Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Deer Hunter-Avcı(1978), filmin ilk 1 saati savaş(Vietnam) öncesini, 40-45 dakikası şiddet-rus ruleti-savaş sahnelerini, geri kalan bölüm ise savaştan sonrası asker psikolojisini anlatıyor. Film yaklaşık 2 saat 56 dakika. Robert De Niro, rus ruleti sahnelerinde inanılmaz. Bir arkadaşınız vurulursa nasıl tepki vereceğinizi görmek istiyorsanız bu filmde Robert De Niro'yu izleyin. Zaten O var diye izledim filmi, açık konuşmak gerekirse. Ayrıca John Cazale, Christopher Walken ve Meryl Streep var.
    Savaş sonrası bir askerin yaşadığı psikoloji çok güzel anlatılmış. Filmin en beğendiğim yönü bu oldu zaten.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selim Ryan acayip programlı ve durmadan not alan birini canlandırıyor..Film kızıyla evlenecek çocuga tavsiyeler vermesi üzere geri gelerek başlıyor..

Aldatılmak ama aynı zamanda aşık olmak ve bunlara karar verme süreci ile devam ediyor..
      Kaos teorisiyle alakası yok yani
      Çıkartayım listemden
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Seven Pounds

Mükemmeldi..Senaryo süper..Will Smith'in en iyilerindendir hatta..

Gerçi filmde kıza karşı bildiğin odun,kozalak gibi davrandığından dolayı çok kızmıştım canlandırdığı karaktere ama sonu çok güzel cevap oldu bana..
        Filmi izledim.

Filmle alakali birkac bilgi vereyim:

---------------------

Araba sürerken bir anlik dalginlik yüzünden 7 kisinin ölümüne sebep olup (sevgilisi veya karisi da dahil) kefaretini ödemek icin kendi canini baska 7 kisi icin feda eden bir adamin öyküsünü anlatiyor. Will Smith mükemmel oynamis, genelde aksiyon filmlerinde oynarken son zamanlarda bu tür rollerde gayet basarili. Özellikle de filmin basindan sonuna kadar hatasindan dolayi ömür boyu izdirap ceken bir adam nasil oynanir onun örneklerini sundu bize.
        Filmi begendim, konu olarak biraz 21 Grams filmine benzettim.

-----------------
        Bastan sona durgun ve cok agir bir tempoda ilerlediginden bazilarinin hosuna gitmeyebilir fakat son sahnede gözleri yaslanmayacak cok az kisi vardir herhalde.
        En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 25.09.2009, 04:19.
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Son zamanlarda "Kan ve Çikolata" dan başka iyi bir vampir filmi izlememiştim. "30 Days of Night" bu tarz filmleri sevenler için iyi bir seçenek. Konu olarak, Stephen King'in ünlü yapımı ( 4 saat süren muhteşem bir film) "Yüzyılın Fırtınası"na benziyor.

Çaktırmadan aynı anda 3 film tavsiyesinde bulundum
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Şu yeni çıkan Ugly bilmem bişey filmini izledim bugün. Çıkınca ismini bile unutacağınız ama izlerken zaman geçecek bir film. Bol paranız varsa gidin

Ugly Truth'tu sanırım.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Gamer-Oyuncu

İlginç bir film. Beyninize bir şey(bilimsel ismini unuttum ) takıyorlar, böylece sizi yönlendirecek bir oyuncunun kontrolüne giriyorsunuz. O sizi istediği gibi yönlendiriyor. (Tam hayalimdeki film Oyun oynarken hep hayal ederdim küçükken. Oyunun içine girsem diye.)İdama mahkum olanlar bu oyundan 30 kere galip çıkarlarsa serbest kalıyorlar.
              Filmin ilk yarısı güzeldi, aksiyonu iyiydi ama ikinci yarısı aynı güzellikte değildi. Aslında güzel bir senaryoyla çok daha güzel bir film ortaya çıkabilirmiş. İkinci yarıdan sonra çok klişe olmuş film. Benim gibi hayalinizde oyunun içine girmek varsa filmi tavsiye ederim. Başrolde Gerard Butler var.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ran (1985)

8.4/10 (8 oy)
                Oy vermek için yıldızların üzerine tıklayabilirsiniz.
                YönetmenSenaryo Tür: Yapım:
                Fransa, Japonya 1985 160 dakika (Renkli)
                Dil: Yapımcı Firmalar:
                Kurosawa'dan bir Shakespeare uyarlaması daha… Üstadın en ünlü oyunlarından "Kral Lear"ı, Japon geleneğiyle birleştiren sanatçı, ülkesinin yönetimini çocuklarına devretmiş yaşlı bir hükümdarın (Tatsuya Nakadai) dramını anlatıyor. Fazlasıyla yaşlandığı için yıllardır uğrunda savaştığı hükümdarlığını sunduğu üç çocuğundan ikisi bu teklifi kabul ediyor, ancak genç kardeş babasının delirdiğini söyleyip tepki gösteriyor. Yönetimi ellerine alan iki kardeş ise kısa süre içinde iktidar mücadelesine başlıyorlar ve eski Japon topraklarında gerçek bir trajedi yaşanıyor..

Her yerde çok övülen bi film hatta birçok sitede Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi savaş filmleri arasında...
                Bende bu övgülerden sonra izledim ama hiç begenmedim,Çok sıradan bi senaryo,sıradan sahneler...
                Sık sık savaş filmi izlerim savaş filmlerinden çok zevk alırım, ilk defa bi savaş filmiden sıkıldım...

Yorum

National Treasure: Book of Secrets

Vaktimi öldürdüğü için teşekkürler..Hoş bir vakit geçirdim..Ötesi bildiğiniz define avı..
                  Abi bu filmin 2 tane serisi var.

birisi 2004 yapımı diğeri 2007..

Sanırım senin izlediğin 2007 yapımı olan film.

2010'da filmin yeni serisi cıkacak Heralde başkanın kitabındaki 46. sayfa ile ilgili olacak.

Bu film sayesinde Nicolas Cage'nin nerdeyse bütün filmlerini izledim

Yorum

• Filmden sonra Oliver Stone ve Quentin Tarantino bozuşmuş senaryo-yönetim konusunda ama bence süper film olmuş.

Yorum

• Kitaplarda da, filmlerde de artık karmaşık ilişkiler, film ilerledikçe ortaya çıkan detaylar, şifrelerden sıkılmış-bunalmış olanlar, ya da "light" birşeylerle biraz nefes almak isteyenler için "The Proposal" ilginç bir film olabilir. Benim için öyle oldu. The Lake House, Notting Hill, Pretty Woman türü filmlerden, Julia Roberts, Hugh Grant, Mag Ryan ve elbette Sandra Bullock filmlerinden hoşlananlar varsa, kaçırmasınlar...

Sandra Bullock ile Ryan Reynolds'ın başrollerde olduğu filmde, sınırdışı edilmekte olan işkolik bir "patron" (Bullock) ile onun ABD'de kalmak için dümenden evlilik teklifini terfi beklentisiyle kabul etmek zorunda kalan asistanı (Reynold) arasındaki olaylar temel alınmış. Göçmen bürosundaki yetkilileri evliliğin dümenden olmadığına ikna etmek için Alaska'ya gitmek zorunda kalan ikili arasında geçen komik-romantik olaylar...

Dediğim gibi, şifrelerden falan sıkılıp dinlenmek için film seyretmek isteyenlere önerilir...

Yorum

• böyle bi filmin olduğunu bilmiyordum. faceden kısa bi bölümünü izleyince ilgimi çekti. hemen izledim. Dini, siyasi içerikli güzel film. Filmde hoca rolundeki bizim Fuat SAKA. Oda hakkını vermiş.
                        Tavsiyem izlemenizdir.

Yorum

• Last Chance Harvey (2008)

Dustin Hoffman ve Emma Thompson'ın oynadığı yorucu birgünün ardından izlenebilecek insanı rahatlatan bir film. Çok büyük bir beklentiniz olmasın ama hoş bir film bence
                          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle bi filmin olduğunu bilmiyordum. faceden kısa bi bölümünü izleyince ilgimi çekti. hemen izledim. Dini, siyasi içerikli güzel film. Filmde hoca rolundeki bizim Fuat SAKA. Oda hakkını vermiş.
                            Tavsiyem izlemenizdir.

arkadaşlar filmi kesinlikle tavsiye ediyorum.en azından sonunu önceden kestiremiyorsunuz diğer filmler gibi.aynı zamanda düşündürücü ve bazı olayların farkına varılmasını da sağlıyor
                            "son dakika golünü atar,işi penaltılara bırakmayız"Tuğba Sezgin

Yorum

• ben en son sonsuz diye bi türk filmi seyrettim....

bu arka sokaklardaki sinirli komiserle sınav filmindeki çocuk oynuyo..kanser üzerine bi film..bizim oranın büyük derdi olduğu için kanser, izlemenizi tavsiye ederim..
                              Bordo Mavi

Yorum

• Utanç Filminin Konusu

İran’ın sinemacı yetiştiren ünlü Makhmalbaf ailesinin en küçük üyesi Hana Makhmalbaf’ın ilk uzun metrajlı filmi Utanç (Buddha Collapsed Out of Shame), küçük bir Afgan kızın okula gitme çabalarını anlatıyor. Film, San Sebastian’da Jüri Özel Ödülü, Roma’da ise UNICEF Özel Mansiyonu’na lâyık görüldü.
                                Filmin Türü : Drama Orijinal Adı : Buda as Sharm Foru Rikht Yapımcı Firma : Makhmalbaf Film HouseYapım Yılı : 2007Yapım Ülkesi : İran Orijinal Dili : PersçeDağıtıcı Firma : Bir FilmVizyon Tarihi :20.06.2008

bu filmde gerçekten izlenmeye değer kısa fakat çok şey anlatıyo.hele sonunu çok güzel bir sözle bağlayıp bitirmişler.eğer elinize geçerse mutlaka izleyin
                                "son dakika golünü atar,işi penaltılara bırakmayız"Tuğba Sezgin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim