Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman forum yöneticileri aranızda bir konsultasyon yapın bakalım kim ne yazmış, kim durduk yere nasıl hakaretlerde bulunmuş hepsini yatırın masaya..

Gene aynı "Angaralı" hemşerinin forumda ona buna nasıl hakaretler edip aşağılayarak cezasız yırttığının da bir muhasebesini yapın mümkünse

Bu arada arkadaşın son atmış olduğu hakaret dolu mesajını sen de görmüştün. Ama nedense ben cevap yazana dek müdahale etme gereğini bile duymadan başlığı terk ettin. Bunu da eklemiş olayım..
    Mesajların temizlenmesi Forumdaki bütün yöneticilerinin ortak kararıydı.

Burda kimseye torpil geçtiğimiz felan yok. Benim şahsi kanaatim ikinize de ceza vermekti. Ama ortak karar verildi mesajlarınız temizlendi...

İftira ve art niyetli düşüncelerinizi kendinize saklayın...
    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
    Her Türlü ;)

Yorum

• Mesajların silinip ceza verilmemesi ortak karar.
      Daha fazla uzamasın bu tartışma rica ederim.

Benim şahsi kanaatim ikinize de ceza vermekti. Ama ortak karar verildi mesajlarınız temizlendi...
      Trabzonspor bitti şimdi sinemalar üzerine kavga ediyoruz. Trabzonspor da film gibi takım, o da doğru tabii.

Yorum

• izlemeyenler için the prestige filmini şiddetle tavsiye ederim...
        Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor da film gibi takım, o da doğru tabii.

2. kitaptan sonra film projesi için mi uğraşılsa acaba
          Bordo Mavi

Yorum

• Yani Soner abi filmi beğenmemiş olabilir, Onur renktaşımız (bende büyükseniz bağışlayın ) neden sanki filmin yönetmeniymiş gibi filmi savunma ihtiyacı hissetti ki, ben bunu anlayamadım işte.

Bir film işte, beğenilir beğenilmez.
            En son Murat' tarafından düzenlendi; 21.01.2010, 17:08.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              22 tane kutulu film aldım şimdiye kadar Soner abi.

Haftaiçi de 2 tane film veriyorlar.Ama onlar kutusuz.Mesela geçen hafta Clint Eastwood'un Fistfull Of Dollars filmini almıştım.Haftaiçi olan filmlerin fiyatı gazete ile birlikte 1.25 Lira.Ama ben yine gazetesiz alıyorum ve 75 Kuruş veriyorum.Hafta içi filmlerinden de şimdiye kadar Machinist,Büyük İskender,Fistfull of Dollars ve Edison filmlerini aldım.

Yine Hurriyet'in de kampayasından yarın 10 tane Kemal Sunal DVD'leri alacağım.
              o bakkal ankaranın neresinde yakınsa ben de alayım
              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Soul Kitchen'a gittim dün.gerçekten zevk alarak izledim ben tavsiye ederim

Yorum

• "Paranormal Activity" hakkında giden, izleyen arkadaşlar ne düşürler ?

Yarın bi sinema patlatalım

Yorum

• Ben tek başıma karanlıkta bilgisyar başında izlemiştim bilmem kaç hafta önce. Pek korkmadım. Sinemada izleyince belki etkileyici olabilir bilmiyorum.

Nefes'i ben de beğenmemiştim. Kendi kritiğimi de yazmıştım zaten arkalarda kalmıştı. Çok bayağı bir filmdi bence..
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Dün gece The Exorcism of Emily Rose'u izledim. Fena değildi. Emily'nin surat ifadesi birçok sahnede korkuttu beni valla Etkileyiciydi. Korkmayacam sandım ama filme bazen 1-2 dakika ara verdim. Filmin yarısından sonra korkudan çok Emily'nin hikayesi üzerine gidiliyor. Bu da biraz sıkıyor açıkçası.

Filmin konusu:Emily Rose adındaki genç kız içine şeytan girdiğini düşünerek kiliseden yardım almaya karar verir. Tıbbi müdahaleler yaşadığı korkunç krizleri ve kabusları gidermeyince Peder Moore ile beraber, dini inançlarına sığınarak bir ayine başlarlar. Ayin sırasında kızın hayatını kaybetmesi ile Peder Moore aleyhinde dava açılır. Davayı yürüten avukat Erin Bruner mantık ve dini inançlar arasındaki ince çizgiyle karşı karşıya kalacaktır.

Paranormal Activity'yi sinemada izledim. Hiç beğenmediğimi söylemiştim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani Soner abi filmi beğenmemiş olabilir, Onur renktaşımız (bende büyükseniz bağışlayın ) neden sanki filmin yönetmeniymiş gibi filmi savunma ihtiyacı hissetti ki, ben bunu anlayamadım işte.

Bir film işte, beğenilir beğenilmez.
                        Aman öyle deme ...

Onun üstüne film konusunda laf etmek yasak ...

O beğen derse beğenilir yoksa haşaa .. ...
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O kadar film gördüm burada bu filmi hiç görmedim.
                          Ben izleyip zevk almıştım şahsen.
                          İzlerken eğlenmiştim.
                          Hikayesini gerçek yaşamdan alması ayrı bir olay.

Leonardo ve Tom'dan iyi bir oyunculuk.

Kendi çapımda 10 üzerinden 7.5 veriyorum.
                          Resim çıkmamış.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Cumartesi günü Avatar filmine tekrar gitmeyi planlıyorum .

İlk gittiğim 3 boyutlu değildi bu kez 3 boyutlusuna gideceğim bakalım =)
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cumartesi günü Avatar filmine tekrar gitmeyi planlıyorum .

İlk gittiğim 3 boyutlu değildi bu kez 3 boyutlusuna gideceğim bakalım =)
                              Avatar Hakkinda Yorum yapmayin. Gitmek istedigim Gün Kiz Arkadasimla Kavga ettik, yandi Biletler
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avatar Hakkinda Yorum yapmayin. Gitmek istedigim Gün Kiz Arkadasimla Kavga ettik, yandi Biletler
                                Hade ya ...

Geçmiş Olsun . . .

Susarım Bende =)
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim