Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hokkabaz mükemmeldi. cem yılmaz sadece küfrederek güldürmeyecegini de ispatladı sanırım. kim zaman duygusal kimi zaman trajikomik güzel bi hikayeydi. ve arkası açık bi film devamını bile çekebilir
    Hadi eyvallah..

Yorum

Dondurmam Gaymak;

Ben yorumları abartı buldum açıkcası.Verdiği bir mesaj olmayan,ufak bir hikayeye sıkıştırılmış,sadece 2 günlük ufak bir olayın belgeselinin çekildiği hakikatten "Bir Ege Geyiği"
      keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dondurmam Gaymak;

Ben yorumları abartı buldum açıkcası.Verdiği bir mesaj olmayan,ufak bir hikayeye sıkıştırılmış,sadece 2 günlük ufak bir olayın belgeselinin çekildiği hakikatten "Bir Ege Geyiği"
        Osmancım Dondurmam Gaymak bu aralar gitmek istediğim filmlerin başında geliyor. Bir adamın 2 gün ne yaptığıyla ilgilendiğimden değil. yanlış bilmiyorsam uluslararası kapitalizmle geleneksel üreticilerin savaşını anlatmış o dondurmacı çevresinde. Neoliberalizm bu kadar sarmışken dört yanımızı izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum.

Yorum

Dondormam Gaymağın çekimlerini görmüştüm.

Yorum

İlk olarak sheva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Osmancım Dondurmam Gaymak bu aralar gitmek istediğim filmlerin başında geliyor. Bir adamın 2 gün ne yaptığıyla ilgilendiğimden değil. yanlış bilmiyorsam uluslararası kapitalizmle geleneksel üreticilerin savaşını anlatmış o dondurmacı çevresinde. Neoliberalizm bu kadar sarmışken dört yanımızı izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum.
            Evet o açıdan bakarsak küçük esnafın,büyük esnafla olan hesaplaşması anlatılmaya çalışılmış.Ancak büyük esnafın küçük esnafa bir şey yaptığı yok.Belki de bu küçük bakkal-süpermarket ilişkisini her gün Trabzonspor-Fenerbahçe çekişmesinden dolayı yaşadığımız için pek tatmin etmedi beni.
            keyif adamı ..

Yorum

Akeelah and the Bee: Zenci bir kizin varos mahallesinden cikip amerika heceleme sampiyonu oldugunu acikliyor...
              Click: Adam Sandler i sevenler icin ideal:
              Date Movie: Amerikan Pastasindaki basroldeki kizin filmi. kilolu bir kizin degisimini anlatan komik genclik filmi.
              Fearless: Uzak dogu filmi. gururu cok iyi anlatiyor...
              Ice Age 2: The Meltdown
              Lake House: Guzel bi ask filmi...
              Mission Impossible III
              RV: Bir ailenin karavanda yasadiklari komedidir.
              Scary Movie 4
              Superman Returns:
              The Butterfly Effect 2
              The Da Vinci Code
              The Fast And The Furious-Tokyo Drift
              The Sentinel: Amerikan baskanin korumasina itiraf atilmasiyla ilgili bir film...
              Ultraviolet: Fantastik bilim kurgu.
              Underworld: Evolution: serinin 2.
              United 93: 11 Eylulde kacirilan 3. ucak ile ilgili
              V For Vendetta
              The Final Destination 3: Son bolumu serinin...
              X-Men 3: The Last Stand: Son bolumu serinin...

hepsi 2006 dir izlemenisi tavsiye ederim....
              "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
              Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
              Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

Hero (Ying Xiong)

TV'de film izleyememe gibi bir problemim olduğundan Kanal-D geçtiğimiz aylarda verdiğinde izlememiştim...Neler kaçırdığımı izleyince anladım...

Her sahnesi bir tablo güzelliğinde...Renkler,hareketler,inanılmaz bir uyum içinde...Yüzlerce mum ateşi aynı anda aynı yöne doğru döner mi arkadaş!..
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

valla bu yılın en iyi sinema filmi sınav bence mütiş bir film olmuş herkez hokkabaza gitti ama o kadar güzel diğil verdiğiniz paraya değmiyo bu arada şaşkın diye bir film daha var oda çok sıkıcı tavsiye etmem.
                  (Başarı Trabzonspora Layıktır)=BTL

PRANHA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİİİ

Yorum

ben filmlerden sinemalardan uzak biri olaraktan birkaç gün önce film izleyesim tuttu tavsiye üzerine aşk doktorunu izledim gerçekten çok güsel bende tavsiye edebilirim yane.. hangi tarihten kalma bilmiom ama..

Yorum

P.Tesi günü Takva ya gitmiştim fazla kötü değildi.takva başlamadan bi filmin fragmanı verildi sanırım Şubatta çıkacak gençlikle ilgili o güzel bişiye benziyo.Eğlenceli gençlik olması lazım filmin adı.çığlık (scary movie)tarzı bişe komik.Türk yapımı
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En son bende "Eve Dönüş" Filmine gittim. Filmi oldukça başarılı buldum. 1980 leri gayet güzel ve sade anlatmış film. buradan herkese tavsiye ederim gitmek konusunda. Filmide işkence sahneleri ve arkadan gelen çığlık sesleri insanın içini ürpertiyor. Yaşımız gereği sadece
                        Büyüklerimizden dinleyebildiğimiz o dönemlere gider gibi oluyor insan.
                        Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

Orman Çetesiiiiiii. animasyon(çizgi film)bir film.. nefesim kesilerek uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.. o sincap varya sincap öldürdü beni..çok hızlı olduğu için ona şekerli (cola vs.) şeyler vermiyorlardı onun hızına ihtiyaç duyunca diğer hayvanlar coladan içirdiler ve kendi ekseninde dönen dünya durdu.evet evet durdu.. Allah ım o kareler mükemmel.. bir de kurabiye için söyleyip durduğu -ama ben yerdim onuu diye masumca bir dil dökmesi var.. bunlar aklımda kalanlar..kamlumbağa rakun kirpi ve bir sürü hayvanın varoluş müdaleleri.. çoçuğunuzla birlikte izleyebileceğiniz harika bir animasyon
                          karaip korsanları 2 yi izledim ama pek tat alamadım, X men 3 fena değildi, sırada süpermen return var onuda izler izlemez yorumun yaparım...
                          TrabZonguldaklı...

Yorum

En son Borat'a gittim.Eğlenceli ve gülebileceğiniz bir film.Ancak bayanların hoşuna gitmeyecek bir çok sahne var filmde.
                            keyif adamı ..

Yorum

dünyayı kurtaran adamın oğluna giden var mı yaw

Yorum

oyun başlasın...
                                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim