Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.imdb.com/title/tt0093342/

Abbas Kiyarüstemi'nin 1987 yapımı "Arkadaşımın evi nerede" filmini izledim. Gayet tatlı, temiz bir filmdi. Bir çocuğu eksen karaktere oturtarak bir çok değeri eleştiren bir film. İran sinemasını dünyaya tanıtan filmlerden biri olduğu söylenir aynı zamanda. Köker üçlemesinin de ilk filmidir. Tavsiye ederim.
    İzlemişsindir yüksek ihtimal ama Abbas Kiyarüstemi'nin Kirazın Tadı filmini de şiddetle öneririm. İzlediysen de diğer üyelere bir tavsiye olsun.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İzlemişsindir yüksek ihtimal ama Abbas Kiyarüstemi'nin Kirazın Tadı filmini de şiddetle öneririm. İzlediysen de diğer üyelere bir tavsiye olsun.
      Ergen iken izlemiştim hocam. Şimdi tekrar izleyeceğim, daha fazla tat alacağımdan eminim. Kiyarüstemi iyidir
      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
      (Dozer) Cemil Usta
      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dizi basligina noldu ?
        Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Madem İran Sineması'ndan gidiyoruz, dün akşam TRT2'de, izlediğim her filmini çok beğendiğim Macid Macidi'nin "Serçelerin Şarkısı" filmi vardı. Şiir gibi aktı Kerim'in hikayesi. Kamyonette ünlü Azeri Şair Şehriyar'ın "Yalan Dünya" şarkısı da harikaydı.

Bu filmi ve televizyonlarımıza yeniden güneş gibi doğan TRT2'yi hararetle tavsiye ederim.
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İran filmi olan “the colour of paradise” orjinal ismiyle “reng-i hoda” filmini şiddetle tavsiye ederim. https://www.imdb.com/title/tt0191043/

Yorum

• El Camino izledikten 10 dakika sonra süpürgeci reisin ölüm haberini görmek...

Yorum

• Joker

Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in, zihninin psikolojik olarak yavaş yavaş tekinsiz sulara yelken açmasıyla bildiğimiz anlamıyla Joker karakterine dönüşümünü konu ediniyor.

Film hakkında bilgim yoktu. Robert de Niro'yu görünce memnun oldum. Her ortama olgunluk katan biri. Bu filmden sonraki Batman'lerin izleyiciyi memnun etme eşiği hayli yükseldi.

*

Kuşatma: Yedi Uyuyanlar

Utku Uçar'ın yönettiği Kuşatma 7 Uyuyanlar'ın oyuncu kadrosunda Ahmet Şafak, Fulden Akyürek, Özcan Varaylı, Çağatay Akman gibi isimler yer alıyor.

Az sayıda salonda gösterime girmesine rağmen fena seyredilmemiş. Açıkçası "Ankara Yazı" ve "Kafes" gibi iki örnekle kıyaslayacak olursam başarılı buldum. Çünkü daha amatör bir iş bekliyordum. Ahmet Şafak yıllar önce birkaç projede rol almıştı. Bu sefer daha büyük yükün altından kalkmış. Beklentiye girmeden ve Hollywood yapılarıyla kiyaslanmadan seyredilebilir.

*

S&M2

Metallica’nın San Francisco Symphony ile birlikte kaydettiği canlı konser kaydı, kısa süreliğine sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Akustik ve senfonik denemelerden çok keyif almıyorum. SM1'den daha profesyonel bir çalışma olmuş. Atmosferi daha iyi yaşarız diye Rexx'i tercih etsem de sanırım yeni metalciler uysal koyuna dönmüş. Çıt çıkarmadan Metallica dinlediler.

Bonus: Sıkıysa Yakala

Profesyonel dolandırıcı Frank ve onu yakalamaya kararlı olan FBI ajanı Carl'ın macerası konu ediniyor. 
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Acı ve Zafer. Pedro Almodovar'ın bir filmi. Antonio Banderas mükemmel oynuyor. Filme gelirsek, parça parça güzel ama bütünlük noktasında sıkıntı yaşıyor.
                  Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Kaliteli bir bilim kurgu önerisi alabilir miyim ? İzleyip beğendiklerinizi yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Kaliteli bir bilim kurgu önerisi alabilir miyim ? İzleyip beğendiklerinizi yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
                      Hoca, bilim-kurguya pek ilgim yok ama şu eski film gayet güzeldir. Mesleğimle de alakalı olduğu için bana güzel gelmiş olabilir ama izlemeni tavsiye ederim...

Astronom Dr. Arroway, Bir gece Vega yıldızından gelen bir sinyal keşfeder. Arroway'in bu keşfi bütün Amerika'yı ayağa kaldıracaktır. İşin daha da tuhaf
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Joker çok kaliteli bir yapım olmuş. Fakat sonu bana göre çok kalitesiz bitirilmiş. Başrol çok kaliteli bir oyunculuk sergilese de Batman2'deki Joker'in altında kaldı. Sonunun bu kadar kötü bitirilme sebebi zengin düşmanı bir kahraman oluşturulmaması diye düşünüyorum. Karakter bazı yerlerde çok zayıf kaldı. Belki bu karakteri oluşturan Dc yazarı karakteri böyle kurgulamıştır ve yapımda buna sadık kalmıştır fazla detayını bilmiyorum ama Joker'in Kaos paradan daha değerlidir fikrini hiç yansıtmamışlar. Yinede benim puanım 8,5. Çok rahat gidilebilir bir film.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Kaliteli bir bilim kurgu önerisi alabilir miyim ? İzleyip beğendiklerinizi yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
                          İzlediğini düşünüyorum ama Donnie Darko.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Joker çok kaliteli bir yapım olmuş. Fakat sonu bana göre çok kalitesiz bitirilmiş. Başrol çok kaliteli bir oyunculuk sergilese de Batman2'deki Joker'in altında kaldı. Sonunun bu kadar kötü bitirilme sebebi zengin düşmanı bir kahraman oluşturulmaması diye düşünüyorum. Karakter bazı yerlerde çok zayıf kaldı. Belki bu karakteri oluşturan Dc yazarı karakteri böyle kurgulamıştır ve yapımda buna sadık kalmıştır fazla detayını bilmiyorum ama Joker'in Kaos paradan daha değerlidir fikrini hiç yansıtmamışlar. Yinede benim puanım 8,5. Çok rahat gidilebilir bir film.
                            Sercan bakış açını sorgulamak gibi olacak ama yanlış beklentiyle filmi izleyenlerden bu yorumlar çıkıyor...

Film bittiğinde, bende de aynı hayal kırıklığı vardı...

Çünkü beklenti, özellikle Dark Knight serisindeki 'kötü Joker' gibi olması gerektiği yönündeydi...

Fakat filmden sonra iyice düşününce, Joker filminin amacının zaten bildiğimiz Joker'in, Joker olana kadarki süreçte neler yaşadığını ve nasıl zararsız bir adamdan Joker'e dönüştüğünün hikayesini anlatmak olduğunu anlıyoruz...

Sonu kötü diyorsun ama tam da devam filminde neler olacağının habercisi oldu o son...

Yani Joker yeni başlıyor...
                            En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 23.10.2019, 13:13.
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sercan bakış açını sorgulamak gibi olacak ama yanlış beklentiyle filmi izleyenlerden bu yorumlar çıkıyor...

Film bittiğinde, bende de aynı hayal kırıklığı vardı...

Çünkü beklenti, özellikle Dark Knight serisindeki 'kötü Joker' gibi olması gerektiği yönündeydi...

Fakat filmden sonra iyice düşününce, Joker filminin amacının zaten bildiğimiz Joker'in, Joker olana kadarki süreçte neler yaşadığını ve nasıl zararsız bir adamdan Joker'e dönüştüğünün hikayesini anlatmak olduğunu anlıyoruz...

Sonu kötü diyorsun ama tam da devam filminde neler olacağının habercisi oldu o son...

Yani Joker yeni başlıyor...
                              Devam filmleri varsa dediğinizde haklısınız. Pek bilgim yoktu Joker hayranı olarak sadece gittim filme. Devam filmini bekleyeceğiz o halde. Eyvallah bilgi için.
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 23.10.2019, 13:12.

Yorum

• Gülmek isteyene bir doz İranlı Şener Şen...

The Lizard ( Kertenkele) İran filmi.

Herkesin gülme eşiği, mizah anlayışı farklı olabilir ki öyledir. Mesela ben İVEDİK serilerine hiç gülmedim hatta bana itici dahi gelir. Bu filmde dram-komedi tarzı bir film. Hapse düşen bir dolandırıcının hapiste çıkma hikayesi ne kadar bana komik geldiyse gittiği bir tren garında köylerine tayin olan imamı köy ahalisi beklerken karşılarına ilk olarak çıkan sarıklı kahramanı köylerine padişahlar gibi getirip baş köşeye koymaları da öyleydi...

Tabi ki filmin kahramanı da böyle birşey arıyordu kendini gizleyebilmek için...Gerisini izleyin derim. Cami cemaati ile "hoca" arasında diyaloglar beni bayağı güldürdü ki bunda filmin başrol oyuncusunun "doğu insanı şivesi-İran dili/aksanı" de önemli, tıpkı Şener Şen'in güneydoğuda çektiği filmlerde kullandığı dil gibi...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 23.01.2020, 09:45.
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X