Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Village of the Damned; (1960 yapımı olan) bunu da tavsiye ederim. Pek devamı sayılmaz ama bir de 1964 yapımı Children of the Damned var.

Bide 95 yapımı Carpenter'in rameke versiyonu var. Village of the Damned (1995)
    yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
    ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• 1995 versiyonunu da biliyorum, izlemiştim. Fakat siyah-beyaz oluşundan mıdır nedir 1960 versiyonunu daha çok beğenmiştim.

Yorum

• Black'i izledim, kısaca "vay be güzel filmmiş" diyorum Uğur Yücel resmi olarak yeniden çeviriyor filmi. Ondan önce bir izleyeyim dedim Benim gibi bir odunu bile duygulandırdı ya...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fury (Öfke) - 1936

Joe Wilson (Spencer Tracy) adalet isterken vicdanının ve intikam duygusunun arasında kalıyor.

Yorum

• Aydın Abi'den yeni klasikler bekliyoruz.
            Bordomavi.net

Yorum

• The Conjuring

Bu muydu yani, Imdb'de puanını görünce insan ister istemez iyi bir şey bekliyor. Bildiğin perili ev filmi, 23235235 kere izlediğimiz filmi bir daha çekmişler.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                The Conjuring

Bu muydu yani, Imdb'de puanını görünce insan ister istemez iyi bir şey bekliyor. Bildiğin perili ev filmi, 23235235 kere izlediğimiz filmi bir daha çekmişler.
                Yılını tam hatırlamıyorum 70'ler olması lâzım. O zamanki bir kült filmin tekrar çekimi zaten

Yani öyle duydum

Yorum

The Conjuring

Sana katılmıyorum Erbay.

Bu tarz filmlerin konusu zaten bellidir.Dolayısıyla fazla konu zenginliği aramaya gerek yok....

Ama bence çok iyi bir film....

Bu tarz filmlerin hayranı oluğum içi belki ben biraz da taraflı bakıyorum,sonuçta zevk meselesi ama bence türünün en iyi filmlerinden biri.....

Benzer konulu diğer filmlerle kıyaslandığında daha başarılı bir film....
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Village of the Damned; (1960 yapımı olan) bunu da tavsiye ederim. Pek devamı sayılmaz ama bir de 1964 yapımı Children of the Damned var.

Bu paylaşımı şimdi farkettim....

1960 versiyonu çok güzeldi....

O yıllar düşünüldüğünde bence çok yaratıcı bir film....
                    Hele hele çocuklar büyüyüp,hepsi aynı siyah mantoları giyip,hep birlikte yürüdüklerinde oldukça ürkütücü bir görüntü ortay çıkıyor

Çok hoşuma gidiyor eski siyah beyaz filmler.....

Bu filmin 1995 versiyonu da gayet güzel bence.....

Ama siyah beyaz versiyonu gibi asla olamaz tabi.....
                    Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yılını tam hatırlamıyorum 70'ler olması lâzım. O zamanki bir kült filmin tekrar çekimi zaten

Yani öyle duydum
                      Bi baktım ama öyle bir şey göremedim ya

İlker abi, yok valla ben farklı hiçbir şey göremedim. Ki en klişe, en kalitesiz gerilim ve gerilim-korku filmleri izlemeyi severim yani. Hatta eski güzel filmleri araştırıp izlemeyi bıraktım, salak salak filmleri izleri hale geldim Geçenlerde Sinister ve Mama'yı izlemiş yerin dibine sokmuştum. Şimdi bakıyorum The Conjuring'ten kötü değillerdi. Hee, filme direkt kötü demek imkansız. Sadece yüksek puanını hak etmeyen, ki puana fazla takılmam aslında, eli yüzü düzgün bir film.

Başka beklentim de, James Wan... Testere'nin ilk filminin yönetmeni. Diğer filmi Insidious da bu filmden çok çok daha iyi mesela.

Yorum

Bi baktım ama öyle bir şey göremedim ya

İlker abi, yok valla ben farklı hiçbir şey göremedim. Ki en klişe, en kalitesiz gerilim ve gerilim-korku filmleri izlemeyi severim yani. Hatta eski güzel filmleri araştırıp izlemeyi bıraktım, salak salak filmleri izleri hale geldim Geçenlerde Sinister ve Mama'yı izlemiş yerin dibine sokmuştum. Şimdi bakıyorum The Conjuring'ten kötü değillerdi. Hee, filme direkt kötü demek imkansız. Sadece yüksek puanını hak etmeyen, ki puana fazla takılmam aslında, eli yüzü düzgün bir film.

Başka beklentim de, James Wan... Testere'nin ilk filminin yönetmeni. Diğer filmi Insidious da bu filmden çok çok daha iyi mesela.
                        Sevgili Erbay,

Sonuçta zevk meselesi ama o filmin afişi bile beni benden etmeye yetiyor....

Bu tarz filmlere ciddi takıntım vardır,çok hoşuma gider.....

Şu afişe bakar mısın?

Filmi izlemeden tav oldum zaten

Uploaded with ImageShack.us
                        Arafilboylu

Yorum

• le samurai....

delon....

melvılle ımzalı....fransız usta sıneması....

izlemek gerek....onun filmleri mistik....izlenesi....zamandası buyuk oyuncu steve mcqueen gibi....

samuray....
                          ıslak imza....

Yorum

• Dogani

Ölmeden önce izleyin muhteşem bir dram filmi hassas olanlar uzak dursun..

Türkçe dublajını bulmanız zor ama altyazılı versiyonu var mutlaka izleyin pişman olmazsınız..
                            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                            Komünar..

Yorum

• Man of Steel

Pes 2014 gibi film. Harcanan paraya yazık, günah. Batman'deki gibi olmamış, film çok sakil kalıyor. Batman'de C.Nolan'ın ısrarla vurguladığı süperkahramandan gerçekçiliğe geçiş burada başarısız. C.Nolan yönetmen veya senarist değil bu filmin de böyle olacağı konuşuluyordu. Sonuçta hikaye ve yapımcı olarak filmin bir yerinden tutuyor. Gerçi bu filmin senaristi David S. Goyer işte lafı uzattım.

Filmin en iyi oyuncusu çok kısa görünen Russell Crowe.

Şu filmi sinemada izlesem iyi söverdim

Yorum

• green street hooligans 1-2-3 kesinlikle izlenmelii
                                Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                                https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim