İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben oyun indirdim kurarken binkw32.dll hatası veriyor bu dll yi indirdim sistem32nin içine attım ama sorun çözülmedi oyunda sorun yok başka bilgisayarlarda sorun çıkmadı 37part indirdim 3 günümü aldıhelp me
Yine de her ihtimale karsilik DiretX güncellemesi yap derim. Oyunun tüm izlerini sil, -Program Files'taki dosyalari falan- sonra yeniden baslat ve oyunu tekrar kurmayi dene. Ayrica internetten indirdigin dosyayi degil, oyunun program files dosyasinin icinde bir binkw32.dll dosyasi olmasi gerek. Onu system32'ye kopyala.En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 17:35."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
Ben format attıktan sonra netten film izlemiyorum yahu...Şöyle bir yazı çıkıyor açılacak videonun ortasında..
Video not found or access danied:
http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 17:58.Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen format attıktan sonra netten film izlemiyorum yahu...Şöyle bir yazı çıkıyor açılacak videonun ortasında..
Video not found or access danied:
http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-
surdan son versiyonunu kur flash player'in."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerct-206 mi yoksa rt-206 mi?
rct206 diye bir model bulamadim internette. eger rt-206 ise surdan bir firmware güncellemesi yap.
http://www.airties.com/product-detai...=&cat2=&dil=tr
yarlımların için yinede saolBMN KOCAELİ
- Alıntı
Yorum
-
DVD Rom sürücüsü çalışmıyor. CD yi taktığımda sürücüden kısa aralıklarla çalışma sesi gelip kesiliyor sürekli.
Toshıba laptop kullanıyorumODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDVD Rom sürücüsü çalışmıyor. CD yi taktığımda sürücüden kısa aralıklarla çalışma sesi gelip kesiliyor sürekli.
Toshıba laptop kullanıyorum"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sorum olacak.Bir tane videoda kesme yapmak için bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ?
Sadece son 15 saniyesi silinecek.Bugün yapmam lazım.
Yardımlarınızı bekliyorum
- Alıntı
Yorum
-
xp kullanıyorsan bilgisayarda movie maker programı var ama yoksa program indireceksinForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Eski mesaj dürtüklemeyin ula ççç
Uşağın sorunu halledildi zaten çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Olabilir Canberk biz yinede yazalımForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefootball manager 2011´i kurdum bilgisayara ama ingilizce dilinde.
türkcesini nerden bulup nasil kurabilirim?
yardimci olabilecek biri var mi ?
googleye yazarsanda bulabilirsin ama %100 suan yok %50-60 ile idare ediceksinForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
Yorum