Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün gece bir kez daha Oliver Stone'un Müfreze'sini (Platoon) izledim. Charlie Sheen ve William Dafoe müthiş oynuyorlar.

Filmden bir replik "bir olmasi gereken vardir,bir de gercekte nasıl olduğu"

Yorum

• Cidade de Deus dun seyrettim, hosuma gitti. Rio daki cete olaylarini anlatiyor gercek olmus.
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Burada son günler de yapılan, "izlediğim en iyi filmler" listelerini görüyorum. Hiç birin de "Altıncı his"e rastlamıyorum.
        Sinema tarihinde ki en şok edici finale sahip filmdir belki de, benden başka beğenen yok mu "Altıncı his"i...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sağlam filmler almışsın ama Özellikle Requiem for a dream, Full Metal Jacket birer başyapıt.
          Katılıyorum Requiem for a dream tam bir başyapıt zaman oldukça tekrar izliyorum filmin müziği oyuncuların performansı öylesine bir etkileşim içinde ki ortaya bir başyapıt ortaya çıkarıyor psikolojik dram filmleri her zaman iyidir en üst seviyededir Guguk kuşu , 21 gram bu tarz filmler Requiem for a dream Türkçesi Bir rüya için ağıt kesinlikle izleyin
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• En sonunda AVATAR'ın Trabzon Cinebonus'ta REAL D 3D gösterimine gittim.

Gerçekten harika idi... Özelikle 3. boyutun verdiği derinlik muntazam...

Fakat Cinebonus tam bir skandala imza atıyor. 1,5 lira ödediğimiz gözlükleri geri alıyorlar. Geri aldıkları gözlükleri sanki yeni getirtmişler gibi poşetleyip tekrar satıyorlar. Plastik bir gözlük maksimum 1,5 - 2 lira etti diyelim. Bunlar akılları sıra uyanıklık yapıp aynı gözlüğü defalarca satıp duruyorlar.

Tamam uyanıklığınızı yaptınız. Defalarca kullanılan elde ele geçen gözlükte hiç mi sağlık sorunu olmaz. En basitinden gözlük camında olmayan çizik yoktu.

Bu durumu ben sinemaya gittiğimde öğreniyorum. Demek kimse aldırış etmiyor bu skandala?!?
            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burada son günler de yapılan, "izlediğim en iyi filmler" listelerini görüyorum. Hiç birin de "Altıncı his"e rastlamıyorum.
              Sinema tarihinde ki en şok edici finale sahip filmdir belki de, benden başka beğenen yok mu "Altıncı his"i...
              Ben de çok beğenirim bu filmi ama Syhlaman'ın sadece sonlarla iş yapma düşüncesi olması Altıncı His'in hakettiği değeri görmemesine neden oluyor kanımca. Yönetmen ile alakalı bir durum belki de.

Yorum

• Cihan, "Altıncı his" sadece finali ile değil, top yekun iyi bir film bana göre. Syhlaman görüşüne katılıyorum, bu adamın kariyerinde ki pick noktası, ele gelir tek eseri "Altıncı his", diğer filmleri gişe kaygısıyla, arka arkaya yapılmış filmlerden öte gidememiştir ne yazık ki. Gene de "Altıncı his"in değerini düşürecek etmenler değil.

Yorum

• Cihan abi, Taxi Driver: Robert De Niro diyorum başka bir şey demiyorum. Guguk Kuşu için de Jack Nicholson aynı 15 saniye mimik şovu var ki izlerken yerime çakılmıştım.

Murat abi, Müfreze izlediğim en iyi savaş filmlerinden biriydi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cihan abi, Taxi Driver: Robert De Niro diyorum başka bir şey demiyorum. Guguk Kuşu için de Jack Nicholson aynı 15 saniye mimik şovu var ki izlerken yerime çakılmıştım.

Murat abi, Müfreze izlediğim en iyi savaş filmlerinden biriydi.
                    Are you talking to me? Are you talking to me?

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cihan, "Altıncı his" sadece finali ile değil, top yekun iyi bir film bana göre. Syhlaman görüşüne katılıyorum, bu adamın kariyerinde ki pick noktası, ele gelir tek eseri "Altıncı his", diğer filmleri gişe kaygısıyla, arka arkaya yapılmış filmlerden öte gidememiştir ne yazık ki. Gene de "Altıncı his"in değerini düşürecek etmenler değil.
                      Kesinlikle katılıyorum. Kime sorsan "Altıncı His çok iyi filmdir" der. Ama Syhlaman faktörü en iyiler listesi düzenlenince ket vuruyor sanırım listeyi düzenleyenin aklına.

Ama gerçekten "Altıncı His" çok iyi filmdir.

Yorum

• Abi, onun devamı var da sana saygım sonsuz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi, onun devamı var da sana saygım sonsuz
                          Ben filmi bir tam olarak izleyeyim o zaman.

Ne olur ne olmaz. Ben bu topa daha fazla girmeyeyim.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şöyle gülmekten yardıracak bir film tavsiye edebilecek olan varmı? Bu türde en son Hangover'ı izlemiştim sonra bulamadım böyle bir film. Yeni eski farketmez.
                            kirli çürük ve adi'yi tavsiye ederim (dirty rotten scoundrels).. hangover tarzı bir film değil ama benim komedi filmleri listemde 1. sıradadır.

ayrıca kaybedecek birşey yok (nothing to lose) iyidir diyebilirim
                            Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akıl Oyunlarını bir tek ben izlemedim herhalde.

Olsun yine de çok mutluyum.

Protestom devam edecek.

neyin protestosu bu?
                              Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• Kayıp müfreze'de gayet güzeldir beyler..İzlemeyenlere öneririm..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim