Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bugün 10 Kasım | Atamızı Minnet ve Şükranla Anıyoruz!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Saat 09:04

Saat 09:05
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Ruhun şad olsun Atam. Yolunda yüremeye devam.

Yorum

Gazi Mustafa Kemal Atatürk...

Ruhun şad olsun. Minnetle ve şükranla anıyoruz.

Dünya tarihinde bir devre damgasını vurmuş, özgürlük savaşı veren mazlumların morali ve esin kaynağı olmuş büyük lider.

Bağımsızlık, onurlu mücadele ve görkemli zaferler...

Adın yazılacak mücevher taşa...
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Atam, ruhun şad olsun.

Yorum

Son nefesimizi verinceye kadar bize emanet ettiğin laik tam bağımsız Türk Cumhuriyetini savunmaktan vazgeçmeyeceğiz, ATAM İZİNDEYİZ ! Sana layık olabilmek dileğiyle...

Yorum

Türklüğün, Türkiye Cumhuriyet'inin milli değerlerinin hepsine karşı olan emperyalistlerin maşasıdır taraf adlı şerefsiz vatan hainlerinin bulunduğu paçavra. Muhattap alıp kafamı bozmama değmez!

Yorum

Bir şeyleri yok sayanlara inat,

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Onun ve silah arkadaşlarının Türk milletine emanet ettiği değerlerin önemini anladığımızı haykırıp, sadece bir güne sığdıracak idrak yoksunluğumuz olmadığını söylüyoruz.

Hem de bu vesile ile bu Vatan ve Cumhuriyet için canlarını, gözlerini kırpmadan veren bütün kahramanlarımıza da Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.

Yorum

Sen ki bize bu cennet vatanı bıraktın, biz de Allah'tan senin için en güzel cennet bahçelerini diliyoruz. Rahat uyu ATAM. Ematin bizimle ve hep öyle kalacak.
                  eski nick "1461@61"

Yorum

İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir buçuk saattir Atamızın sevdiği şarkıları dinliyorum. Onu böyle anmak çok daha güzel oluyormuş.
                    Öyle olunca ağlıyorum ben.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İşte "O an"...

Evet, ağladım. Utanmıyorum gözyaşımdan. Şu fotoğrafı gördüm ve ağladım. Gururlu Türk insanı...

İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ruhu şad olsun..
                        İzindeyiz !
                        "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                        Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Helal olsun!
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok keyifli bir görüntü evet, ama ben bilinçli bir çekim olduğunu düşündüm nedense.. Hani bu kadar da yakalamak..? Bir de o dakikada fotoğrafı çeken arkadaşın saygı ve duruşunun durumunu merak ettim..

Bir de belirtmeden geçemeyeceğim, bugün saat tam 9'u 5 geçerken dolmuş sırasındaydım (Bakırköy'de) siren sesleri duyulmaya başladığı anda dolmuş koordinesinden sorumlu arkadaş ve onun yancıları dicem artık türkü söyleyerek dolaştılar ortalıkta.. Cümle kurmadım kendilerine çünkü verekleri cevap beni daha çok sinirlendirecekti biliyorum.. Bu kadar işte, söylemek istedim sadece..
                            Sirlarumi Söyledum Dağlara Dumanlara..
                            Ben yazarken ağladum, okurken da oy oyyyyyy,
                            Okurken da sen ağla....

Yorum

• Her 10 Kasım günü, anıyorum atamı..

Her gün aradığımız gibi..

10 Kasım'da bir başka şekilde gözler tekrar Samsun'a bakıyor..

Mavi gözlü Gazi Paşa.. Allah rahmet eylesin.. Ruhun şâd olsun..

Özlüyoruz napalım...

Saldıranlara, yok sayanlara cevap vermeye lüzum yok bence...

Onlar her yaptıklarıyla daha küçülüyorlar ki bu da onların karakteri...
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Gel, geri gel. Hadi gel.

Bak her şey yine kötü. Yine bozuldu.

Ya da ruhunu ver dünyaya. Türklere geri getir ruhlarını.

Kurtar Türk milletini.

Yine hepsi "Ne Mutlu Türk'üm diyene" desin gerçekten. Gerçek !

Anlasın Türklüğü herkes. Gel artık. Geri gel. Kurtar bizi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X