Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bugün 10 Kasım | Atamızı Minnet ve Şükranla Anıyoruz!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Söylenecek okadar şey varki;seni kelimelerle ifade etmek ne mümkün eşsiz insan,seni özlemle anıyoruz,ruhun şad olsun...

Yorum

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir." Mustafa Kemal Atatürk

Rahmetle ve özlemle anıyoruz...

Yorum

Minnet ve şükranla..ruhun şad olsun atam..
          Herkese Merhaba

Yorum

Ruhun şad olsun...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Özlemle Anıyoruz.
              Ruhun Şad olsun Atam.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

Atam sen ölmedin.. yasiyorsun.. Hergün aynaya baktigmizda senin eserlerinle karsilasiyoruz.. iyi ki varsin Atam Türk bayragi sana ve Silah arkadaslarina minnetardir..
                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                55

Yorum

Özlemle anıyoruz.
                  Ruhun şad olsun Atam.Rahat uyu.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

Ruhun şad olsun Atam.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir." Mustafa Kemal Atatürk...

Şu söz..

Ruhun şad olsun Atam..

Özlüyoruz.. 72 yıl olduğu gibi..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet ve özlemle anıyoruz. Bu büyük insan yaptığı büyük işler ve devrimleri bitirip dünyadan göç ettiğinde henüz 58 yaşındaydı. Herhalde hiç bir insanın yaşamı böylesine yoğun ve büyük mücadelelerle geçmemiştir. Bir millet, bir devlet yaratma, bir ulusu ayağa kaldırıp bağımsızlık elde etmesinde verilmiş olan mücadelesinin fikri yönü belki de fiziksel yönünden daha zorlu olmuştur.
                        Nur içinde yat büyük önder.

Yorum

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 72. yıldönümünde saygı , rahmetle ve minnetle anıyoruz.
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İzindeyiz ATAM!
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

Mekanın cennet olsun büyük önder Mustafa Kemal Paşa
                              milan

Yorum

Bursa Söylevi!

"Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir.
                                Bunların gerekliliğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır.
                                Bunları güçsüz düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı duydu mu, bu memleketin polisi vardır, adliyesi vardır demeyecektir.
                                Hemen müdahale edecektir.
                                Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla
                                Yine düşünecek, demek adliyeyi de düzeltmek gerekir,diyecektir.
                                Onu hapse atacaklar.
                                Yasal yoldan itirazlarını yapmakla birlikte;
                                Bana, İsmet Paşa’ya, meclise telgraflar yağdırıp,
                                Haklı ve suçsuz olduğu için serbest bırakılmasını,korunmasını istemeyecek,
                                Diyecek ki: Ben kanaatimin gereğini yaptım.
                                Müdahale ve eylemimde haklıyım.
                                Eğer buraya haksız olarak gelmişsem,
                                Bu haksızlığı oluşturan nedenleri düzeltmek de benim görevimdir
                                İşte,benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği..."

İzindeyiz...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X