kameralar kızın geçmişinde anne ve babasız (özellikle babanın yokluğunun teması işlenmiş) kalmanın verdiği psikolojik boşluk ile o erkek senin bu erkek benim kendini hayatın akışına bırakması ana tema olarak karşımıza çıkmış...

Ben filmi (özellikle de iki kız babası olarak ) özellikle Russel Crowe 'un mücadelesine , mimiklerine, hal ve hareketlerine odaklanarak izleyip zevk almaya çalıştım...
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Mad Max'in bu kadar ödül almasına biraz şaşırdım itiraf edeyim. Morricone amcamız aldı ödülünü Heyecan artıyor.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• En iyi yönetmen ödülü The Revenant ile Alejandro Gonzalez İnarritu'nun oldu.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• mad max'in atmosfer harika demiştim.afişi görünce yüksek kalitede izlemiştim.zaten ödüller de o taraflardan geldi.kurgu hariç hepsini hakediyordu. 360p izlediyseniz şaşırmış olabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mad max'in atmosfer harika demiştim.afişi görünce yüksek kalitede izlemiştim.zaten ödüller de o taraflardan geldi.kurgu hariç hepsini hakediyordu. 360p izlediyseniz şaşırmış olabilirsiniz.
                      Kurguya takıldım zaten. Kostüm - Tasarım - Ses kurgusu gibi oscarları almasını bekliyordum. Çerez ödüller dediğimiz ödüller bunlar Ama en iyi kurgu ödülüne baya şaşırdım. En iyi filmi Mad Max alırsa o zaman yangın yeri olur burası The Revenant almalı.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• En iyi kadın oyuncu ödülünü Brie Larson aldı sonuna kadar hakkıydı bence. Zaten favoriydi
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• revenant da yeterince iyi değil ama çok ciddi bir rakip yok. spotlight alsın mesela. ben hem en iyi film, hem de en iyi erkek oyuncuda sürpriz istiyorum.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            revenant da yeterince iyi değil ama çok ciddi bir rakip yok. spotlight alsın mesela. ben hem en iyi film, hem de en iyi erkek oyuncuda sürpriz istiyorum.
                            Benimde ikinci adayım Spotlight ve en iyi erkek oyuncu ödülünü adil olmak gerekirse Eddie Redmayne almalı diye düşünüyorum. Leonardo'nun performansı diğer filmlerinden iyi değildi. The Danish Girl biraz iyi film olsaydı Leonardo'nun hiç şansı olmazdı diye düşünüyorum.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Leonardo sonunda aldı oscarı
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• adam filmde konuşmadan ödül aldı, baskıya dayanamamışlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim