Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Scarface'in sonu için 1 ay beklerim ben Silahı bırakıp meydan okuyunca gaza gelip ayağa fırlamıştım ilk izlediğimde. Sonraki izleyişlerimde 2 dakika öncesinden ayağa kalkıyordum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gennellikle Scarface'in çok fazla abartıldığı yönünde böyle bir kanı var.
      İnsanların Scarface'i değerlendirirken genellikle son sahneyi kafalarında canlandırdıklarını düşündüğümde pekte haksız olduklarını sanmıyorum.Yani çok abartı bir film değil , kabul ama Al Pacino'nun son vurulma sahnesine kadar olan filmin sonundaki o 15-20 dakikalık kesit harikaydı.Yani sırf bu bile değerlendirme yapılırken insanları yönlendirmeye yetiyor.O yüzden filmlerin sonları insanları genellikle cezbeder yada hayal kırıklığına uğratır.Ama Scarface uzun olmasına rağmen izlenebilir ve sonu çok harika olan bir film.
      Doğru, haklısınız.

Ben filmin geneli için söyledim.

Sonu güzeldi tabi, etkileyici idi.

Ama film boyunca sıkıntıdan kendimi kemirdiğim için, filmin sonunda da "cık, beğenmedim" tribine girdim sanırım.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Tavsiye ederim arkadaşlar...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Hey gidi hey

Şu küçük canavarların milletin arasında bu kadar abartılarak sessiz sakin dolanması o kadar uyuzuma gittiki filmde ona takılı kaldım...

Ayrıca bu kadar çok reklam yapılmaz yahu Direk sayayım...Dewalt,Nokia,Apple,Camaro...
          En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 21.03.2009, 13:21.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu arada Rock'nRolla hakkında birşeyler söyleyebilecek varmı..??

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ben de Mad Max'i soracaktım. İyi midir? Çekimler falan çok eski mi? Üçlemeyi izlemeye, indirmeye dğer mi?
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ama film boyunca sıkıntıdan kendimi kemirdiğim için, filmin sonunda da "cık, beğenmedim" tribine girdim sanırım.
                Vallahi film zevkleri bakımından tartışmayı sevmem ama Scarface gibi kendi kategorisinde ilah sayılabilecek bir filmde sıkılan bir filmsever olarak gene o kategoride seni sıkmadan sürükleyen bir başka film gösterebilecek misin be Muhammet??

Yani o tarz filmlerden haz etmiyorsan eyvallah da, o kategoride bir favorin var mı diye merak ettim sadece; yanlış anlama
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ömer; bir geyik ortamında her an ortaya atılabilecek bir Mad Max mevzuusunda fransız kalmamak adına bile değer bence o seriyi en azından bir izlemiş olmak

Kaldı ki o dönemlerde öyle bir filmi çekmek bir yana düşünmek bile takdire şayandır bana göre..

Ama günümüz teknolojisinde yapılan benzer tarzda filmler ile görsel ve teknik açıdan kıyaslamaman şartıyla tabii ki

GW

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hüseyin Avni Danyal abimizin olduğu dizileri genelde takip ederim. Sanırım Çemberimde Gül Oya'da da oynadı. Ama o diziyi kaçırdım işte.
                    İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oynadı mı?

Bilmiyorum ben. Neyse, izlemekteyim, oynadıysa görürüm ilerleyen bölümlerde.
                    Oynamış hakikaten. Psikopat baba rolunde.

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vallahi film zevkleri bakımından tartışmayı sevmem ama Scarface gibi kendi kategorisinde ilah sayılabilecek bir filmde sıkılan bir filmsever olarak gene o kategoride seni sıkmadan sürükleyen bir başka film gösterebilecek misin be Muhammet??

Yani o tarz filmlerden haz etmiyorsan eyvallah da, o kategoride bir favorin var mı diye merak ettim sadece; yanlış anlama
                    Yok be Soner Abi. Yanlış anlamam.

"O tarz filmlerden haz etmiyorsan" ne demek, etrafımdaki çoğu kişinin aksine severim gayet o türden yapımları. Sonradan anladım ki ortam kurbanı olmuşum, bana da garip gelmişti zaten Scarface gibi bir filmi sıkıcı bulmam. Bundan sonra film izlediğim zamanları düzgün seçeceğim vallahi. Öyle nöbet zamanlarında, çalışma odalarında izlemeyeceğim. Alacağım içeceğimi cipsimi, öyle.

Bu arada,

İnsanlar birşeyler yazıyor, benden alıntı yapıyor ama ben o saatlerde uyuyor oluyorum ve cevaplar gecikiyor.

Yarasa modelinden çıkıp insan modeline geçeceğim Trabzon'a gidince.
                    En son Muhammet tarafından düzenlendi; 16.01.2009, 03:04.

Yorum

• İnşaat'ı izledim yıllar sonra tekrar. Ne güzel filmmiş yahu.

yarın da tabutta rövaşata izleyeceğim.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• "O.. Çocukları" filmini izledim.

İçi derslerle dolu filmdi yahu. Beğendim. Her ne kadar sonunda Özgü Namal ile bir playback komedisi olsa da iyiydi. Mutlu sonla bitmesi de içime neşe kattı sabahın bu vakti.

Yorum

• en son süper otu izledim süper bişeY cidden tavsiye ederim
                          Bir hışımdı geldi geçti.peh peh peh...

Yorum

• Fight Club

Sanırım ilk kez başıma geldi; Film biter bitmez içimdeki şizofren ben istememe rağmen baştan başlattı filmi. Ve eğer bu bir filmse, bugüne kadar izlediklerim neydi acaba?
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Fight Club' ı izledikten sonra insanın anarşist olup zenginlerin yaşadığı bütün mekanları teker teker patlatası geliyor; değil mi Selim

O filmi izledikten sonra "Ulan şu arabanı modelini de bir yğkseltemedik gitti" kıvamındaki boş beleş hayıflanmalarımdan ötürü kendimden utanmıştım resmen)

Bak o tribe yakın bir film daha tavsiye edeyim bu arada..

V For Vendetta

GW

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de Mad Max'i soracaktım. İyi midir? Çekimler falan çok eski mi? Üçlemeyi izlemeye, indirmeye dğer mi?
                                İzlemeye,indirmeye,saklamaya,tekrar izlemeye değer...Ondan sonra bir de Fallout oynarsan çok manyak olur
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim