İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Black'i izledim, kısaca "vay be güzel filmmiş" diyorum
Uğur Yücel resmi olarak yeniden çeviriyor filmi. Ondan önce bir izleyeyim dedim
Benim gibi bir odunu bile duygulandırdı ya...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
The Conjuring
Bu muydu yani, Imdb'de puanını görünce insan ister istemez iyi bir şey bekliyor. Bildiğin perili ev filmi, 23235235 kere izlediğimiz filmi bir daha çekmişler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yılını tam hatırlamıyorum 70'ler olması lâzım. O zamanki bir kült filmin tekrar çekimi zatenİlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Conjuring
Bu muydu yani, Imdb'de puanını görünce insan ister istemez iyi bir şey bekliyor. Bildiğin perili ev filmi, 23235235 kere izlediğimiz filmi bir daha çekmişler.
Yani öyle duydum
Yorum
-
Sana katılmıyorum Erbay.İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Conjuring
Bu tarz filmlerin konusu zaten bellidir.Dolayısıyla fazla konu zenginliği aramaya gerek yok....
Ama bence çok iyi bir film....
Bu tarz filmlerin hayranı oluğum içi belki ben biraz da taraflı bakıyorum,sonuçta zevk meselesi ama bence türünün en iyi filmlerinden biri.....
Benzer konulu diğer filmlerle kıyaslandığında daha başarılı bir film....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Bu paylaşımı şimdi farkettim....İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVillage of the Damned; (1960 yapımı olan) bunu da tavsiye ederim. Pek devamı sayılmaz ama bir de 1964 yapımı Children of the Damned var.

1960 versiyonu çok güzeldi....
O yıllar düşünüldüğünde bence çok yaratıcı bir film....
Hele hele çocuklar büyüyüp,hepsi aynı siyah mantoları giyip,hep birlikte yürüdüklerinde oldukça ürkütücü bir görüntü ortay çıkıyor
Çok hoşuma gidiyor eski siyah beyaz filmler.....
Bu filmin 1995 versiyonu da gayet güzel bence.....
Ama siyah beyaz versiyonu gibi asla olamaz tabi.....Arafilboylu
Yorum
-
Bi baktım ama öyle bir şey göremedim yaİlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılını tam hatırlamıyorum 70'ler olması lâzım. O zamanki bir kült filmin tekrar çekimi zaten
Yani öyle duydum

İlker abi, yok valla ben farklı hiçbir şey göremedim. Ki en klişe, en kalitesiz gerilim ve gerilim-korku filmleri izlemeyi severim yani. Hatta eski güzel filmleri araştırıp izlemeyi bıraktım, salak salak filmleri izleri hale geldim
Geçenlerde Sinister ve Mama'yı izlemiş yerin dibine sokmuştum. Şimdi bakıyorum The Conjuring'ten kötü değillerdi. Hee, filme direkt kötü demek imkansız. Sadece yüksek puanını hak etmeyen, ki puana fazla takılmam aslında, eli yüzü düzgün bir film.
Başka beklentim de, James Wan... Testere'nin ilk filminin yönetmeni. Diğer filmi Insidious da bu filmden çok çok daha iyi mesela.
Yorum
-
Sevgili Erbay,İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi baktım ama öyle bir şey göremedim ya
İlker abi, yok valla ben farklı hiçbir şey göremedim. Ki en klişe, en kalitesiz gerilim ve gerilim-korku filmleri izlemeyi severim yani. Hatta eski güzel filmleri araştırıp izlemeyi bıraktım, salak salak filmleri izleri hale geldim
Geçenlerde Sinister ve Mama'yı izlemiş yerin dibine sokmuştum. Şimdi bakıyorum The Conjuring'ten kötü değillerdi. Hee, filme direkt kötü demek imkansız. Sadece yüksek puanını hak etmeyen, ki puana fazla takılmam aslında, eli yüzü düzgün bir film.
Başka beklentim de, James Wan... Testere'nin ilk filminin yönetmeni. Diğer filmi Insidious da bu filmden çok çok daha iyi mesela.
Sonuçta zevk meselesi ama o filmin afişi bile beni benden etmeye yetiyor....
Bu tarz filmlere ciddi takıntım vardır,çok hoşuma gider.....
Şu afişe bakar mısın?
Filmi izlemeden tav oldum zaten

Uploaded with ImageShack.usArafilboylu
Yorum
-
Man of Steel
Pes 2014 gibi film. Harcanan paraya yazık, günah. Batman'deki gibi olmamış, film çok sakil kalıyor. Batman'de C.Nolan'ın ısrarla vurguladığı süperkahramandan gerçekçiliğe geçiş burada başarısız. C.Nolan yönetmen veya senarist değil bu filmin de böyle olacağı konuşuluyordu. Sonuçta hikaye ve yapımcı olarak filmin bir yerinden tutuyor. Gerçi bu filmin senaristi David S. Goyer işte lafı uzattım.
Filmin en iyi oyuncusu çok kısa görünen Russell Crowe.
Şu filmi sinemada izlesem iyi söverdim
Yorum
-
green street hooligans 1-2-3 kesinlikle izlenmelii
Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum