Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kore sinemasından bir manyak film daha :Oldboy...

Geçen gün film kiralamaya gittiğimde eleman "abi ihtiyar delikanlıyı izledin mi,çok güzel film" deyince,"hiç duymadım ama ver bakalım nasıl bir şeymiş" deyip bakmadan filmi aldım,meğer daha önce Korece orjinalini İngilizce altyazılı izlediğim Oldboy'u ,İhtiyar delikanlı diye çevirmiş bizimkiler,olsun buna da şükür,ne de olsa "The Crow-City of Angels"ın "Ölümsüz Aşk" olarak çevrildiğini düşünürsek,gayet başarılı bile denilebilir...

Filme gelince,başından sonuna "Yahu niye,neden ama?.." diye kıvranıyoruz izlerken,sonu acı mı desem,iyi mi desem,manyak mı desem,bunu yazan insan olamaz mı desem,hepsi boş kalır..O derece yani...
    İzlediğim en iyi filmlerden biridir. Özellikle senaryo ve kurguda. Geçen yılki en iyi 10 film sıralamama da koymuştum.

Yorum

• Mongol filmini izledim bu haftasonu. Cengiz Han' ın hayatını anlatıyor. Güzel filmdi ama bana tarihsel açıdan biraz abartılmış geldi. Biraz efsaneleştirmeye çalışmışlar.

Yorum

• Fantastik film sevenler

cd 1 tam ekran
        cd 2 tam ekran
        cd 3 tam ekran

Oyuncular
        Thomas Jane (David Drayton) , Marcia Gay Harden (Bayan Carmody) , Laurie Holden (Amanda Dumfries)

Kuvvetli bir fırtına sonrası meydana gelen sis, tüm kasabayı kaplar. Bu yoğun siste ortaya çıkarak, insanları yiyerek beslenen yaratıkların varlığından haberdar olan insanlar, süpermarketin içinde kapana kısılmış durumdalardır...
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• öldüren sis filminin kitabını okudum çok iyiydi ama kitapta bir son yoktu!!! stephen king bu ne yapacağı belli olmuyor ama filmin sonu çok ilginçmiş ve güzelmiş diyorlar seyredilir.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 120
            Çok mükemmel bir film son zmnlardaki en güzel yapım bütün herkesin izlemesi gerekiyor bence unuttuğumuz bazı duyguları çok yoğun şekilde bize tekrardan hissettiriyor.filmn başından sonuna kadar ağladım hemde hıçkıra hıçkıra
            mutlaka izleyin derim.
            "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
            Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• bende ne zamandır gitmeyi düşünüyorum ama gidemedim.... en kısa zamanda gitmek lazım....

İvedikmiş komedi dükkanını izlerim daha iy be
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ya birde çok sinir bozucu bir olay var ivedik yüzünden 120 gibi güzel bir filme salon ayırmıyrlar ufacık bir salonda zar zor izledim bir tek yerde vardı sadece sırf ivedik yüzünden bayatlamış espirileri yüzünden.

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• ben ivedik'e bayıldım 2 sattlik eğlencelik işte oscar adayı değil elbette ama yaşamın kıyısında filmine de gittim sanat filmi ya sıkıntıdan zor bitirdim filmi ben recep ivedik'i tercih ederim komedi filmi ve güldürüyor nokta
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Şanslı Slevin
                    YönetmenPaul McGuigan
                    SenaryoJason Smilovic
                    OyuncularJosh Hartnett, Bruce Willis, Lucy Liu, Morgan Freeman, Ben Kingsley
                    Filmin Türü Polisiye, Drama
                    Orijinal AdıLucky Number Slevin
                    Yapımcı FirmaFilmEngine
                    Yapım Yılı2006
                    Yapım ÜlkesiABD
                    Orijinal Dili İngilizce
                    Filmin Süresi109 dakika

iki gün önce seyrettim gerçekten güzel bir film senaryosu çok orjinal şiddetle tavsiye ederim
                    Bordomavi.net

Yorum

• "ben ivedik'e bayıldım 2 sattlik eğlencelik işte oscar adayı değil elbette ama yaşamın kıyısında filmine de gittim sanat filmi ya sıkıntıdan zor bitirdim filmi ben recep ivedik'i tercih ederim komedi filmi ve güldürüyor nokta"

gidilmez demiyorum tabiki yanlış olmasın o espirilerden hoşlananlarda mutlaka vardır ki bende seviyorum ama 120 ile ivediği birlikte düşündüğümde kesinlikle gidilebilecek olan film 120 dir diye kendi kendime kıyaslama yapıyorum.sırf ivedik yüzünden doğru düzgün yayınlanmamsını kınıyorum sadece he bu arada sanat filmleri evet öyle yaşamın kıyısında yı bende izledim anladığım tek şey adam aslen Trabzonlu başka da birşey anlamadım ama 120 o tarz bir film değil hatta çok hatası olan bir film ama içindeki konu muhteşem

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• 88 Minutes

Film boyunca her karakterde suçluyu aradık, Pacino 'nun oradan oraya sekerek koşuşunu seyrettik Yardımcı karakterlerin daha kuvvetli olmasını beklerdim özelliklede katilin. Sürükleyici,merak unsurları olan yine de bence Al pacino ‘nun cepten yediği bir filmdi.Her şeye rağmen seyredilebilir.

A walk to remember

Aşkın en naif hali bir gençlik filmiyle anlatılmış. Duygusal filmlerden hoşlananlara tavsiye ederim
                        TSira- Şükran
                        "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Miras adlı bir sinema filmi vizyonda. Bugün arkadaşımla hadi gelmişken girip bakalım dedik. Salon bomboş Arkadaşım diyor " Oğlum bu film kesin iğrenç baksana salon bomboş " ben de ona yok birazdan dolar diyorum.

Sinema filmi demeye bin şahit lazım. Dizi tadındaydı

Filmi anlatmayacağım kimseye tavsiye etmiyorum. Paranıza yazık etmeyin
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yakında Yarası Olan'a adlı bir tiyatro oyunu sergileyeceğiz...

Tiyatro izlemek isteyenler davetlimdir ....

Yorum

• the mist
                              romandan uyarlama korku filmi. fena değildi izlemeye değerdi. ama sonunu hiç beğenmedim.
                              kardeşim benzinin bitti diye 1dk sonra direk intihar etmeniz mi lazım. üstünüzden 123425 metrelik yaratık geçmiş size hiçbirşey yapmamış, benzinin bittiyse otur arabada. bekle biraz. acelen ne. 2 dk daha dursan kurtarılcakmışsın bak.

Yorum

• 1408

Senaryo ilginç,oyunculuk iyi;ancak nedense ben bu filme iyi diyemiyorum.Kötü de diyemeyeceğim ancak ne korktum,ne de gerildim.Yapacak hiç bir şeyiniz yoksa izleyin.
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim