Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    8-9 liraya blu-ray hemde sinema tarihinin gelmiş geçmiş tartışmasız en iyi filmi Esaretin Bedeli...Türkiye'de kim bilir ne kadardır...
    Get Smart abzürt olmasına rağmen güldürüyor...Savaş tanrısını ise izlemedim...
    Savaş Tanrısı sağlam bir film.
    İzlenilmesi gereken bir film.
    Andrew Niccol'un Truman Show'dan sonra ki en sağlam filmlerinden.
    Andrew Niccol kafayı sistemle bozmuş bir adam zaten.
    Savaş Tanrısın da da uluslararası silah ticaretini karakter üzerinden irdelemiş.
    Favori filmlerindendir.
    Ayrıca Andrew Niccol'un diğer bir filmi olan Gattaca'yı da şiddetle tavsiye ederim.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Eyvah Eyvah 2

İlk filmden çok daha güzel bir film olmuş. Ata Demirer'i yürekten tebrik ediyorum. Çok kaliteli esprilerle dolu bir film olmuş. Demet Akbağ ve diğer oyuncuların performansları gerçekten çok başarılı. En çok Trakyalı Şirek esprisine güldüm.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• 200 Milyon Dolar bütçeli Inception ve normal bir bütçeli The Social Network.

En değerli 3 ödülüde The Soyşıl Network kazandı. Cidden büyüksün Fincher, cidden büyüksün Zuckerberg.
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Enteresan bir film sıkıcı...Tek izlenilebilirliği Eva..Oda olmasa hiç çekilmez...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Komedi sevenler icin gayet güldürücü bir Film
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              200 Milyon Dolar bütçeli Inception ve normal bir bütçeli The Social Network.

En değerli 3 ödülüde The Soyşıl Network kazandı. Cidden büyüksün Fincher, cidden büyüksün Zuckerberg.
              Geç de olsa, şöyle listeyi koyayım da tam olsun

68. Altın Küre Ödülleri

SİNEMA

En İyi Film (Drama): The Social Network
              En İyi Erkek Oyuncu (Drama): Colin Firth (The King’s Speech)
              En İyi Kadın Oyuncu (Drama): Natalie Portman (Black Swan)

En İyi Film (Komedi-Müzikal): The Kids Are All Right
              En İyi Kadın Oyuncu (Komedi-Müzikal): Annette Bening (The Kids Are All Right)
              En İyi Erkek oyuncu (Komedi-Müzikal): Paul Giamatti (Barney’s Version)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christian Bale (The Fighter)
              En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Melissa Leo (The Fighter)

En İyi Yönetmen: David Fincher (The Social Network)
              En İyi Senaryo: Aaron Sorkin (The Social Network)

En İyi Yabancı film: In A Better World (Danimarka)
              En İyi Animasyon: Toy Story 3
              En İyi Müzik: Trent Reznor, Atticus Ross (The Social Network)
              En İyi Şarkı: ”You Haven’T Seen The Last Of Me” — Burlesque

TV

En İyi Dizi (Drama): Boardwalk Empire
              En İyi Erkek Oyuncu (Drama): Steve Buscemi (Boardwalk Empire)
              En İyi Kadın Oyuncu (Drama): Katey Sagal (Sons Of Anarchy)

En İyi Dizi (Komedi-Müzikal): Glee
              En İyi Erkek Oyuncu (Komedi-Müzikal): Jim Parsons (The Big Bang Theory)
              En İyi Kadın Oyuncu (Komedi-Müzikal): Laura Linney (The Big C)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Chris Colfer (Glee)
              En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Jane Lynch (Glee)

En İyi Mini Dizi: Carlos
              En İyi Erkek Oyuncu (Mini Dizi): Al Pacino (You Don’T Know Jack)
              En İyi Kadın Oyuncu (Mini Dizi): Claire Danes (Temple Grandin)

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eyvah Eyvah 2

İlk filmden çok daha güzel bir film olmuş. Ata Demirer'i yürekten tebrik ediyorum. Çok kaliteli esprilerle dolu bir film olmuş. Demet Akbağ ve diğer oyuncuların performansları gerçekten çok başarılı. En çok Trakyalı Şirek esprisine güldüm.
                Çok güzel bir film

İzlemenizi tavsiye ediyorum...
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• esaretin bedeli müthişti.. tekrar tekrar izlesem bıkmam harikaydıı
                  Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                  Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• Confucius
                    Adından da anlaşılacağı üzere düşünür Konfüçyüs'ü anlatan Çin yapımı bir film. Bu güne kadar izlediğim tarihi Çin filmlerini çok beğenmiştim. Ying xiong (Hero), Tau ming chong (Warlords) ve Chi bi (Red Cliff) harika filmlerdi. Ama bu kez hayal kırıklığına uğradım. Sanki biraz fazla kasmışlar Konfüçyüs'ü bilgin göstermek için. Ayrıca senaryonun çoğu kısmında masraftan kaçınmak için kolaya kaçmışlar. Savaş sahneleri toplam 2-3 dakika etmez. Komutanlar işgal emri verir, kısa bir savaş sahnesinden sonra galip veya mağlup komutanı izleriz. Oysa Warlords öyle miydi

Fazla uzatmak istemiyorum. Tarihi dramlardan hoşlanıyorsanız izleyebilirsiniz. En son izlediğim Veda'dan çok çok daha iyi bir film
                    Puanım 6.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• The Dark Knight Rises(2012)'da oynayacak iki isim belli olmuş. Tom Hardy, "Bane" rolünde olacak. Anne Hathaway ise "Selina Kyle" yani "Catwoman" rolünde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Red (Kırmızı) 2010 ABD
                        IMDB Puanı: 7.7/10
                        Tür: Aksiyon, Komedi, Macera
                        Yönetmen: Robert Schwentke
                        Müzik: David Holmes
                        Gösterim Tarihi: 15 Ekim 2010 (Türkiye)
                        Oyuncular: Morgan Freeman, Bruce Willis,
                        John Malkovich, Karl Urban, Julian McMahon,
                        Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Brian Cox
                        Frank Moses (Bruce Willis), hareketli bir iş hayatının sonunda emekli olmuş birisidir. Sevgilisiyle eğlenceli günler geçirirken, karşısına hiç ummadığı ve teknolojik silahlarla donatılmış bir suikastçı çıkar. Hedefi, eski takım arkadaşlarını toplayıp bu kişiye karşı mücadeleye girişmek olan Frank’i tekrar hareketli günler beklemektedir. İyi seyirler..

başroldeki hanımefendiye bayıldım :P
                        Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• Leon'u 2. kez izledim ilk izlememle aynı şekilde heyecanla,soluksuz izledim..

Şimdiye kadar izlediğim en iyi 3 Film arasında,İzlemeyen varsa mutlaka izlesin...

(Natalie Portman'ın 12 yaşında ilk filmi)

Mathilda, New York'ta yaşayan ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır. Ailesini sevmeyen Mathilda için en değerli varlığı küçük kardeşidir. Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür. O sırada alışverişte olan Mathilda ise olaydan kılpayı kurtulur ve Leon'un kaldığı daireye saklanır. Leon ise çok soğukkanlı bir katildir. Ancak Mathilda'ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer. Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Leon'u 2. kez izledim ilk izlememle aynı şekilde heyecanla,soluksuz izledim..

Şimdiye kadar izlediğim en iyi 3 Film arasında,İzlemeyen varsa mutlaka izlesin...

(Natalie Portman'ın 12 yaşında ilk filmi)

Mathilda, New York'ta yaşayan ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır. Ailesini sevmeyen Mathilda için en değerli varlığı küçük kardeşidir. Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür. O sırada alışverişte olan Mathilda ise olaydan kılpayı kurtulur ve Leon'un kaldığı daireye saklanır. Leon ise çok soğukkanlı bir katildir. Ancak Mathilda'ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer. Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır.
                            Efsane bir film. 90'lı yıllardaki gibi filmler bir daha yapılabilir mi şüpheliyim

Bu filmin adını duyunca birde aklıma çok komik bir anım gelir. Genelde film izlemeyen ve filmlerden çakmayan bir arkadaşa Leon'u izlettik yaptığı yorum şu oldu ;

"O ne lan öyle sübyancı gibi"

Bir insanın böyle bir filmi izledikten sonra yaptığı yorum nasıl bu olabilir diye düşündüm günlerce, gecelerce

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Efsane bir film. 90'lı yıllardaki gibi filmler bir daha yapılabilir mi şüpheliyim

Bu filmin adını duyunca birde aklıma çok komik bir anım gelir. Genelde film izlemeyen ve filmlerden çakmayan bir arkadaşa Leon'u izlettik yaptığı yorum şu oldu ;

"O ne lan öyle sübyancı gibi"

Bir insanın böyle bir filmi izledikten sonra yaptığı yorum nasıl bu olabilir diye düşündüm günlerce, gecelerce
                              Kuzenimin tepkisi de buna yakın olmuştu

''Film süper de Adam sübyancı olmasa'' diye bir tepki göstermişti

Bir de Kore sinemasına hayranlık var Ben de,izleyip de beğenmediğim Kore filmi yok,Sizlere de öneririm...
                              Şuana kadar en etkilendiğim film Kore yapımı bir savaş filmi ''Taegukgi'' film boyunca ağlamıştım

Yorum

• Öncelikle şunu söyleyeyim; doğru düzgün bir film eleştirisi nasıl yapılır, nasıl edilir bilmem.

Hotel Rwanda

IMDB Puanı: 8.3/10
                                Yapım: 2004 ~ ABD, İtalya, Güney Afrika, İngiltere
                                Tür: Dram, Gerilim, Savaş, Tarih
                                Yönetmen: Terry George

Bir Hutu olan Paul Rusesabagina, Hôtel des Mille Collines'in müdürüdür ve Tutsi bir kadınla evlidir. Katliam başladığında öncelikle kendi ailesini kurtarmaya çalışsa da durumun farkına varınca kendi ailesinin yanı sıra kurtarabildiği tüm Tutsi ve Hutu mültecileri kurtarmaya çalışır. Komşularıyla birlikte ailesini otele götürmesinden sonra birçok Tutsi ve Hutu mülteciyi de otele alır. Otel neredeyse bir mülteci kampına dönerken, daha önceleri kurduğu ilişkilerini kullanarak oteldeki insanları korumaya çalışır ve sonuç olarak 1268 mültecinin hayatını kurtarır. Film oteldeki mülteciler ile birlikte Rusesabagina'nın ailesinin Tutsi isyancılarının hakim olduğu taraftaki bir mülteci kampına kaçması ve buradan Tanzanya'ya doğru hareket etmeleri ile son bulur. {Yaşanmış bir olaydır}

Belki birçoğunuz izledi filmi fakat paylaşmak istedim. İzlemeyenler de mutlaka izlemeliler bana göre. Duygusal anlamda çok etkilendim ben. Avrupa'ya da inceden göndermeler var. Don Cheadle'ın da hakkını vermek lazım.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim