Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömer, o filmi yorumladığında almıştım zaten listeme

Children of Men
    Yıl 2027. İnsanlar çoğalmıyor. Bu nedenle bütün dünyada iç karışıklıklar çıkıyor. Dünyanın en genç insanı 18 yaşında. Böyle bir ortamda hamile kalmış/kalabilmiş bir kadının ve onu güvende tutmaya çalışan bir adamın hikayesi. Güzel bir konuyu çok güzel anlatmış yönetmen.

İzlerken sürekli "n' oluyo' lan" dedirtti film. Müthiş gerçekçi kamera çekimleri var. Hele o filmin başında araba pusuya düştüğünde tek kamerayla çekilmiş olması epeyi zevk veriyor.

Zaman zaman dram, zaman zaman gerilim... İzleyin, pişman olmazsınız
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dün "Fireball" diye bir Tayland yapimi film izledim...Dövü$ agirlikli bir film...pek begendim diyemem ama fena diildi....

Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Taylandlılar'ın dövüş kareografisinden anlamadıklarına Ong-Bak'ı izlediğimde kanaat getirmiştim Bir Unleashed'i veya bir Fearless'i Ong-Bak'la ard arda izlediğinizde anlıyorsunuz
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• @Selim Aydin

Ong-Bak bana göre Unleashed'den daha güzeldi...Tony Yaa gelecegin dövü$ aktörlerinden...ve Ong-Bak 2'de daha cok aksiyon vardi...kendisini begeniyorum Muay-Thai ustasi
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Konu olarak kıyaslanamaz bence. Ong-Bak'ta saf köylü Tony Yaa saçma bir heykelin peşine düşüyordu. Oysa Unleashed konu itibariyle bayağı duygusal ve bence (kurguda ve uygulamada bazı eksikler olmasına rağmen) iyi düşünülmüş.

Dövüş sahnelerini kıyaslayabiliriz ama bence Ong-Bak'ın öyle ahım şahım sahneleri yoktu. Tek numarası görsel efekt kullanılmamasıydı, ki ben bunu bir artı olarak görmüyorum. Evet, bu Tony Yaa'nın usta bir dövüşçü olduğunu kanıtlar ama sinemasal açıdan gereksiz bir olay. Sonuçta görsel efekt kullanmak ayıp değil. Watchmen'e dikkat çekmek istiyorum. Görsel efektlerin şeyini çıkarmışlar afedersin Ama muazzam bir yapım ortaya çıkmış.

Gereksiz yere uzattım farkındayım Sonuç olarak, her ne kadar Ong-Bak daha gerçekçi olsa da, dövüş filmlerini heyecanlanmak için izliyorum ve Ong-Bak'ta heyecanlanmamıştım. Sürekli aynı hareketler. Karate kursuna git, hoca aynılarını yapar Genel olarak Jet Li'nin hazırladığı kareografileri başarılı buluyorum. Gerçekçilikten çıkabiliyor bazen ama daha renkli görüntüler izlettiriyor bence
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• iyi geceler arkadaslar,

scince fiction, aktion yada thriller agirlikli filim tavsiyesi verebilecek olanlar var mi,
              bir sitede devamli filim izliyorum ama artik ne izlesem diye bir fikrim kalmadi

simdiden tesekkürler.
              Trabzonspor

Yorum

• The Tournament
                Daha Türkiye'de yayına girdimi bilmiyorum ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Ben internetten indirip izledim ve Daha vizyona girmemiş olduğunu duydum..

Puanım 8..

Mükemmel
                En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 29.10.2009, 21:54.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Resim gözükmüyor filmin adı nedir??
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• hapishane filmlerini sevenler icin iki guzel film

felon ve mean machine

mean machine in konusu alisilmis olsa gayet basarili bir film

felon ise mutlaka izlenmesi gereken bir film derim
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 23.04.2010, 13:24.

Yorum

• Şu an bende Felona başlamıştım 15 dk felan oldu ne tesadüf sigara molası verince burayada bi göz atayım dedim.Aralıksız izlemem lazım demekki filmi.Tavsiye için teşekkürler.
                      aynen aynen

Yorum

• safak sezer´in kolpacino filmini izleyenler oldumu ?

Yorum

• Sinemalarda !
                          Muhteşem bir film.

Anlatmayacağım,izleyin ve görün !

Not : Korku filmi sevmeyen benim gibi biri beğendiyse eğer,tamamdır
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Clint Eastwood'a sardım bu aralar Ama bunları izlemem lazımdı. İyi, Kötü, Çirkin'i izlemeden önce keşke üstteki iki filmi izleseydim. O film de final niteliğinde olurdu. Ama ben tersten gittim

olay budur. 60larda ve 70lerde çekilen filmleri daha güzeldi.

dün bende namludaki adalet (pale rider) ı izledim tekrar. başlıkta onu paylaşacakken diğer filmlerinden de görmek güzel oldu.
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• O... Çocukları
                              Klasik Türk melodramlarından beklerken güzel bir dramla karşılaştım. Ayırdığınız 2 saate (her ne kadar 80 filmleri kabak tadı verse de artık) değen bir film.

Demet Akbağ oyunculuk döktürmüştür. İpek Tuzcuoğlu, Altan Erkekli ve Sarp Apak vasatın biraz üstündedir. Özgü Namal vasattı, ama güzelliği vasatlığını gölgede bırakmış

Hoşuma gitmeyen nokta filmin sonu oldu. Bu kadar saçma bir son yakışmamış böyle güzel bir filme. Bir de müzikleri beğenmedim. Belli ki filmin soundtrackiyle anılmasını istemiş yönetmen. Ama çok zorlama olmuş. Zaman zaman çok alakasız çalıyor şarkılar. Şarkıların Kıraç şarkıları olması ayrı bir antipati katıyor zaten.

Ama neticede güzel, 10 üzerinden 7
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• izlediğim amerikan aksiyon filmleri , türk filmlerinden daha saçma....
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim