Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömer "Hoşçakal Güzin" i izlemedim. Fırsat bulursam izler rapor ederim burada

Fincher..

Notum kıttır biraz ama sen de şeker dağıtır gibi dağıtmışsın puanları

Bu arada Tsigialko nun da liste kıyakmış
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Haluk Bilginer'in de rol aldığı Uluslararası filmini izledim.

Dünyadaki gerçekleri birebir yansıtan güzel bir film olmuş. İstanbul'un ve Türkiye'nin dünya silah ticaretinde ki önemi göz önüne seren bir film.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fincher..

Notum kıttır biraz ama sen de şeker dağıtır gibi dağıtmışsın puanları
        9 lar dersen kabul edebilirim bir iki tanesini ama 10 ların hangisi haketmemiş Allah aşkına...O filmlere verecek başka not bulamadım...

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haluk Bilginer'in de rol aldığı Uluslararası filmini izledim.

Dünyadaki gerçekleri birebir yansıtan güzel bir film olmuş. İstanbul'un ve Türkiye'nin dünya silah ticaretinde ki önemi göz önüne seren bir film.
          Güzel bir konuyu ancak bu kadar kötü çekebilirdin. Bu film de de onu gerçekleştirmişler. Ne devamlılık diye bir ölçü varmış görüntü yönetmeninde ne de senaristin de dramtuji diye bir olay. Çok çok kötü bir film zaten pek de rağbet görmedi.
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Soner abi niye Two Towers?
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi biraz sohbet edelim. Korku filmleri nasıl korkutmalı Ozan ?
              İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ozan gürültüyle yada ses efektleri olmadan bir insanı nasıl gerim gerim gerebilirsin ki
              Ben izledikten sonra,Film içerisinde o geceleyin çıkan sinyal sesi geliyordu kulağıma ve aklıma kızın sürüklendiği sahne gelip tırsardım..Zira varlığına inandığım ve inandığımız bir şeyi anlatıyordu film..Ki film etraftan duyduğum kadarıyla gerçek bir hikayeden alınma.

Mesela o gülerek izlenen Dabbe bile 5 + 1 ile biraz mana kazanabiliyor.

He görsel olarak bir insanı korkutamazsın bence..Çünkü küçükler bile bilir yoktur öyle bir şey.İnsanın beynine işlemek lazım.Bunu en kolay hikayenle sağlarsın..He kafasında yer edebilmen içinde ses efektleri şart bence.

Mesela ben korku dalında Türkiye'den P.A ile neredeyse aynı konuya sahip Musallat'ı beğenirim.Çünkü gerçekten çok güzel işlenmişti ve hem benim hemde arkadaşlarımın beyninden çıkmamıştı film 1 hafta.
              Yazdıklarınızı meşguliyetten dolayı geç gördüm ve şimdi cevaplayayım.
              Ses efektine bir sitemim olmadı zaten onun her zaman olması gerekir. Zaten müziksiz ve ses efektsiz hiçbir filmden duyguyu tam olarak alamamışımdır. Benim sevmediğim şey "sadece gürültünün" olması; yani bir yaratığın çığlığı.Ama şuranın altını çizmek istiyorum. Film boyunca korkutucu pek fazla bir şey olmayıp sadece yaratıkların çığlıklarıyla korkutmaya çalışıyorsa o film benim için sığdır. Bunu sadece Paranormal Activity için söylemiyorum ama Paranormal Activity'de müzik olmaması bende bu duyguyu ortaya çıkardı. Film içindeki diğer sesler beni korkutmadı. Filmin sonundaki sahnedeki gürültüden ve kızın sürüklenme anından korktum Gürültünün olduğu kısım hoşuma gitmedi. Herkes birilerini aniden bağırarak korkutabilir çünkü.
              Benim için korku filmi bir bütün olarak korkutmalı. Kurgusuyla, müziğiyle, sahneleriyle ve daha bilmediğim birçok haliyle.
              En son Ozan tarafından düzenlendi; 17.01.2010, 22:45.

Yorum

• Pulp Fiction'ı izledim şimdi. Ancak kafam baya bir karıştı

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pulp Fiction'ı izledim şimdi. Ancak kafam baya bir karıştı
                  Aslında 3 film birden izledin değil mi?

Hayır yanlış anlam 3 film bir arada yazan sinemalardaki filmlerden bahsetmiyorum.

Pulp Fiction esas olarak 3 film üzerine kurulmuştur bunu demek istiyorum.

Benim açımdan Tarantino'nun en iyi 2. filmidir.

Filmin en sevdiğim sahnesi Uma Ablamızın Under Owerkıll - Girl, You Will Be Woman Son eşliğinde dansı ve ondan sonra gelişen olaylardır.

İyi tercih Muhammed!

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında 3 film birden izledin değil mi?

Hayır yanlış anlam 3 film bir arada yazan sinemalardaki filmlerden bahsetmiyorum.

Pulp Fiction esas olarak 3 film üzerine kurulmuştur bunu demek istiyorum.

Benim açımdan Tarantino'nun en iyi 2. filmidir.

Filmin en sevdiğim sahnesi Uma Ablamızın Under Owerkıll - Girl, You Will Be Woman Son eşliğinde dansı ve ondan sonra gelişen olaylardır.

İyi tercih Muhammed!
                    İlk başta kafam karışmıştı şimdi bütün olayları kafamda toparladım. Peki ya Mia ile Vincent yemek yerken Mia'nın anlattığı tek filmin hikayesinin aslında yıllar sonra çekilecek yine başrolünde Uma Thurman'ın oynadığı Kill Bill'in hikayesi olmasına ne diyorsun Cihan abi?

Yorum

• Yarın bu başlıkta online sayısı fazla iken umarım Pulp Fiction ile ilgili tartışırız. Çünkü tartışılacak çok sahne var. Herşey o kadar birbirine bağlı ki inanılmaz.

Yorum

Yarın bu başlıkta online sayısı fazla iken umarım Pulp Fiction ile ilgili tartışırız. Çünkü tartışılacak çok sahne var. Herşey o kadar birbirine bağlı ki inanılmaz.
                        Pulp Fiction için gerek Ekşi Sözlük'te, gerekse Wikipedia'da dönen çok fazla muhabbet var. Oralara da bakmanı tavsiye ederim.

Yorum

İlk başta kafam karışmıştı şimdi bütün olayları kafamda toparladım. Peki ya Mia ile Vincent yemek yerken Mia'nın anlattığı tek filmin hikayesinin aslında yıllar sonra çekilecek yine başrolünde Uma Thurman'ın oynadığı Kill Bill'in hikayesi olmasına ne diyorsun Cihan abi?
                          Ne mi diyorum? Tarantino'nun manyaklığı işte.

Bu konu üzerinde durmalı zira bu konu taaaaa Soysuzlar Çetesi'ne kadar gider.

Yorum

• "Sherlock Holmes"

İzlemelisiniz..

Uzun zaman sonra böyle bir film yakaladığıma çok seviniyorum..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne mi diyorum? Tarantino'nun manyaklığı işte.

Bu konu üzerinde durmalı zira bu konu taaaaa Soysuzlar Çetesi'ne kadar gider.
                              Taratino manyak falan değil Tarantino bildiğiniz şizofren. Fark etmişsinizdir. Uzun uzun konuşmalar olur filmlerinde. Aslında onun alt metni tamamen Freud dan gelir. Bilinç-altın da sakladıklarını karektere yükler. Tarantino belki de bu yüzden sevilmez Akademi tarafından.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Sherlock Holmes'u izledim. Bence güzel meraklısına hitap ediyor. Film ağır ağır ilerliyor.

Bilmeceler, aşırıya kaçmayan aksiyon ve ince nükteler. Güzel bir Sherlock Holmes uyarlaması olmuş.

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X