Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Film bulamiyorum daha izleyecek, Dram/aksiyon/tarihi vs. bir film onerebilen olursa memnun olurum cogu onerileri izledim bile =))) kaldik ortada
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Mançuryalı Adam,Gazap Ateşi .

Kısacası Danzel Washington'nın tüm filmleri
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Scarface'i yeni izledim beni neyi kaçırmışım bunca zamandır..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Film bulamiyorum daha izleyecek, Dram/aksiyon/tarihi vs. bir film onerebilen olursa memnun olurum cogu onerileri izledim bile =))) kaldik ortada
          İzlemediysen sana önerim,
          Ostrov-Ada 2006 rus yapımı yönetmen Pavel Lungin
          ıCennet'in Çocuklar 1997 iran yapımı yönetmen Majid Majidi

Yorum

• Coach Carter
            Samuel L Jackson'ı idealist koç rolünde izlediğimiz bir basketbol filmi. Sezonu 4-22'yle tamamlayan disiplinsiz, umarsız ve kondisyonsuz bir lise takımının başa getirilen Koç Carter'la adam olmasını anlatıyor. Klişe. Sanırım "klişe" kelimesinden sonra herkes senaryoyu baştan sona tahmin edebiliyordur

Basketbol adına güzel sahneler mevcut. Zaten sırf o maç görüntülerinin güzel hatrına verdim 6 puanı. Yoksa azami 4 puan alırdı, o derece klişe
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• There Will Be Blood
              Amerika'nın Amerika olmadan önceki zamanda genç bir girişimcinin bir petrol şirketi kurmasını ve büyütmesini anlatıyor. Bir insanın para için neler yapabileceğini çok iyi gösteriyor bence. Aslında tek bir insanın para için neler yaptığını anlatıyor ama finalde insan "para, sen nelere kadirsin diyemeden edemiyor".

Filmin çok ağır ilerlemesi ve 2,5 saat sürmesi handikapı. Ama Daniel Day Lewis'in harika oyunculuğu ve konunun kapitalizmden iğrendirmesi fareyi 8 yazan yıldıza götürdü

Bu sistemde zengin olmak için Daniel gibi bir kişiliğe sahip olmak gerekiyor.
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 3 İDİOTS ...
                SİNEMA TARİHİNİN EN İYİ FİLMLERİNDEN BİRİ BENCE
                İZLEYİN TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ BANA

3 İDİOTS ...
                SİNEMA TARİHİNİN EN İYİ FİLMLERİNDEN BİRİ BENCE
                İZLEYİN TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ BANA
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yahu nasilda gözümden kacmis Konu:

Butterfly Effect 1 ilzedim.

Acaba 2nci be 3ncü Bölümde izlenmeye degermi?
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ben sadece ilk filmi izledim, İzzet. İyi son ve kötü son olmak üzere iki farklı sonu var filmin.
                    Nette 2. ve 3. filmi hakkında daha çok olumsuz yazılar okudum.

Yorum

• 2. si berbat ama 3.sü daha iyiymis...

Ikincisini atlayip Ücüncüsünü izleyecegim, zaten birbiriden bagimsiz Filmler.
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Invictus ( Yenilmez ) ,

İzlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar

Yorum

• ''The Back-Up plan'', ''All about Steve'', ''She's out of my League'' veya ''The Bounty'' filmini izleyen var mı ?
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2. si berbat ama 3.sü daha iyiymis...

Ikincisini atlayip Ücüncüsünü izleyecegim, zaten birbiriden bagimsiz Filmler.
                            2'ncisi de, 3'üncüsü de izlenmeyecek kadar berbat filmler Salat amaç ilkinin havasıyla daha fazla para kazanmak.

The Bounty Hunter
                            Klişelerle dolu sıradan bir romantik komedi. Olacakları önceden kestirebiliyorsunuz. Daha doğrusu filmin finalini zaten film başlar başlamaz biliyorsunuz. Gerard Butler'nın hatrına izledim. Pişman oldum mu? Hayır, eğlenceliydi. Ama romantik komediydi işte

Alice in Wonderland
                            3 boyutlu izledim. Açıkçası 3 boyut gerektirecek pek bir numarası yoktu filmin. 2 boyutlu izlesem aynı işi görecekmiş. Bilet fiyatları yarı yarıya düşecek ve ben 2 gözlüğü üst üste takma derdinden kurtulacaktım

Alice karakterini canlandıran hanım kızımızı pek bir yeteneksiz buldum. Üzüldüm. Helena Bonham Carter ve Johnny Depp'in oyunculuk döktürdüğü bir filmde fazla sırıtıyor. Anne Hathaway beyaz elbisesi, siyah makyajı ve kelebeği hatırlatan/hatırlatmaya çalışan el kol hareketleriyle tiksinç bir hal aldı.

Şu sırıtan, uçabilen, buhar olup kaybolan kediye ayrı bir dikkat çekmek gerekiyor. Muhteşem olmuş. Sırf onun olduğu bir film çekilse oturur, tekrar tekrar izlerim
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ''The Back-Up plan'', ''All about Steve'', ''She's out of my League'' veya ''The Bounty'' filmini izleyen var mı ?
                              Hepsini toplayınca 0.3 değerinde bir film ortaya çıkar sanırım.
                              "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                              Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• O değil de Iron Man 2 nin bir kaydını getirdi arkadaş, oturup izleyelim dedik..

Sinema çekimiydi ama kıyak çekmişler filmi. Görüntü gayet net ve en azından kamera sallanmıyordu yani

Ama işin asıl garibi, filmde ruscça dublaj vardı. E tabii hal böyle olunca alt yazıyı ekleyen eleman hiçbir halt anlamadan karakterlerin mimiklerine ve görüntülerin akışına göre kafasınca altyazı geçmiş filme..

Vallahi filmin ilk 20 dakkasında bunu pek fark edemedik ama konuşmalar o kadar sığ ve sallamasyon olmaya başladı ki bir tanesinde Mickey Rourke Iron Man' e "Düşmaz kalkmaz bir allah var. Bunu unutma" deyince tam olarak emin olduk makaraya geldiğimizden

Hatta bir ara şöyle bir altyazı bile vardı..

"Ulan herkes carcar konuşuyor. Aksiyona girin la artık" )
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim