Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşın tavsiyesi üzerine bu aralar "Gossip Girl" dizisine takıldım. Upper East Side(new yorkta manhattan civarlarında bir bölge) da yaşayan zengin liseli öğrencilerin aralarındaki garip ve değişken ilişkiler üzerine bir film. Pek beğenmedim ama hepsini izledim. Tezatlık var ama harika New York görüntüleri ve Amerika sevdasından izliyorum galiba. Serenada bu işin içinde olabilir. Chuck favori adamım Ama ilişkileri öyle karıştırıyorlar ki sık sık öffffffffffff lemek zorunda bırakıyorlar. Gerçi bakıldığı zaman bu insanlar böyle yaşıyorlar hakikaten.

Issız Adama da popüler kültürün etkisinde kalıp gittim. Aralarındaki ilişkide aşktan öte cinsellik ön plana çıkarılmış. Zaten aktör delikanlı tamamen piskopat, hayat kadınlarıyla yaşadığı fantezileri sevgilisiyle yaşıyor. Kızla ilk buluşmada evde buluşup birlikte olunuyor. Kızın daha önce başından benzer hikayeler geçmiş ve önyargı oluşmuş. Gençleri son derece olumsuz etkileyeceğine inandığım bir film. İstanbulda bu tür hayatlar gayet normalmiş gibi gösteriliyor. Anadoludan İstanbula gelen birisinin Anadoluya dönmek istememesi de var. Zenginleşince aile bağlarının zayıflaması. Kesinlikle Türk kültürüne aykırı ve insanları özellikle gençleri olumsuz etkileyebilecek bir film.(kendimce yorumum) Eski Türk filmlerinde işlenen aşkla bu filmdekine bakınca ileriye değil de geriye gittiğimizi sezinliyorum. "Issız Adam" derken kinaye mi yapılıyor acaba merak ettim kızın adı da "Ada" olunca. Başrol oyuncularının ikisini de başarılı buldum. Kız çok doğal ve saf, tam çocuğun istediği gibi saf. Aşıklar aşkını yaşadı ama kız başkasıyla evlendi. Bir de acaba hakkaten evlendi mi, o da kesin değil gibi. Belki de filmin başında adamın yaptığı gibi düzmece yaptı.

Üstteki bahsettiğim iki yapım birbiriyle tutarlı ama benim bakış açım farklı. Üstteki New Yorkta ve alaycı bir film, alttaki ise Türkiyede ve ciddi bir film.

Cem Yılmaz AROGu bekliyorum
    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Dizi film hiç izlemem AVRUPA YAKASI hariç, onu dizilerde tek geçerim. ah bir de TRT de yayınlanan 7 numara vardı. harika bir diziydi. Karadeniz insanın doğasında var zaten komedi ve mizah.. çok iyi bir sinema seyircisiyim. Allahtan Digiturk var orda movie max var zaten onu izlemekten dizi falan izlemeye gerek kalmıyor. çok kaliteli yapımları vizyondan sonra seyretme şansımız var. eğer komedi türü filmlerden hoşlanıyorsanız size birkaç tavsiyem olabilir. mesela" dostmusun düşmanmısın, aman tanrım 2 ve Rrrrrrr. hayır hayır yanlış yazmadım filmin ismi Rrrr fransız yapımı bir film ilk çağlarda iki kabile arasında geçiyor. kabilenin biri şampuanı buluyor diğer kabile ise bu şampuanın formulünü çalmak için uğraşıyor.. zaten Gerard Depardieu varsa bu iş bitmiştir. bayılıyorum bu adama.. isim olarak bilmeyen arkadaşlara en çok bilinen rolunun asteriks filminde oynayan oburiks kararteri olduğunu belirteyim. hani şişman obur galyalı vardı ya işte o... dostmusun düşmanmısın filminde de aynı sanatçı oynuyor bu kez sanatçıya jean reno eşlik ediyor. seyrine doyum olmaz bir komedi.. mutlaka izleyin.. şiddetle tavsiye ediyorum..

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Issız Adam" derken kinaye mi yapılıyor acaba merak ettim kızın adı da "Ada" olunca. Başrol oyuncularının ikisini de başarılı buldum. Kız çok doğal ve saf, tam çocuğun istediği gibi saf. Aşıklar aşkını yaşadı ama kız başkasıyla evlendi. Bir de acaba hakkaten evlendi mi, o da kesin değil gibi. Belki de filmin başında adamın yaptığı gibi düzmece yaptı.
        Issız Ada'm muhabbetini filmi izlerken yaptık.Kinaye olduğu karanti.

Kız çocuğum var dedi filmin sonunda, çocuk Alper'den diye düşündüm.
        Bir yerde sana söylemek istediğim bişe var demişti.Karambole geldiği için pek dikkat çekmedi.
        Özkan SÜMER

Yorum

• 1- Taken
          2-The Bucket List

bu iki filimde benden tavsiye
          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Bu gece 21:15'te Cem Yılmaz'ın merakla beklenen "A.R.O.G" filmine gideceğim.
            Biletlerim hazır.

Ben Cem Yılmaz'ı Türk sinemasında farklı bir yere koyanlardanım.
            İzlemesem olmazdı zaten.

Film hakkında değerlendirmelerim yarın bu sayfada olacak.

Yorum

• Filmlerle alakalı yorum yaparken finallerinden bahsetmeseniz çok güzel olacak.

Yorum

• en son ıssız adam filmine gittim.

filmin yorumunu yapan yapıyor zaten fena bir film değil ama farklı bir etkisi oluyor.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşın tavsiyesi üzerine bu aralar "Gossip Girl" dizisine takıldım. Upper East Side(new yorkta manhattan civarlarında bir bölge) da yaşayan zengin liseli öğrencilerin aralarındaki garip ve değişken ilişkiler üzerine bir film. Pek beğenmedim ama hepsini izledim. Tezatlık var ama harika New York görüntüleri ve Amerika sevdasından izliyorum galiba. Serenada bu işin içinde olabilir. Chuck favori adamım Ama ilişkileri öyle karıştırıyorlar ki sık sık öffffffffffff lemek zorunda bırakıyorlar. Gerçi bakıldığı zaman bu insanlar böyle yaşıyorlar hakikaten.
                  Defile izlemeyi sevenlere tavsiye ederim Gossip Girl'ü

Bu aralar Colin Farrell takılıyorum Tigerland'i ve SWAT'u izledim, bugün de bir aksilik çıkmazsa Büyük İskender'e ve Pride and Glory'ye bakacağım.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• son zamanlarda ıssız adam filminde gereksiz cinsel sahnelerin varlığı ile ilgili eleştiriler duyuyorum.
                    bu kadar duygusal bir filmde 3-5 saniyelik sahneler dikkat çekiyorsa,o insanın haydar dümene görünmesi gerekir.

Yorum

• Bu tür eleştiriler her filme yapılıyor Alper abi. Eleştirecek bir şey bulamayınca eleştirmenler başlıyor filmdeki belaltı sahneleri eleştirmeye. Eleştirmenler, yorumcular ve gazeteciler pek bir meraklı zaten bu konulara.

Geçen gün Haluk Bilginer ve Özgü Namal'ın yeni filminin galası vardı (adını hatırlayamadım). Özgü Namal'a sorulan ilk soru Haluk Bilginer'le (aslında saniye sürmeyen) öpüşme sahnesi oldu...
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Mükemmel bir filim daha

1-Traitor
                        Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• destere diye bir film çekilmiş.samimi söylüyorum bu filme para vereceğinize açın youtube'dan testere-çorum versiyon videolarını izleyin.kat be kat daha komik.

Yorum

• ıssız adam son derece hayal kırıklığı yaşadığım vasat bir filmdi.

destere'yi izlemedim ancak gürcan yurt gibi bir üstadın öyle saçma sapan bir senaryo yazıp, filmini çekmesi beni üzdü.

perşembe günü gnctrkcll ile vizyonda izlemedim 1-2 filmi izlemek istiyorum bakalım
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Yok mu Gnctrkcll şifresini paylaşacak arkadaş.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• dizi olarak
                                1-prison break
                                2- dexter
                                3- my name is earl
                                4- how i met your mother
                                5- lost

diyebilirim...
                                [ille d' 7]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar