Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bugün 10 Kasım | Atamızı Minnet ve Şükranla Anıyoruz!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraf'da bir şey göremedim ben
Siz görebildiniz mi ?
Öyle bir gazete var mı?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nasıl yani ?
10 Kasım 2009
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir gazete var mı?
Şaşırdım ne zamandan beri var diye !
Demek fazla da mühim değilmiş olması...Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir gazete var mı?
Malesef var ve milyonlara hitap ediyor.
Atam sen rahat uyu biz görmemiz gereken herşeyi görüyoruz.Mekanın cennet ruhun şad olsunDallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraf Gazetesi'nin Atatürk'ü benimsemediği zaten bilinen bir gerçek. Çok şaşmamak gerek...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde Anılıyor ve Türkiye Anıyor mevzusu var ki
Sormak lazım siz nereye mensupsunuz
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu futbol olunca sana katılmadığım çok yer oluyor ama futbol dışında yazdığın her mesaj derslik Giray.
Ama diğer konularda hepimiz TürküzBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef var ve milyonlara hitap ediyor.
Atam sen rahat uyu biz görmemiz gereken herşeyi görüyoruz.Mekanın cennet ruhun şad olsun
Onlar bir ''taraf''larını tuttukları için ben yok sayıyorum...
- Alıntı
Yorum
-
"Ben bu mukaddes dâvaya inanmış bir insan sıfatiyle buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hattâ hepiniz gidebilirsiniz. Asker Mustafa Kemal mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu âciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, mukaddes bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. Ben buna and içtim.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
*
Sevgi, saygı ile anıyorum.
Allah rahmet eylesin.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.11.2010, 11:27.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
Yorum