Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yorumdan sonra iyi ki sinemasına gitmemişim diyorum.

İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

The Bourne Legacy, Bourne'un mirasi.

İnsanin içinden ne gereği vardı diyesi geliyor. The Bourne üçlemesiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir aksiyon filmi olmuş. Ne müziği, ne konusu ne de oyuncularıyla gerçek ''Bourne'' filmi olamadı. Her şey para olmuş, nasıl olsa millet izleyecek, para kazanacağız havasıyla çekilmiş bir film.
    En son Erbay tarafından düzenlendi; 09.09.2012, 04:13.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İzlemeyenler varsa Top 10 yapayım sırayla izlesinler.
      1)Dövüş Kulübü(Fight Club)
      2)Zindan Adası
      3)Prestij
      4)Olağan Şüpheliler(The Usual Suspects)
      5)Akıl Defteri(Momento)
      6)V For Vandetta
      7)The Truman Show
      8)Başlangıç(Inseption)
      9)Dejavu
      10)Köstebek(The Departed)

Yorum

• Jodha Akbar üç buçuk saat ama sıkılmadan izledim süper film içinde islamdaki hoşgörüyü sevgiyi çok iyi anlatmış...

Aşk'ı zaten adamlar filmi çekerken yaşıyorlar sanki
        My names Khan süperdi zaten yorum bile yapmıyorum

sonuç olarak kötü bir hint filmi yok izlenmemiş hint filmi var
        En son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 29.09.2012, 13:01.

Yorum

• Komedi isteyen Ayı Teddy izlesin
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

The Bourne Legacy, Bourne'un mirasi.

İnsanin içinden ne gereği vardı diyesi geliyor. The Bourne üçlemesiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir aksiyon filmi olmuş. Ne müziği, ne konusu ne de oyuncularıyla gerçek ''Bourne'' filmi olamadı. Her şey para olmuş, nasıl olsa millet izleyecek, para kazanacağız havasıyla çekilmiş bir film.
            İzlenmedi ki zaten.

Beklenen ilginin yarısına bile ulaşamadı film.
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Dredd

Bol aksiyon, müzikler, renkler görüntüler güzel falan ama doyurucu değil. Yalnız, üçleme olacakmış yanlış öğrenmediysem. O yüzden bu basit senaryonun arkası, karakterlerin altı doldurulabilir ileride. Ona göre değerlendirmekte fayda var. Yine de Imdb'deki 7.8 puan abartı bence.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İzlenmedi ki zaten.

Beklenen ilginin yarısına bile ulaşamadı film.
                İyi oldu, iyi. Gerçi Bourne 5'i çekmeye hazırlanıyorlarmış, Jeremy Renner'le anlaşmışlar diye haberler dolanıyor ama hayırlısı.

Yorum

• Danny Trejo'lu Bad Ass eğlenceli bir aksiyon filmi olmuş. Ciddiye almadan izleyen pişman olmaz.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Resident evil 5i izledim sinemada...

Eh iste.. Bildiginiz resident evil...

Yorum

• Taken 2. I-ıh olmamış. İlk filme göre gerçekten kötü, ondan bağımsız düşünürsek vasatı aşamayacak bir aksiyon filmi olmuş. İnandırıcılık ve tempo konusunda ilk film çok daha başarılıydı. İstanbul'u da oryantalist bir anlayışla göstermişler. Polisler Murat 131 kullanıyor. Yuh yahu yuh

Yorum

• Gran Torino'yu geç olsa da izledim, mükemmel bir eser Clint Eastwood'dan. Hem yönetmenlik görevini, hem oyunculuk görevini en iyi şekilde yerine getirmiş. Helâl olsun.

Bu arada pazar günü sinemada ''Looper'' adlı filme girdim, tavsiye ederim. İmdb'ye göre Türkiye'de bu ayın 12'sinde çıkıyormuş, zaman yolculuğuyla ilgili kaliteli bir yapıt olmuş.
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Son zamanda seyrettigim 2011 yapimi filmlerden bir derleme yapmak istiyorum. Uzun bir liste olacak, fakat okuyup görüs belirtirseniz memnun kalirim.

Filmleri begeni sirama göre siralayip bir iki cümle de yorum yapacagim.

2011 yilinin en güzel filmi, "The Intouchables" oldu benim icin.

François Cluzet ve Omar Sy'in muhtesem performansi, müzikleri, senaryosu itibariyle insana yasama sevinci veren filmlerden. Olusturdugu etki bakimindan One Flew Over The Cuckoo's Nest, The Shawshank Redemption veya Into The Wild'a benzeyen bir film. Kesinlikle son yillarin en iyisi.
                          Puanim 10/10

Ikinci filmim ise Cagan Irmak'in son filmi "Dedemin Insanlari"

Kurtulus savasindan sonra Girit'teki memleketlerinden kopartilan ve Ege'de kücük bir kasabaya yerlestirilen insanlarimizin entegrasyon süresi icinde yasadiklari problemleri 10 yasinda bir cocuk olan Ozan'in perspektifinden dramatik olarak sahneye yansitilmis. Bu film de özellikle Cetin Tekindor ve Ozan rolünü oynayan Durukan Cetinkaya'nin müthis ve dogal oyunculuklari filmi üst siralara tasimaya yetip de artiyor bile. Babam ve Oglum kadar aglatmasa da onun kadar vurucu bir film.

Puanim 9/10

Delhi Belly

Delhi Belly, halk arasinda circir olarak tabir ettigimiz durumun Hintce karsiligi. Film, isminden de anlasilacagi üzere komedi filmi.
                          Ayni evde kit kanaat gecinen üc arkadasin tesadüfler sonucu ellerine cok degerli bir elmasin gecmesi üzerine, elmasin esas sahibi mafya ile baslari derde girer ve komik olaylar gelisir. Klasik Hint filmlerinin kliseleriyle bile dalga gecen bu filmde bolca Guy Ritchie tarzi kara mizah, sesli güldürecek sahneler ve bol eglenceli bir 100 dakika bekliyor sizi. Izlediginize kesinlikle pisman olmayacaksiniz.

Puanim 9/10

Dragon

House of Flying Daggers ile herkesin tanidigi Tayvanli aktör Takeshi Kaneshiro ile Yip Man ile herkesin gönlünde taht kuran Donnie Yen'in bas rolü paylastigi Dragon filminde, isledigi günahlardan arinmak ve suc bagi olusturdugu kisilerden kacmak icin cok uzak bir yere yerlesip farkli bir kimlik altinda yasayan kahramanimizin (Donnie Yen) calistigi yere hirsizlarin girmesiyle istemeden de olsa olaylara karismasiyla köye gelen detektifin (Takeshi Kaneshiro) bu olayi aydinliga kavusturmak icin kahramanimizin gecmisini arastirmaya baslamasiyla baslarindan gecen olaylar konu aliniyor.
                          A history of Violence filmini izlemisseniz, bu filmle ortak bir cok nokta bulabilirsiniz. Fakat senaryo kesinlikle kendine özgü ve aksiyon sahneleri cok doyurucu. Hakkinda az bilgi ile cok fazla beklenti icine girmeden izledigim bu filmi, Donnie Yen ve Takeshi Kaneshiro'ya tekrar hayran olarak bitirdim. Uzakdogu aksiyon filmlerinin üstüne kurgu ve karakterizasyon eklenerek ortaya cikan bu film, son dönem durgun olan Hong Kong "wuxia" filmlerinin arasindan rahatlikla siyriliyor.

Puanim 9/10

Warrior

Rock'n Rolla'dan beri dikkatle takip ettigim Tom Hardy'nin, en iyi performansini bu filmde göstedigini söyleyebilirim. Konu biraz klise gelebilir, sert ve alkolik bir baba tarafindan yetistirilmis ve babalarini pek sevmeyen iki kardesin, sonucunda büyük ödül olan bir dövüs turnuvasinda birbirlerine karsi dövüsecek olmasini anlatiyor. Konu genel olarak klise olsa da Tom Hardy, Nick Nolte ve Joel Edgerton oyunculuklariyla bu filmi siradan bir Rocky benzeri film olmaktan cikariyor. MMA (Mixed Martial Arts) sevenlerin kesinlikle seyretmesi gereken bir film ve son sahnesiyle de herkesi etkileyeceginin garantisini verebilirim.

Puanim 9/10

The Raid Redemption

Fazla söze gerek yok, son 10 yilin en iyi uzakdogu aksiyon filmi. Film, aslinda aksiyon filmerine pek alisik olmadigimiz Endonezya'dan ciksa bile, uzakdogu aksiyon filmlerinin tüm ögelerini tasiyor. Ana karakterinin müslüman olmasi ile beni karaktere daha da yakin hissettirse de, filmde bundan kat kat daha fazlasi var.

Konusu kendine özgü ve sadece konu bile filmin izlemeye deger olduguna insani ikna ettiriyor.

Jakarta'da evsiz, issiz gücsüz ve hayattan umudu kesmis mafya elemanlarina ve serserilere ucuza kalacak yer saglayan bir mafya babasi, yaklasik 30 katli apartmanin en üst katinda yasamaktadir. 10 kisiden olusan bir polis ekibi binaya baskin yapar fakat tuzaga düsürüldügünü anladiklarinda tek cikis yolunun en üst kata cikip mafya babasini öldürmek oldugunu anlarlar. Her katta ayri aksiyon, ve yukari ciktikca yogunlasan catisma sahneleriyle, aksiyon severlerin kesinlikle kacirmamasi gereken bir film.

Puanim 9/10

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Robert Downey Jr. ve Jude Law'in basrolü paylastigi 2009 yapimi Sherlock Holmes'ün bu devam filminde, yine ilk filmdeki gibi aksiyon, ters köse ve ingiliz mizahi bulacaksiniz. Robert Downey Jr.'a doymak isteyenler icin birebir.

Puanim 9/10

Hugo

Martin Scorsese'nin en iyi filmi olmasa da kesinlikle modern zamanin en iyi filmlerinden biri. Filmi DVD'den izledim, fakat Tarantino'nun film hakkinda "3 boyuta en iyi uyarlanmis film" yorumundan sonra kesinlikle 3 boyutlu versiyonunu da izlemek istiyorum. Film özellikle sinematografi ve kamera acilariyla aklinizi basinizdan almaya yeter. Dedemin Insanlari gibi, kücük bir cocugun gözünden büyüklere aktarilan film, 7'den 70'e herkesin bir seyler bulabilecegi türden. Sinemanin öncülerine de selam cakmayi unutmayan film, Kick-Ass'den beri hep yükselen Chloë Grace Moretz ve Nanny McPhee'den hatirlayacaginiz Asa Butterfield'in iyi oyunculuklari, Sir Ben Kinsley'in sapka cikarilacak performansi ile, 2011'in en dikkat cekici filmlerinden birisi olmayi basariyor. Ayrica her hali ile güldürebilen Sacha Baron Cohen'i de kesinlikle unutmamak lazim.

Puanim 9/10

A Seperation

Bol ödüllü ve elestirmen övgülü Iran filmi A Seperation, oyunculuklariyla ve senaryosuyla bu övgülerin hakkini vermeyi basariyor. Öncelikle sunu belirtmek istiyorum, basrol oyunculari Peyman Moadi ve Leila Hatami'nin dogal oyunculuklari insani etkileyecek türden. Filmin bir cok yerinde, filmde oldugunuzu unutup kendinizi aile draminin icinde buluyorsunuz. Aile ici ayriliklarda, iki tarafa da adil davranarak, her iki esin hakli ve haksiz oldugu yönleri öne cikararak yönetmen Asghar Farhadi müthis bir ise el atmis. Hal böyle olunca ister istemez iki arada bir derede kalan tek kizlari Raziye'nin tarafinda buluyorsunuz kendinizi. Film kesinlikle modern aile hayatina ve sorunlarina, bu sorunlarin cocuklari nasil etkiledigine dair, son derece iyi islenmis, aldigi oskari da tamamiyle hak eden bir film.

Puanim 9/10

The Artist

Benim gibi sessiz sinema sever degilseniz bile kesinlikle izlemeniz gereken bir film. Bence 2011'in en iyilerinden biri. Filmde, bir sessiz sinema yildizinin, teknolojinin ilerlemesiyle, sesli sinemaya ayak uyduramamasi ve cöküsü konu ediliyor. Singin' in The Rain filmini izlemis olanlar, ekipmanin ve teknolojik sorunlar ve sinema senaryosunun öneminin henüz anlasilmadigi o zamanlarda, film yildizlarinin yeni teknoloji ile nasil basa cikmaya cabaladigini hatirlayacaktir. Film bu yönlerden Sunset Blvd. ve Charlie Chaplin'in degisen teknolojiye son bas kaldirisi olan Modern Times esintileri sunsa da, kendi basina degerlendirilmeyi hak eden önemli bir bas yapit.

Bas rolleri, Sunset Blvd.'daki Norma Desmond gibi "Ben kücülmedim, kücülen sinema" diyecek kadar kendini begenmis George Valentin (Jean Dujardin) ve yenilige acik, genc yetenek ve George Valentin tarafindan yildiz yapilan Peppy Miller (Bérénice Bejo) paylasiyor.
                          Özellikle söylemek gerekir ki, filmin atmosferinden mi bilmem, fakat Jean Dujardin o kadar güzel bir Hollywood tarzi siyah beyaz film yildizi rolüne bürünmüs ki, Gone with the Wind'de Clark Gable'in yerine koysaniz siritmaz. Filmin en güzel yani da 2011 yilinda degil de 1930'larin sonlarina dogru cekilmis kadar gercekci olmasi. 2011 yilindan herkese kesinlikle izlemesini tavsiye ettigim bir film.

Puanim 9/10

Yeterince uzun bir mesaj oldu. Geri kalanini da baska bir zaman sizlerle paylasmak istiyorum. Herkese sinema dolu bol keyifli günler.
                          En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 11.10.2012, 17:23.
                          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Sherlock Holmes 2 çok iyi, kesinlikle izlenmesi gerekir diyorum, diğerlerini izlemedim birde sorum var. Bu Çetin Tekindor'un kaçıncı dede olduğu filmi ? ? ?
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sherlock Holmes 2 çok iyi, kesinlikle izlenmesi gerekir diyorum, diğerlerini izlemedim birde sorum var. Bu Çetin Tekindor'un kaçıncı dede olduğu filmi ? ? ?
                              Yasi itibariyla bir dede rolü yapisti üstüne. Iyi de yapiyor bu rolü. Ben memnunum acikcasi. Kacinci oldu saymadim fakat Cagan Irmak'in kendisini dede rolünde oynatmayi sevdigi de bir gercek.
                              "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                              "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                              Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim