Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ıssız adam güzel bi filim tavsiye ederim
    Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Paris seni seviyorumu indirmiştim...Ama daha izleme fırsatım olmadı...

Yorum

• Geçen hafta kız arkadaşımla beraber "hadi filme gidelim" edasıyla sinemaya gittik. En kısa süre sonra hangisi başlıyorsa o filme gireriz dedik. "Üç Maymun" filmine bilet aldık ve yerimize geçtik. Neyse filmin fragmanı veya indeksi hakkında hiçbir şey bilmiyoruz tabii. Film başladı "Yavuz Bingöl" ismini görünce bizi bir kahkaha tuttu. Hangi filme geldik gibisinden.

Konu ve kurgu itibariyle çok saçma bir film sakın ola ki gidip izlemeyin. Zamanınıza yazık olur.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu gün Iron Man' i geçen gün de Hulk Incredible ı izledim ama ikisini de beğenmedim

Oysa ki Marvel filmlerini genelde severdim ama bir X-Man' den aldığım keyfin çeyreğini bile alamadım yahu

Bir de geçen gün bir arkadaş ile evde oturup Yumurta' yı izledik..

İkimiz de sıkıntıdan oturduğumuz yerde yumurtlayacaktık neredeyse..

Boyu posu devrilsin o filmi çeken yönetmenin..
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Pek beğenmedim ben onu(Paris, I love you)
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Dün James Bond'u izledim, beğendiğimi söyleyemem. Hatta hiç beğenmedim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sanki eskisi kadar güzel filmler çıkmıyor. Son izlediğim 3-4 filmi sıkıldığımdan yarıda bıraktım... Belki de bu yüzdendir
                FxY

Yorum

• Geçengün Ölümcül deney i izledim.
                  meğer uzun süredir oynadığım Resident Evil oyununun filmiymiş.
                  oyunu oynadıktan sonra filmini izlemek başka bi güzel geldi
                  Efektler zombilerin sesleri aynen oyundakii gibiydi. bazı anlarda yine oyunda olduğumu sandım
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Saving Private Ryan'ı izledim dün gece.

Sanırım baya bir geç kalmışım. Spielberg filmleri hep güzel gelmiştir bana zaten.

Anlatmaya da gerek yok filmi sanırım. Garip bir emir alan bi grup askerin başından geçenler vs vs.

En son Er Ryan'ı bulduklarında, Almanları beklerlerken, uzaklardan yaklaşan Alman askerlerinin sesleri, tankların çıkardığı mekanik sesler, yarattığı titreşimler, filmin gergin havasını o anda tavana ulaştırdı.

Film güzeldi, ve anlamlıydı.
                    En son Muhammet tarafından düzenlendi; 20.11.2008, 01:07.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Suikastçı'yı izledim dün. Filmin konusunu ve hakkındaki yorumları bilmiyordum. Sadece Jet Li ve Jason Statham isimlerin çekiciliğine aldanıp izledim filmi. Tamamen zaman kaybı oldu. Tavsiye etmem.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Suikastçi aslında konu bakımından senaryo olarak güzel bir film neden beğenmedin diyeceğim ama Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz...
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• izlediğim en iyi 3 yabancı film;
                          1.yeşil yol
                          2.esaretin bedeli
                          3.yağmur adam

en iyi 3 türk filmi;
                          1.muhsin bey
                          2.yusuf ile kenan
                          3.züğürt ağa
                          ekstra olarak "tatar ramazan"...

tekrar tekrar izlerim hepsini...
                          En son Hüseyin Kurt tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 17:02.
                          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Suikastçi aslında konu bakımından senaryo olarak güzel bir film neden beğenmedin diyeceğim ama Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz...
                            Çok güzel bir konuyu inanılmaz kötü oyunculuklarla ve inanılmaz kötü bir kurguyla ziyan etmişler bence.

Jet Li ve Jason Statham isimlerini duyunca ister istemez heyecanlandım. Ama heyecanım filmin gemideki ilk sahnesinden sonra (Jet Li'yi daha göremeden (!)) bitti.

Bir sürü gereksiz karakter ve gereksiz konu koyulmuş filme. Filmin asıl konusu Suikastçı'yı bulmak. Japon ve Çin mafyasının politik çatışmaları daha arka planda kalabilirdi bence.

Li ve Statham sözde başrol oynuyorlar fakat bütün film boyunca 2 kere karşılaşıyorlar. Daha kapışmalı ve aksiyonlu bir kovalamaca hayal etmiştim filmin ilk yarım saatini izledikten sonra. En azından Jet Li'yi bir iki kere 10-15 kişiyle dövüştürebilirlerdi.

Bir de daha yaratıcı bir son yapabilirlerdi. Statham'ın Li'yi neden sattığını tam olarak anlayamadım zaten.

Dip Not: Li ve Statham yeni bir proje için bir araya gelecekmiş. Filmin adını unuttum fakat 2011 yılında vizyonda olacakmış. Umarım bu sefer isimlerine yakışır bir film çekilir
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Haftasonu arkadaşla ne yapalım ne edelim derken sinemaya gidelim dedik...
                              Saati en yakın filmde Kadir İnanır'ın oynadı ''Son Cellat'' filmiydi,bir hatadır girdik izledik...
                              Aman sakın siz o hataya düşmeyin...
                              Belkide son yılların en kötü yerli filmi diyebilirim...
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ölüm yarışı benim çok hoşuma gitti..aksiyon var,hız var ..izlemenizi tavsiye ederim.
                                Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim