Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzun süredir buraya yazmıyordum izlediğim filmleri.

Baya uzun bir liste ile geri geleceğim

Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim,ne varsa eskide var arkadaş.....

Film,müzik,oyunculuk......

Çok geç doğduk çok....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• ilker ben bu filmi atladigiim icin cok kizdim kendime....izlemeni tavsiye ederim....
      the chase....marlon brando/robert redford/jane fonda....guzel bir film....marlon dayak sahnesinde yine asmis kendini....tebrikler....
      the defiant ones....tony curtis....izlenesi....
      filmler bence ikiye ayrilir....2000 oncesi ve sonrasi....oncesiciyim....
      ıslak imza....

Yorum

• amerikadaki menajer lik işleri hakkında biraz bilgi sahip olmak için jerry maguire güzel bir film. film romantik komedi. hafif, eğlenceli güzel bir film. yan konu sporla ilgili olduğu için izlenebilir.arıca menajer nefretimizi biraz törpüleyebiliriz.hepsi kötü olmak zorunda değil.
        En son artvints tarafından düzenlendi; 31.07.2014, 00:57.

Yorum

• Türk Sinemasının en iyi 100 filmi sizin oylarınızla seçiliyor. Akademisyenler, meslek birlikleri ve sivil toplum kuruluşları tarafından belirlenen filmler oylamanız için sizi bekliyor!.Kültür ve Turizm Bakanlığı

TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• 10 tane oy hakkınız var ben elbette birinci sıraya Hababam sınıfını koydum
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İki filmi merak ediyorum, izleyen varsa yorumlarını paylaşabilir mi?

1) İtalya Tatili

Az sayıda il ve sinemada gösteriliyor. Grace hayranı olarak epey zamandır müzikal seyredemedim. İlk fırsatta gitmeyi düşünüyorum.

80'ler müziğiyle İtalya ve aşkı bir kez daha seyretmek ister misiniz? İtalya Tatili kelimelerle özetlenmek istense; 80'ler, müzik, aşk ve İtalya...

2) Attila Marcel

"İlk canlı animasyon" olarak tanıtıldı.

Yönetmen Sylvain Chomet sinemaya, ilk canlı aksiyon filmi Attila Marcel ile dönüyor. Üstüne üstlük, geçtiğimiz yıllarda çektiği canlandırma "Belleville'de Randevu" ve "The Illusionist / Sihirbaz" adlı filmlerinde gördüğümüz yaratıcılığından ve görsel hınzırlığından bir adım olsun geri gitmemiş.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Türk Sinemasının en iyi 100 filmi sizin oylarınızla seçiliyor. Akademisyenler, meslek birlikleri ve sivil toplum kuruluşları tarafından belirlenen filmler oylamanız için sizi bekliyor!.Kültür ve Turizm Bakanlığı

http://www.yuzyilyuzfilm.gov.tr/TumFilmler.aspx
                O kadar tırt film karşılık "Son Ders: Aşk ve Üniversite" ile "Güneş Ne Zaman Doğacak" listede yok.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kısa kısa yazayım.

Transcendence, net kötü. Klişe ve sıkıcı.

The Skeleton Key, sonu şaşırtıcı ama filmin geneli imdb'deki puanının üstünde diyemem. Sadece finali için de tavsiye edemem. Klişe bir gerilim filmi.

The Book Thief, çok övgüsü okudum ama yüz kere izlediğimiz "2. Dünya Savaşı- Nazi- Yahudi" denkleminden farklı bir şey izlettirmiyor.

Premonition, farklı bir şey sandım ama Kanal D'nin her ayda bir verdiği Sandra Bullock filmiymiş. Kocasının öldüğü hani, spoiler değil ha. Yönetmen de Türk asıllı ya da bildiğin Türk'tü galiba Zaman kavramı ile kafa karıştırıcı bir film ama kaliteli değil, altı doldurulmamış. Yine de kötü diyemem güzel ayrıntılar vardı.

Oculus, belalı bir ayna insanları ele geçirmeye çalışıyor diyeyim konuyu anlayın. Gerilim filmlerine olan ilgim olmasa izlemezdim zaten. Kötü değil ama vasatı aşamıyor.

Mr. Brooks, Kevin Costner'ın güzel bir filmi. Başarılı bir iş adamı, ama aslında geceleri seri bir katil. Kaliteli bir film tavsiye ederim. Oyunculuklar, atmosfer ve müzikler iyi.

Misery, yine kaliteli bir gerilim-hadi belki biraz da korku filmi. Başrolde James Caan var. Abimiz filmde ünlü bir yazar, bir gün kaza yapıyor ve onu bir hayranı kurtarıyor. Ama biraz "sorunlu" bir hayran. 8 puan verdim.

Match Point, bu filmi hep erteliyordum. Romantik komedi sandım ama ikinci yarısında gerilim inanılmaz yükseldi. Karısı ile sevgilisi arasında dengeyi kuramayan bir adamın hikayesi.

Iron Man 3, iyiymiş be. En azından ikincisinden çok iyi. İlkine göre değil tabi. Ben çok düşük beklentiyle izledim ama hiç sıkılmadım.

Captain America The Winter Soldier, çok iyiymiş. İlk film Marvel'in en kötü filmiydi herhalde, ama bu sefer işi becermişler.

Captain Phillips, baştan aşağı klişe bir Hollywood filmi ama hiç sıkılmadan izleyeceğiniz kesin. Tom Hanks'in filmin sonundaki bir sahnedeki oyunculuğu herkes efsane oyunculuklar arasına soktu, olağanüstü gerçekten.

Divergent, çok basit ve klişe bir film olmuş. Açlık Oyunları'nın kötü bir kopyası desem sığ bir yorum olmaz.

Enemy, Incendies ve Prisoners filmlerinin yönetmeni Denis Villeneuve'ün son filmi. Filmin kahramanı bir gün kendisine tıpatıp benzeyen birini görüyor ve işler sarpa sarıyor. Dikkatle izlenilmesi gereken bir film. Bittiğinde bana küfür edebilirsiniz ama filmin çok detaylı yorumlarını okumak filmi izlemekten zevkli oluyor. İzlemeye değer.

Anna diğer adıyla Mindspace, başroldeki abimiz karşısındaki insanın elini tutarak onun anılarına yolculuk yapıyor. Bu sefer kopya çekeyim bari; "İnsanların hafızasına girmeyi becerebilen bir dedektif (Mark Strong), zeki ancak belalı ve tehIikeIi 16 yaşındaki bir kız oIan Anna (Taissa Farmiga) oIayını inceIer ve bir travma kurbanı mı yoksa sosyopat mı oIup oImadığına karar vermeye çaIışır". İyi bir yönetmene denk gelse çok daha iyi bir film olabilirmiş.

Loft, 2008 orijinal olan. 5 arkadaş... Özel bir çatı katı yapıyorlar. 5 anahtar var. Bu odayı çapkınlık için kullanmayı planlıyorlar. Bir gün odada ölü bir kadın buluyorlar ve olaylar başlıyor. İyi bir gerilim filmi. Bunu tavsiye etmek için girdim ama başka filmleri de yazayım dedim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yukardaki arkadasimizin yazdigi filmler icinde misery gercekten merak ettigim film....james caan bile basli basina yeterli gibi duruyor....
                    ıslak imza....

Yorum

• Ben güncel filmlerden daha çok hoşlanıyorum.

Dün bugün biraz kafa dinliyordum. X-men ile NFS yi izledim AAron Paul'un oynadığı. İkiside güzel filmdi bence hakkını vermişler.Özellikle X-men çok sağlamdı.

Birazdanda malefizi izlicem varmı izleyen izlemeye değer mi ??

Birde en çok merak ettiğim film Lucy. İzleyenlerin yorumunu merak ediyorum.

Yorum

• Başlık kaybolmasın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Cem Yılmaz'ın filmine giden yok umarım

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cem Yılmaz'ın filmine giden yok umarım

Ben gitmeyi dusunuyorum mesela

Yorum

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cem Yılmaz'ın filmine giden yok umarım
                              Neden kine?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neden kine?
                                Adalete fener yak kampanyasına katıldığı için. Biz de sinemaya gitmeyip, korsanının çıkmasını bekliycez.

Şu ana kadar gişeleri kötüymüş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim