Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu akşam iki film izledim. Naçizane görüşlerim..

Law Abiding Citizen'den sonra izlediğim en iyi polisiye tarzı film. Konusu itibariyle ilgi çekici. İzlerken bir an olsun sıkmadı.

Not:9/10

Bu da ikinci film. Yabancı komedi filmlerini pek sevmeyen birisi olarak, konusuna bakmadan izlediğim bir film. Gerçekten çok ama çok eğlenceliydi. Jeniffer Aniston keşke daha fazla rol alsaymış

Not:10/10
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yorumun üzerine çok heveslendim izlemek için. Ama Cinebonus'a gelmemiş film. Trabzon'da Royal'de ve Varlıbaş Avşar'da var. Bu akşam gidip izleyesim var. İki sinemaya da hiç gitmedim. Hangisi daha iyidir bilen birisi yorumlarsa sevinirim..

Royal ? Varlıbaş AVM Avşar Sinemaları ?
      Royale gitmede nereye gidersen git......

çok rahatsız oluyorum orada ben...

cinebonus gelene kadar güzel yer zannederdim ama oradaki rahatlığı görünce aslında royalde film izlemediğimizi anladım....
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 08:44.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu filme ne diyorsunuz ?

http://www.imdb.com/title/tt1827487/

Ben izledim bu filmi, şöyle kısa bir özet geçecek olursam şunu söyleyebilirim, gitmeyin sinemada afakanlar basabilir.

Yorum

• Bollywood hakkında tüm bildiklerinizi unutun. Tek kelime ile müthiş bir film. ( aile ile izlenebilir )

3 Idiots

Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta..
          En son Bilâl ÇOBAN tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 01:55.
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

http://www.imdb.com/title/tt0107207/

İzlenmesi gereken bir film özellikle Daniel Day-Lewis'e hayran kalacaksınız...
            Hayatımda beni derinden etkileyen filmlerin başında gelir. Mutlaka izleyin. Daniel'ın ayrıca My Left Foot ve There Will Be Blood Filmleri de izlenmeli. Ama öncelik tabi ki In The Name of Father'ın..
            perdere la trebisonda
            @miractopal

Yorum

• Konusu itibariyle Fight Club ile özdeşleştirebileceğiniz kapitalizm eleştirisi bir filmdir. Durgun olsa da çok güzel mesajlar verir.
              En son ph=61 tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 02:34.
              perdere la trebisonda
              @miractopal

Yorum

• Güzel bir polisiye filmi önerebilir misiniz se7en tarzı?
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güzel bir polisiye filmi önerebilir misiniz se7en tarzı?
                  İzlemediysen; LA Confidentel, The Usual Suspects

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İzlemediysen; LA Confidentel, The Usual Suspects
                    Tavsiye için teşekkürler.Vakit bulduğumda izleyeceğim mutlaka.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Mulholland Dr.

İşte bir baş yapıt daha. Gerçekten mükemmel bir kurgu mükemmel bir senaryo mükemmel bir yönetmen Film bitince ne oluyor lan oldum ama eksi'nin yardımıyla tamamen anladım. Mükemmel bir 2 saat geçirdim.
                      Més Que Un Club

Yorum

• dün "vay arkadaş"ı izledim
                        güzel filmdi, biraz komedi biraz aksiyon.
                        hem güldürüyor hem meraklandırıyor.
                        ayrıca filmin başında ve sonunda gösterilen yavaşlatılmış sahneler de hiç de fena değildi.
                        Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• prestige....

kim kimdir yaa....begendim....once ilizyonisti izledim sonra bunu....ikiside ilginç sonlariyla beni oldukca sasirttilar....bu iki filmden sonra sihirbazliga baslayacam....
                          ıslak imza....

Yorum

• dün gece izledim filmi, izlemeden önce imdb den baktım 7 puan vermişlerdi filme dedikleri kadar etti. h.j prestij den sonra buradada işini layıkıyla yapmış diyebilirim konseptine uygun beklentileri karşılayacak izlerken sıkılmayacağınız bir film.

Yorum

• Senna (2010)

34 yıllık ömrünü ve nispeten kısa F1 kariyerini nice başarılarla dolduran, efsanenin(Ayrton Senna) hayatını anlatan belgesel film.

İmola'da attığı son turu izlerken etkilenmemek elde değil.

Not: Toprağı bol olsun
                              I am titanium

Yorum

• senna icin neden bir film yapilmadi merak icindeydim....kesinlikle izleyecem bu belgeseli....sagol hatirlattigin icin....
                                ıslak imza....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim