Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    safak sezer´in kolpacino filmini izleyenler oldumu ?
    izledim idare eder ne iyi ne kötü bence
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      izlediğim amerikan aksiyon filmleri , türk filmlerinden daha saçma....
      Aksiyon filmlerinin hangi birisi saçma değil ki.

Eğer saçma olmayan aksiyon filmi izlemek istiyorsan 1950'lere 1960'lara gitmeni tavsitey ederim.

Mesele Alfred Hitchcock'un North By Norhtwest'ini izleyebilirsin.

Yorum

• pUNİSHER

Reis PUNİSHER2 WAR ZONE üstüne macera filmi tanımam

uzun zamandır aradıgım olayı buldum çünkü;
        o olay şuki...
        Birini vurucaksan yarım saat konuşup süvarilerin gelmesini beklemiceksin
        bu adamda aynen suçluysan ölüsün arkadaş mantıgıyla çalışıyo.. helal olsun

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          izledim idare eder ne iyi ne kötü bence
          Gülme garantisi var ama

Biraz küfürlü.. Cocuklarla gidilmeyecek bir film bence

Yorum

• Asla Pes Etme, dün izledim güzel filmdi. Müzikleri özellikle hoşuma gitti.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Asla Pes Etme, dün izledim güzel filmdi. Müzikleri özellikle hoşuma gitti.

bu film süper ya..bende cok önceden izlemiştim...

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hapishane filmlerini sevenler icin iki guzel film

felon ve mean machine

mean machine in konusu alisilmis olsa gayet basarili bir film

felon ise mutlaka izlenmesi gereken bir film derim
                +
                Green Street Hooligans 2 hapishanede geçiyor. Çok güzel film. Green Street 1 ise harika zaten izlemişsinizdir.
                -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Kolpaçino komikti Hiç bu kadar beklemiyordum valla. Film bana bir şeyi anımsattı, Guy Ritchie filmleri galiba. Tam çıkaramadım ama fena bir şeye benziyor Bir iki sahnede küfürler sırıtmış. Ama komik yani ne zamandır bu kadar gülmüyordum. Aydemir Akbaş müthişti ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Dead Poets Society
                    Güzel bir film. İlginç bir öğretim yöntemi olan, öğrencilere ezberlemeyi değil, düşünmeyi öğreten ve bana eski tarih hocamı hatırlatan bir öğretmenin ve bir nevi onun verdiği ilhamla öğrenciler arasında kurulan gizli bir derneğin hikayesini anlatıyor.

Baskının asla hedefe ulaşamayacağını çok iyi bir şekilde anlatıyor finaliyle. İnsanlar özgür düşünebildikten sonra baskı asla çözüm olamaz.

Not: ÖSS'ye girecek olanlara tavsiye etmem
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Gönül Yarası
                      Yavuz Turgul çekmişse izlenir, ya da Şener Şen oynamışsa izlenir denebilecek filmlerden. Uzun olması ve ağır ilerlemesi sebebiyle zaman zaman sıkıldım ama o dumur eden finali her şeyi unutturdu.

Meltem Cumbul'u sevmiyorum, hiç sevemedim ama Şener Şen, Timuçin Esen ve diğer yardımcı oyuncular aşmış resmen.

Film müzikleriyle de Eşkıya'nın yürek dağlayan müziklerini aratmadı.
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 2012
                        Öncelikle şunu belirteyim; beklemiyordum. Bu kadar güzel bir film beklemiyordum. Hele Roland Emerich'den bu kadar güzel bir filmi hiç beklemiyordum.

Geleyim eleştirime. Film çok kopuk başlıyor. 2009 ve 2012 arasındaki 3 yılı 5 dakikada özetliyor yönetmen ve özetler pek tatmin edici değil. Ayrıca filmin sonunda verilmeye çalışılan insanlık mesajı çok zorlama ve gereksiz olmuş bence. Kaldı ki, film hafiften kapitalizmin insanlığa olan etkilerini eleştiriyordu, o mesaj verilmeseydi çok daha etkileyici bir ayar olurdu.

Filmin olumlu yönlerine gelirsek. Emmerich gövde gösterisi yapmış. Üstelik öyle birkaç ay hatırlanacak bir gösteri değil. Görsel efekt konusunda çığır açmış resmen. Bunun yanında Maya kuramlarını bilimsel kuramlarla güçlendirerek filmin etkileyiciliğini arttırmış. Oyuncu kadrosu da oldukça iyi. Gerçi Thandie Newton'u daha uzun süre görmek isterdim

Filmin sonu biraz zorlama olmuş. Son yarım saat olmasa da olurdu bence. Ya da en azından şu insanlık mesajı olmasa ve heyecandan ziyade trajedi izlesek sonunda harika olurmuş. Ama yine de izlemeye değer. Sürükleyici bir aksiyon filmi.
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kolpaçino komikti Hiç bu kadar beklemiyordum valla. Film bana bir şeyi anımsattı, Guy Ritchie filmleri galiba. Tam çıkaramadım ama fena bir şeye benziyor Bir iki sahnede küfürler sırıtmış. Ama komik yani ne zamandır bu kadar gülmüyordum. Aydemir Akbaş müthişti ççç
                          Kolpaçina harikaydı ya. Acayip güldürdü bizi.

İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2012
                          Bu film için çok güzel dediler. En kısa zamanda gideceğim.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2012
                            Öncelikle şunu belirteyim; beklemiyordum. Bu kadar güzel bir film beklemiyordum. Hele Roland Emerich'den bu kadar güzel bir filmi hiç beklemiyordum.

Geleyim eleştirime. Film çok kopuk başlıyor. 2009 ve 2012 arasındaki 3 yılı 5 dakikada özetliyor yönetmen ve özetler pek tatmin edici değil. Ayrıca filmin sonunda verilmeye çalışılan insanlık mesajı çok zorlama ve gereksiz olmuş bence. Kaldı ki, film hafiften kapitalizmin insanlığa olan etkilerini eleştiriyordu, o mesaj verilmeseydi çok daha etkileyici bir ayar olurdu.

Filmin olumlu yönlerine gelirsek. Emmerich gövde gösterisi yapmış. Üstelik öyle birkaç ay hatırlanacak bir gösteri değil. Görsel efekt konusunda çığır açmış resmen. Bunun yanında Maya kuramlarını bilimsel kuramlarla güçlendirerek filmin etkileyiciliğini arttırmış. Oyuncu kadrosu da oldukça iyi. Gerçi Thandie Newton'u daha uzun süre görmek isterdim

Filmin sonu biraz zorlama olmuş. Son yarım saat olmasa da olurdu bence. Ya da en azından şu insanlık mesajı olmasa ve heyecandan ziyade trajedi izlesek sonunda harika olurmuş. Ama yine de izlemeye değer. Sürükleyici bir aksiyon filmi.
                            Woody Harrelson'ın (her zamanki gibi) hakkını teslim etmek kaydıyla, bir kaç yıl sonra Vcd ciye giden genç bir arkadaşın, etrafa bakıp bakıp yorulduktan sonra, abi tavsiye edeceğin aksiyon filmi var mı sorusuna, abinin (aklına gelirse) 2012 var demesi muhtemel bir film. Ya da daha sonraki yıllarda, bir gece yarısı canınız sıkılıyor halde kanalları gezerken, ulusal! kanalların birinde gözünüze çarpıp, aksiyon bölümüne denk gelmişseniz biraz bakıp geçeceğiniz, yok diyaloglar bölümüne denk gelmişseniz ise ikinci cümleyi beklemeden derhal zaplayıp geçeceğiniz türden bir film. Diyaloglar, karakterler, kahramanlık içeren Amerikan filmlerinden bir derleme şeklinde. Bilimsel tezler! izleyiciyi küçümser nitelikte.
                            Senin de dediğin gibi, görsel bölümler başarılı, ancak sinemada gelinen nokta itibarıyla şaşırtıcı değil.

Yorum

• 2012 görsel efektleri muhteşem olsada klişe bombardımanı ve mantık sınırlarını zorlayan bölümleri ile yeter bitse de gitsem dediğim bir film oldu.Beğenmediğimi belirteyim.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 2012.....

Öncelikle belirteyimki bol vakti olanlar izlesin.... Çünki 158 dakikalık bir film reklam filan derken 3 saati buluyor.

Film Dünyalar Savaşı filmi ile Yarından sonra karışımı bir film olmuş..... Olaylar karakterler hep birbirine benzer... Dünya çok kısa sürede felakete uğruyor. Filmin kahramanları hep nedense ailevi sorunları olan kişiler. Abd Başkanı hep en büyük fedakarlıkları yapıyor ve en sonunda ölüyor. Filmde Çinlilere iyi yönde göndermeler var.. Rusların hepsini doğal olarak öldürüyorlar çocuklar hariç tabi..

Yani hep klişeler hep klişeler.... Çok saçma yerlerde var. Mesela hep John Kusakı takip ediyor ateşler yarıklar. O dursa felakette duracakmış gibi bir hava oluyor. Dalga yüksekliği 1500 metreyi geçmiş diyorlar bir bakıyoruz 8000 metrelik Himalayaları bile aşmış sular... Sonra son ana kadar telefon hatları kesilmiyor her nedense....Sonra koskoca gemi yapmışlart 100 bin kişilik kapağı 2 cm kapanmadı diye mtoru çalıştıramıyorlar hiç ama hiç inandırıcı değil bu....

Sonra felakete daha 3 yıl var bütün Dünya devletleri çabalıyor ancak 4 gemi yapabiliyorlar buda saçma geldi...

Konu klişe olaylar klişe kimin ne zaman öleceğini biliyorsunuz. Yani 260 milyon dolar harcanan bir filmin konusu daha güzel olmalıydı diye düşünüyorum...

Buna rağmen ben güzel vakit geçirmek istiyorum görsel efektleri de severim derseniz tam size göre bir film.... Ama sanatsal bir yön aramayın sakın....

Filmde Rus işadamı rolündeki adamın aksanıyla... " Bunu yaparsa Çinliler yapardı" lafı kaldı...

10 üzerinden 4 veriyorum o da görsel efektler için... Başka bir şey beklemeyin...
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim