İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Fantastik film sevenler

cd 1 tam ekran
cd 2 tam ekran
cd 3 tam ekran
Oyuncular
Thomas Jane (David Drayton) , Marcia Gay Harden (Bayan Carmody) , Laurie Holden (Amanda Dumfries)
Kuvvetli bir fırtına sonrası meydana gelen sis, tüm kasabayı kaplar. Bu yoğun siste ortaya çıkarak, insanları yiyerek beslenen yaratıkların varlığından haberdar olan insanlar, süpermarketin içinde kapana kısılmış durumdalardır...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
"Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."
HarekeTSİRAsi bizumdur!
Yorum
-
ya birde çok sinir bozucu bir olay var ivedik yüzünden 120 gibi güzel bir filme salon ayırmıyrlar ufacık bir salonda zar zor izledim bir tek yerde vardı sadece sırf ivedik yüzünden bayatlamış espirileri yüzünden."Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
HarekeTSİRAsi bizumdur!
Yorum
-
ben ivedik'e bayıldım 2 sattlik eğlencelik işte oscar adayı değil elbette ama yaşamın kıyısında filmine de gittim sanat filmi ya sıkıntıdan zor bitirdim filmi ben recep ivedik'i tercih ederim komedi filmi ve güldürüyor noktaHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Şanslı Slevin

YönetmenPaul McGuigan
SenaryoJason Smilovic
OyuncularJosh Hartnett, Bruce Willis, Lucy Liu, Morgan Freeman, Ben Kingsley
Filmin Türü Polisiye, Drama
Orijinal AdıLucky Number Slevin
Yapımcı FirmaFilmEngine
Yapım Yılı2006
Yapım ÜlkesiABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi109 dakika
iki gün önce seyrettim gerçekten güzel bir film senaryosu çok orjinal şiddetle tavsiye ederimBordomavi.net
Yorum
-
"ben ivedik'e bayıldım 2 sattlik eğlencelik işte oscar adayı değil elbette ama yaşamın kıyısında filmine de gittim sanat filmi ya sıkıntıdan zor bitirdim filmi ben recep ivedik'i tercih ederim komedi filmi ve güldürüyor nokta"
gidilmez demiyorum tabiki yanlış olmasın o espirilerden hoşlananlarda mutlaka vardır ki bende seviyorum ama 120 ile ivediği birlikte düşündüğümde kesinlikle gidilebilecek olan film 120 dir diye kendi kendime kıyaslama yapıyorum.sırf ivedik yüzünden doğru düzgün yayınlanmamsını kınıyorum sadece
he bu arada sanat filmleri evet öyle yaşamın kıyısında yı bende izledim anladığım tek şey adam aslen Trabzonlu
başka da birşey anlamadım ama 120 o tarz bir film değil hatta çok hatası olan bir film ama içindeki konu muhteşem
"Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
HarekeTSİRAsi bizumdur!
Yorum
-
88 Minutes
Film boyunca her karakterde suçluyu aradık, Pacino 'nun oradan oraya sekerek koşuşunu seyrettik
Yardımcı karakterlerin daha kuvvetli olmasını beklerdim özelliklede katilin. Sürükleyici,merak unsurları olan yine de bence Al pacino ‘nun cepten yediği bir filmdi.Her şeye rağmen seyredilebilir.
A walk to remember
Aşkın en naif hali bir gençlik filmiyle anlatılmış. Duygusal filmlerden hoşlananlara tavsiye ederim
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
Miras adlı bir sinema filmi vizyonda. Bugün arkadaşımla hadi gelmişken girip bakalım dedik. Salon bomboş
Arkadaşım diyor " Oğlum bu film kesin iğrenç baksana salon bomboş " ben de ona yok birazdan dolar diyorum.
Sinema filmi demeye bin şahit lazım. Dizi tadındaydı
Filmi anlatmayacağım kimseye tavsiye etmiyorum. Paranıza yazık etmeyin
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
the mist
romandan uyarlama korku filmi. fena değildi izlemeye değerdi. ama sonunu hiç beğenmedim.
kardeşim benzinin bitti diye 1dk sonra direk intihar etmeniz mi lazım. üstünüzden 123425 metrelik yaratık geçmiş size hiçbirşey yapmamış, benzinin bittiyse otur arabada. bekle biraz. acelen ne. 2 dk daha dursan kurtarılcakmışsın bak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum